• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    KOGAKU: Nebo ruce tak zaprasene od broušení oceli ze je jednodušší si vzít na fotku rukavici než si je deset minut drbat solvinou:)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    KURE: Ď!
    KURE
    KURE --- ---
    NOMAAD: Paráda.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Poslední výplody mého fušování do řemesla.

QSXFTH
    QSXFTH --- ---
    MATT: jj uz jsem se zaridil castecne vcera, ale urcite diky za nove typy, uz na ne koukam. Hogue deka maji na muj vkus moc hranate tvary cepele, ale jinak to je pekny nuz a tenable beaver jsou taky pekny ale tam koukam lita vaha uz nad 100g kde je tohle pro me u EDC noze uz moc.

Jako nejradsi bych koupil vsechno, clovek se musi hlidat a byt nohama pri zemi 8)
    MATT
    MATT --- ---
    QSXFTH: aha, sem prehlid, takze pozde s krizkem po funusu.. ;))
    KOGAKU: tvl ;)))
    MATT
    MATT --- ---
    QSXFTH: jeste mimo toho bel airu se tu objevuje hogue deka. pripadne benchmade refreshnul bugouta do magnacutu (bugout vapyr), pripadne treba nakej vosteed, Tenable Beaver? nebo tu pohledej "bugout" a najdes naky dalsi typy.
    QSXFTH
    QSXFTH --- ---
    ZSIS: diky za tip.

nakonec teda jinak, pustim chlup a objednavam si tenhle povedenej bel air
    Bel Air - Clip Point
    https://kershaw.kaiusa.com/bel-air-clip-point.html

a Bugout 535 ten porizuji taky akorat pujdu cestou nejlevnejsi nuz v nabidce s cepely co chci, kdy samotne telo si uz doladim aftermarketem, videl jsem pekny custom body kit provedeni
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    KOGAKU: jeste stale vidim tve posledni prispevky, nevim proc. skoda.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    QSXFTH: na EDC stridam bugout s belair od kershaw.

KOGAKU: treba by jsi se mohl priste mazat rychleji.
    QSXFTH
    QSXFTH --- ---
    Uvazuji o koupi EDC noze. Zatim co se mi nejvice zamlouva svym provedenim tak je nuz Benchmade typ Bugout 535, tech variaci provedeni strenky a barev je dost, no kdyz to shrnu pro me na nejdulezitejsi parametr tak ty hlavni rozdily mezi nimi jsou v materialu cepele.. klasicke S30V, Magnacut, S90V nebo M390.. koukam treba na Allegro a vidim v nabidce nuz kdy cepel v MagnaCut provedeni ceny okolo 4.5tis, tak si rikam jestli to neni nejak pod cenou a nejedna se o fake vyrobky z ciny? Nebo proc maji ty ceny takhle podseknuty, netusite? No a jeste jeden dotaz, kam muzu jeste v ramci inspirace a rozkoukani se kouknout na nejaky podobny typ noze od jineho vyrobce. Spyderco noze nechci (nelibi dira dneska a uz jsem ho historicky vlastnil), preferuji neco do 10tis max. za kvalitu si klidne priplatim, samozrejme je mi jasny ze i za 100usd uz budou pekne noze.. mate typy, nazor? Dik
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    KOGAKU: no a ty podobné parametry jsou teda jaké? já vidím jiný výbrus, jinou ocel, jinou váhu, jiný design... takže mi to spíš příjde jako další poučné okénko o tom jak to v Číně umí lépe...nebo co mi uniká?
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    KOGAKU: předpokládám, že je to reakce na mě, ale nerozumím co tím chceš říci? Co mají tyhle nože společného?
    MATT
    MATT --- ---
    KOGAKU: kdybys chtel, tak mam polaka, co ti ji dotlaci za usa cenu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    REDSNAKE: ganzo jsou ok levný kudly, ale ty jejich "kopie" spyderca nebo RATek jsou prostě trapas
    MATT
    MATT --- ---
    KOGAKU: psal jsem o vymezovani se vuci cinskejm kopiim/klonum, nikoli znackam (uvadel jsem jen aby si cteri mohli dohledat jejich produkci), ale sleuduju to jen na redditu a knife.cz. chronomag je asi svym osazenstvem specificky.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    KOGAKU: tak třeba své příspěvky nemaž, aby si každý mohl přečíst tvůj názor.
    MATT
    MATT --- ---
    KOGAKU: Jak pozoruji komunitu, tak mi prijde, ze se primarne vymezuje vuci cinskejm kopiim ala ok knives, jufule nebo green thorn. Ke znackam jako je we knife, civivi, vosteed, srm, kizer, atd. panuje spis obdiv, jak to za ty penize dokazou vubec vyrobit. Ja si vzdycku rikam, co bych za 1200 vyrobil ja ;)) Jinak mi ale přijde, že hodnotíš docela dost. Proc si myslis, ze si lidi kupujou kvalitni veci, jen aby flexili? Pro zajimavost, kolik jsi drzel v ruce tech "snobskejch" nozu?
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    KOGAKU: na to že se nepohybuješ ve "snobském" prostředí, máš celkem dost potřebu obhajovat své čínské nákupy, ale je to v pořádku, kdybych věděl, že se kvůli mě budeš namáhat s takovou reakcí, nechal bych si to pro sebe...a máš tam málo smajlíku, nevím jestli je dost dobře poznat jak moc jsi nad věcí a lepší než lidi s drahýma hodinkama... ostatním se omlouvám

k tématu...měl už jste někdo v ruce toto? asi první nůž od ANV, který mě zaujal jako pevný EDC

НОВЫЙ ЛЁГКИЙ. Нож P150 ANV Knives
    https://www.youtube.com/watch?v=uiov3QWAgzc
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    KOGAKU: nejlepší je říct svůj názor a hned trochu nenápadně zhanit ten jinej že jo, páč každej kdo třeba uprednostni evropskou nebo jinou výrobu je snobskej curak, který má nůž akorát na výstavce a beztak ho neumí ani nabrousit...sorry ale fakt mě tyhle řeči vždycky pobaví
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam