MANIATIC: no spíš mi šlo o to proč to u nich došlo tam kam došlo. Neprijde mi zebyse k nim takle pravne organy chovaly kdyby nedelaly neco co jim dá záminku ci pravomoc jim takle vyprášit kabát. Policii na mejdanehc jsme zazili vsichni a vzdy to bylo o pomyslne care a v mnohych pripadech i ustupcich i pres to že jsme byli v právu amohli si za ni slepe stat a riskovat ze prijdem o vse kuli "pravu/hrdosti ci presvedceni" ktere policie muze ignorovat jak uz sme nekolikrat zazili a pravo nam bylo k hovnu.
Proto mě zajímá co se jim stalo že organy maj pravo jim vlest do pokojicku a sebrat vsechny veci. Prijde mi ze tohodle se dá docílit jen tak ze si o to sám řekneš a nejsi schopny spolknout to ze free policie proste klidne obejde bez nasledku a dosahnou toho že te zabrzdi delat to co jim vadi ale nemuzou delat nic. ale nechci soudit, proto se ptám když už tady zazneli dva diametralne odlisny nazory na ne. A ruku na srdce, nejaky soundy co tomuhle nerozumi a muzou si za to nemam duvod podporit. Ty se mi treba taky neslozis na pokutu z MHD protoze sem taky soucasti komunity a stat ci organy/policie se proti me chudakovi spikli...
Je moc fajn ze je support v teto komunite a moc rad podporim jen me proste zajima jak to je protoze supportovat nekoho kdo je vul a priste bude stejne delat to co dela a povede znovu k tomu samemu protoze s nim drzi spousta lidi. Potom pro mě není duvod podporit a radeji podporim mejdan na psi utulek, kocici skrabadla nebo deti z babyboxu