• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    WIKKTHOR
    WIKKTHOR --- ---
    Shodou okolností o klipech... Nedávno se mi zlomil pocket clip.na Real Steal S7 Snow leopard. Opravdu by byla veliká náhoda, kdyby někdo měl jeden navíc.. leč nedá mi to se zeptat. Již jsem dotázal kde koho a to včetně samotného výrobce a tím, že se již ukončila výroba, nedrží žádné náhradní díly. Předem moc děkuji..
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    SN0WCRASH: Já rear-left. Tak mi nejméně překáží při sezení.
    HARPER
    HARPER --- ---
    Ja je teda mám hlavně na nakrájení jablka a špekáčků, ale znal jsem chlápka co měl bydlení v ostřejší čtvrti a ten nosil karambit a tam měl sponu u kroužku a teda,když mi předváděl tasení, tak jen zajel palcem do kroužku a tahem z kapsy takovým pohybem šikmo dopředu v podstatě otevíral čepel. Vypadalo to velmi efektně a spolu s jeho vizáží to fungovalo jako solidní prevence
    HARPER
    HARPER --- ---
    Ja nosím v levé kapse a špičkou dolů, mám tak dva nože co střídám a oba to tak mají od výroby,tak jsem na to zvyklý, ale koukám na ten obrázek a dává to smysl
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    HARPER: Ja teda takto. Presiel som prave vsetky noze, co bezne pouzivam a maju to rovnako, kupodivu :)

HARPER
    HARPER --- ---
    Píchnu
    HARPER
    HARPER --- ---
    Ja vám nevim,jsem zvyklej na noze co mají sponu u cepu a ne u špičky,tady u toho bych měl obavu, že se Pichu když ho budu tahat z kapsy
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    EMDEE: ono, popravde teh kershaw je o dost skromnejsi ako tie dalsie dva, ale kedze je to M390-ka linerlock v Alu, tak sa tiez nemusi zrovna hanbit :)
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    EMDEE: A ze sluchatka se ozvalo: Ale beze vseho, milion kocek, jak si prejete.

EMDEE
    EMDEE --- ---
    SN0WCRASH: pěkný kousky (hlavně ty dva krajní), byla by i fotka v zavřeném stavu?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Já se tedy dobrovolně přiznám, že jsem onu sbírku několikrát projížděl tam a zpět a nenašel jsem jediný nůž, který by se mi líbil. Všechny buď moc velké, nebo (pro mě) nehezké, nepraktické apod. Tady je krásně vidět, jak moc se mohou lišit preference (nejen) stran nožů člověk od člověka. Nicméně jsem rád, že to zůstalo tady na NYXu a některým zdejším uživatelům zjevně udělalo radost. ;)
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    Pochvalim sa, z nedavno avizovanej zbierky mi prave dorazil ZT a perfektne zapadol medzi oblubeny zabikuch a kosu :)

MATT
    MATT --- ---
    VACA
    VACA --- ---
    PROTIWEN: Jen bych se rád zeptal: jarní výstava zdá se asi taky nebude, že?
    MATT
    MATT --- ---
    Vymenil by nekdo vyhledove malou Sebenzu za maly Inkosi? Mam tu sebku, DP PJ, tusim s35vn.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JIKE: já používám RAT 5, ale v šuplíku mám ještě (pro jistotu 😉 ) Fallkniven F1 a Kizlyar Sterch a mého oblíbence Helle Tollekniv 🙂
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: Ja osobně si myslím, ze do takovýho survival bordelu zavíraky proste nepatří. Kdo zazil jako ja ze neotevře nůž co mel celou dobu v kapse jen proto ze se tam záhadně (a ne jednou) dostal bordel z venku (primarne prach, písek, bahno, vlhkost), tak jasne kouká po pevným universal. A nejak jsem se po dlouhých diskusích s jedním kamarádem dostal až na vysledek universal reseni (i podle referenci z real terénu lidi co fakt tohle využívají) je překvapivé ESEE 4. 😀 s klipem do kapsy na pouzdře, kde se fixne a zabírá místo podobne jak zavirak a je po ruce. Sice preferuji větší čepel a udela 5,5”+ nicméně k tomuhle jsme se nějak dobrali 😀.

Co se málo řeší jsou kapesní brousky. Mam jeden tip co je levny universal… a za me fakt dobry za ty prachy to mit v kapse

I just found this on AliExpress: US $6| Double Sided Sharpener Mini Outdoor Whetstone Diamond Ceramic Knife Sharpener Knife Sharpening Stone Knife Grinder
    https://a.aliexpress.com/_EQNPRa8
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Podle mě v tom najde takový zalíbení, že nakonec nic neprodá
    a možná na sklonku života odkáže pravnoučatům,
    pokud splněj 12 těžkých úkolů a zabijou draka :)
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    REDSNAKE: To je milá poznámka. Na tátovo přání jsem si nechala Spyderco Phoenix, je to super věc:)

Jinak všem díky za trpělivost. Nakonec jsem to dala do goodle sheetu zde

NOŽE - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VUVq-PKKPuR_5ymaeeNR3Aaz0wW1lJU-_BR5EETA8sY/edit

Na prvním listu je tabulka s pořadím, názvy a v posledním sloupci cenou.
    Ostatní listy jsou už jen fotky, odpovídající pořadí. Dělala jsem to celej den, je možný, že tam bude nějaká chyba, tak se když tak omlouvám. Samozřejmě, když bude zájem, ráda danej kousek přefotím, nebo pošlu video. Klidně můžete osobně- jsme Praha 10, Záběhlice.

Ty nože celej svůj život ležely ve skříňce, krom momentů obdivování. Většina z nich nikdy do ničeho neřízla. A většina je taky v původním balení se vším všudy. Výjimečně krabička chybí.
    Jediný příležitostně používaný byly tréninkový balisongy, ale na těch to zas není vidět.
    KURE
    KURE --- ---
    CANEBRA: Tak ale bacha, abys místo prodavani, nezacla nakupovat ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam