NEVILL: Já měl dlouhodobě vyhlídnutý Hinderery (ale moc se mi nelíbí ty čepele) a Spartana, ty jejich custom designy jsou parádni. Velikost je diskutabilní, zjistil jsem, že 4" vlastně ještě nemam ;)) nejvetší zatim Avispa, Inkosi nebo Osbourne, naopak jsem v poslední době tíhnul spíš k menšim, 3" čepel a 4" střenka (malý CRK, mini Bugout) a teď přišli prémie a na knifu se jeden Spartan objevil.. Jen si říkám, že když už, tak ňákej právě pěkně vyzdobenej, ale to se zas nedoplatim. Už tohle mi prijde nesmysl a pozastavuju se nad svou soudností. Ješte tam je RATka 1.5. ale u tý se trochu bojim, že by byla fakt už jen do počtu do šuplíku. Zatim třetí variantu mam poslat dál Bodaciouse a vzít teďka novej modrej ve spy27, ale zas se mi nechce kašlat s prodejem, navic cena klesla i v prodejnách (kupoval jsem za 6.2k a teď se dá pořídit za 5.9k). Jo a pak ještě Spartana od Victorinoxu, protože o prázdninách jedem do Francie a tam to maj nějaký striktní zákony.
Knife.cz - Inzerce - Spartan Blade Harsey Folder
https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=98988Asi bych si měl najít nějakej novej koníček. Za sukulenty jsem nechával na výstavě pár stovek, ale zas žraly víc místa ;))