úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ATOMINATOR
KEDRIGERN
MASOUMEH
MITHRANDIR
NEKROMANT
WASIL
XCHAOS
xChaosovy čtyřicátiny
Budu narážet malý soudek Únětic u sebe doma u krbu. Kdo chcete, stavte se. Převážně půjde asi o sobotní akci, ale budu přijímat návštěvy i v neděli.
Neměla by to být žádná velká chlastačka, spíš takový pokec... nemám nic konkrétního vymyšleného, možná v sobotu večer projekce nějakého filma... já vám koupil sud piva, vy mě pobavte (případně nakrmte, apod) - DJe vitám, jinak bude playlist - Těžko říct, jak dlouho vydrží malý soudek (60 piv? čekám tak 10 lidí, odhadem?), takže v tu neděli večer by tam mohlo zbýt něco na dopíjení, ale uvidíme. Možnost noclehu na matraci u krbu, pro tuhoně. Dary neřešte, zásobte se vším, co budete chtít přikusovat k pivu nebo něčím místo piva (nefiltrovaná desítka Únětice nemusí sednout každému, já sám jsem to pil spíš před nějakým časem a chutnala mi moc, ale teď jsem trochu napnutý). Narážet se bude tak ve dvě, ve tři odpoledne... tak se můžou zastavit i lidi, kteří mají večer jiný program, prostě bude to spíš takový "den otevřených dveří" :-)
XCHAOS
---
---
11:38:08 7.12.2013
HARVIE
: je to vyjasněné: většina známých se staví v sobotu večer, a pokud se to pivo nevypije, tak bude naraženo i v neděli, pro opozdilce. není to žádná megakalba, je to spíš kdo se chce stavit na kus řeči.
XCHAOS
---
---
11:37:13 7.12.2013
CONTINUITY
: tak zrovna u tebe jsem fakt váhal, jestli pozvánku posílat... protože splňuješ přesně tu podmínku, že jsme se viděli za rok 2x a dost :-) navíc nevím, jestli tě brát jako že jsi z Prahy, nebo ne
XCHAOS
---
---
11:36:07 7.12.2013
MITHRANDIR
:
MASOUMEH
: teď koukám, že jsem na akci špatně napsal její datum ukončení na páteční půlnoc místo na nedělní půlnoc.. to asi hodně lidí zmátko :)
MASOUMEH
---
---
9:45:38 7.12.2013
+1
MITHRANDIR
: Aby nas vsetkych dokonale zmiatol. :-)
My prideme dnes podvecer/skoro vecer.
MITHRANDIR
---
---
22:57:36 6.12.2013
+1
Pokusim se na sobotu zajistit projektor, tak muzeme dat nejakou vecerni projekci.
Jinak nechapu proc to pises na patek, kdyz si dneska vecer rikal, ze to budes delat v sobotu :-)
HARVIE
---
---
22:35:45 6.12.2013
To je trochu narychlo... Každopádně převážně sobotní akce v pátek je trochu matoucí...
CONTINUITY
---
---
20:51:44 6.12.2013
+1
na tý fotce ti to moc sluší .))
vědět o kalbě o pár dní dřív, stavila bych se, takhle už to bohužel nejde, tak si to tam maximálně užijte :)))
CONTINUITY
---
---
20:50:13 6.12.2013
+1
Taky přeju všechno nejlepší :o)))
TLOUDEV
---
---
20:27:34 6.12.2013
+1
hele a proc pises ze jde o sobotni akci a je to napsany na dnesek? to je dnes?
CRITT3R
---
---
20:02:29 6.12.2013
+2
nevim co cekas za pulhodiny nemuzes mit vsechno hned :) kazdopadne ja nepridu, nemam te rad! (!)
XCHAOS
---
---
19:38:42 6.12.2013
hehe, vidím, že ten sud piva budu muset vypít sám :-) na akci se zatím nikdo nepřihlásil.
XCHAOS
---
---
19:38:03 6.12.2013
+3
KAACULA
: to je zámecká zahrada ve Valči.. .taková skrytá reklama, v půlce května by se tam měla konat rozkvetlá outdoor party (jen 3 dny od květnového úplňku = buddhovy narozeniny)
KAACULA
---
---
19:36:11 6.12.2013
Geniální foto... nicméně ač mě to velmi mrzí, takhle na poslední chvíli už se neutrhnu :/ Tak aspoň touto cestou přeju vše nejlepší a snad už konečně někdy navi! :*
XCHAOS
---
---
19:28:43 6.12.2013
+1
podle jakého klíiče jsem ty pozvánky nakonec naklikal, to je velká záhada... víceméně jsem zval lidi z Prahy, které jsem letos viděl zhruba více než asi 2x (což nebylo tak snadné, protože jsem v druhé půlce roku nevídal skoro nikoho)
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam