pinec je blbost jestli to neni dj ale dvě stage asi nestihne najednouto zalložil mayapur s teknokrates z ajres a mike na hlavní s tage na jediný pořádný andělce a bylo to ubohý už jenkvůli tomu že tam strateg dělal hlavní stage a mlčeli že to co tam opravdu hraje je náš starej turbo sound nejlepší 4 kw v tý době a hráli tam lidi celý evropy co dojeli za mayapurem a na tomhle hnusonoide díle měli tam bejt radši jen ty turba tohle po ránu ztvořily aby ukázali že nikdo nemá tolik a takový desky jako oni oba v tý době špička kamarádi spirál tribe a dj number one ale stálo to za hovno jenom pouštéli nemohli si rozjet svůj míx takže prostě diskotéka pouštění oblíbených písniček a ještě ke všemu si to pouštěli podle svý oblíbeosti zapomente na tuhle kravinu která vznikla protože nedorazily spiral tribe akorát trazkaz z metrem oxigen a comix a nezapomenutelný infrabass z los banditost který hrál až v neděli do pondělí u mayapuru a strategicky to tam rosekal na sračky to byl ping pong taky je to trek od lega a neměla by to bejt koksová zhovadilost sory za upřímnost ale řekl jsem to v mayapuru a už to nedělaj stejně jako to nepromyšleně spiral tribe nikdy nedělali když už tak měli přichystanej společnej live set což byly crystal distortion a db69 řikali si r zac a bylo tofamozní ale stejně to nebylo nic proti tomu když jsem je oba slyšel hrát samostatně osmihodinovej live set to byly příběhy a o tom free tekno má být ale ixi s crystalem na prvnim breakfestu celou noc nezapomenutelním ale to jsou ty dva nejlepčí a desky se tam neoběvily ale čtyřmetrovej live set sory za rady ale to je historie pro ty co to zajímá profíci to nedělaj a undeground to býval ale to byly kmeny co jezdily po celý evropě a skoušeli nonstop a dělali teknival nějakej nesmyslnej cztek prostě si to mohli dovolit zakládali free tekno a měli takovou zásobu lsd že se dorozumívali telepaticky at radši někdo připraví hodinu toho nejlepšího od spiral tribe a všichni budou koukat když to zahraje pěkně tak akorát ne rychle jak nadrženej školák jako majkl kaýdej rok první ráno na teknivalu set okopírovanej od ixi ale jo kdyby to hrál trochu pomaleji sem mu to sežral i s náviákem ale věršinou po půl hodce už to mlátil jistě nogtně podpořen kamarády ale pořád jsou to desky který přitahovali tisíce lidí po celém světě stejně chceme slyšet tohle akorát je málo lidí co má příběh a rychlost 160 bpm se už na tuhle hodinu hodí rychlost bere jen tu krásu co nahráli ty nejlepší v té době nebyl hardcore a hlavně byly jen vinyly live sety a těch pět českejch sound systému hráli to samí jako cizinci a byly rádi že maj to samý a byly to nejlepší časy free tekna to byl undeground tam hráli ping pong dva z desek a jeden to protruboval livesetem ale všicni hráli dohromady zažil jsem to jen párkrát a jedinně na teknivalu a breakfestu tenkrát tam taky nebyl digital včechno kroutily z vinylu a analogu to je zvuk starých spiral tribe metek kamikadze a málo dalších středovejškovej sustivej sound kterýmu perníkaři nikdy moc nefandily i když tenkrát i ten perník za něco stál a hlevně nakonec každej skusil acid možná proto to nikdo nehraje protože dnes je lsd na párty okrajová záležitost ale ping pong je blbost a jsem rád že ty co to dost rozšířilily hlavně mayapur mi dali za pravdu a už to snad nedělaj i když lidi to chtěj takže dva z nich moýná občas jo na privátu někdy mi přijde že disko by bylo trefnější než hustá techno párty ty co vedeš urnu předved se v hlavě to máš srovnaný dobře v hlavě mluvil jsem s tebou jenom jednou ale ve všem si mi dal za pravdu a já tobě taky i v tom že se držíš zbytečněb zpátky se toho neboj stačej jasný příkazi tak tak a tak a občas