Taky jsem naznal, že bych jsem mohl dát něco pozitivního. Zdá se mi toho tu málo, ale tomu rozumím, páč každej rozumně uvažující člověk si umí +/- spočítat, na kolik organizace takovýhle párty musí přijít a 300Kč pro mě znamená průměrná konzumačka v hopodě, tudíž přijatelná suma za zábavu na víc jak půl dne... A jestli jim po závěrečným sčítání nějaká ta kačka zbyde, kterou vrazí do dodávky a soundu, se kterým v létě bude zdarma objíždět evropu a bavit tak další kupu lidí, upřímně jim to přeju... A kdyby tyhle všichni lidičky chtěli akcí vydělávat, myslím, že by nezvali zahraniční DJs, kteří rozhodně nejsou zadarmo. V tomhle obsazení by kolbenku zaplnili +/- stejně a zahrát mýmu uchu k potěšě umějí stejně dobře, jako ti přespolní ;-)
Nechápu, že komu se nevoní způsob organizace winterů a tvrdí, že na něj nepáchne (ve skutečnosti ho pak najdete v první řadě, přicucnutýho na bednách), má potřebu se tu k tomu tady negativně vyjadřovat... Píše snad ten samej člověk na stánky dechovka.cz, že Eva a Vašek przní českou dechovku ? Asi ne co...
Jinak za mě :
Nevynechal jsem jedinej ročník a na každej další se těšim, co na nás vybalíte za deko a zvuk, kterej si myslím, že by Vám hygiena měla z bezpečnostních důvodů zabavit :-). Winter je pro mě max. zpestření indoor sezony a vážím si času, který musíte dát přípravě, možná by jste ho sem mohli vyvěsit...
Jediný, co vím dopředu, že mě bude srát, bude fronta u vstupu a ráno vyteklý toiky pod náporem lidí na party... Ale s tím dokážu žít, nejsem šampón ;-)