YGGDRASSIL: dobre jste mi tady poradili odkud sehnat toho Roxona, takze dodatecne diky, a kdyby nekoho zajimala recenze/prvni dojmy: poridil jsem zatim ten zavirak s vymenitelnejma cepelema
https://roxontool.com/collections/all-products/products/roxon-s502u-chameleon a musim rict, ze dobry. malej, lehkej, do lesa na staveni srubu to je asi malo, ale jako nenapadny edc na normalni krajeni super. kvalita zpracovani velmi dobra, zadny vule, nic se nevikla ani kdyz s tim celkem zalomcuju do stran, vymena cepele je opravdu za par sekund. nahradni cepele jsou v pevnejch obalech s magnetkama, takze je lze dobre stackovat k sobe a drzej, je to prakticky pro skladovani, nekdo u toho myslel. liner lock je docela tenkej, ale u noze tyhle velikosti to asi nebude problem, stejne tam nejsou kdovijaky paky. klips je u cepu, takze kdo chce jakoze flipper, ze vytahne a hned z toho uchopu vyklapne, tak ho to asi bude srat, ale ja jsem za to rad, jsem takhle zvyklej a je to sikovny do levy i pravy kapsy.
zejmena ocenuju i adapter na cepelky na kobercovej nuz, a tez ze jde "nuz" nahradit brouskem nebo dokonce hrebenem. uz se tesim, jak tim budu prudit idioty vsude, kde nelze mit kudlu. Aber das ist kein messer, mein fuhrer, das ist meine hrebinek fur meine moustache...