galaktickej přesun kvůli tomu to musí hrát tak akorát jinak to vyšumí přijdu se asi podívat škoda že neni tranzit a kolaps co jsem pochopil tak jeden ze zakládajících byl se stánkem na breakfestu já ho narval acidem a bohužel jsem usnul protože ten rok to byl breakfest fakt break prostě docela klídek a po týdnu jdem odpadl když ixi vytáhla live set hošík na mě a na to co slyšel nikdy nezapomene to jsem pochopil ráno když jsem viděl že maj všichni upřímnej obroskej úsměv vim že od urny jsou tací co do toho hluše mlátěj jak nsk na sněhu mimochodem jsem slyšel že opět jeden od nsk odešel nevím to jistě já ho potkal před dvoumaměsícema ale kamarádce řekli v sanitce že je mrtvej akorát nevim kdy se jí to stalo nebo jemu hned jsem řekl že jsem ho potkal nedávno ale pak mi došlo že předávkování nemá před příznaky a je to fofr snad žije ale sem vede špatná muzika proto mám rád acid tak neblbněte on to sám přizhnal že byly pěkný svině většina ale já od nich měl poprví acid na svym maturitáku znal jsem je v době kdy prodávali papíry a mdma a byly fakt v pohodě pak zvlčily a nehorázně hlavně že hráli rychtu bedny jim nehráli a na párty jsem dokonce oběvil místnost nemalou velkou osvícenouvolně přístupnou a tam si normálně šlehali a ještě herák dodnes to nemůžu vymazat z hlavy na techno choděj fetáci ale coje moc je příliž a ten co jsem o něm mluvil se tim živil živí denodenně taky za ta jejich slavný bedny jeden sedí a stavěli je spoluale já myslim že tyto moc dobře víš jak to je prože tvoje bejvalka byla asi hodně zvdavá i když ty si jí zaměstnal ona mě bohužel ne tak škoda pořád bych to bral ale to asi nevyjde tak to využij at všichni litujou až to vypneš a budou muset přijít pro pokračování přeju at se vám to povede nebo potvěte aspon toho týpka z stk ten má desky na ráno a acid mívá taky když začínali tak mě mezi ně kamarád tahal že nakupujou věci a desky od nsk tak jsem si řikal jak si naběhnou ale časem mě fakt překvapilo co sehnal za arzenál na druhou stranu nsk to nehráli na tyhle desky musí mít člověk koule protože je to tak a tak a tak jasně daný příkazi občas galaktickej přesun a nsk vždycky hráli rychle a potom to je vyhředlá sračka tenkrát vzniklo mrdání beden předtim se na nich šnupalo lezlo a souložilo ale do živýho a jako že na teknivalech se to dělo ale to je dávno doufám že nebudu litovat že jsem něco napsal ale ping pong z ajrese a bazooka joe podle mě zabily slučně i pár spirálovskejch mejdanů a to hráli po těch nejlepších to snad ani pokazit nejde na druhou stranu jsem si všimnul že smašky to evidentně byvilo protože spirály to mydlily tak že těřc e nestíhali tam se ukázalo že ping pong je blbost kdyby hrál dál z ajres tak to tam po nich roseká jako že jsem to zažil a on se od nich naučil a býval nejlepší než začal hrát house snad se letos proberou ještě teknikal support a break fest bude nehoráznej sraz a to jim dělám reklamu i když se s mayapurem skoro tři roky nebavim nebo spíš nejezdim na house a nechodim na ixi do yesu a když je tady tak vždycky mám chřipku nebo něco a vůbec se rodina nějak narušila ale letos by měli přijetn zase všichni a 70 kw open air tgo by mohl být po dlouhý době pořádnej průšvih a nebo pochvala bude zase teknival v běmecku to takhle dělaj jednu až tři kvalitní stage a hrajou ty nejlepší když to má bejt výmečný akorát teknival byl vždycky nejhustější z neděle na pondělí cizinci se odvázali protože zůstali jen ty otrlý a tohle bude asi jen výkend a to bejva ta párty je za dlouho a i když jsem dřív dělal oficiálně reklamu spíš spirálám rád zvu lidi na dobrý mejdany tak toho využiju předpokládám že info na netu najde kaýdej a kdo ne ten tam snad ani nepatří