úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
BUBLIPILSEN
DANCE_GIRL
ERIDANI
IZZI
KATALINA
STARF
I TY MŮŽEŠ! :-)
Cílem je odhalit regenerační schopnostii, specifické pro každou bytost, aby si dokázala poradit skrze intuici, kudy nejlépe nasměrovat pohyb.
Po prvním proběhlém workshopu přichází druhý, tentokrát jednodenní. Během cvičení předvedu cviky, které pomáhají srovnat nohy, vrátit bříško z vyvaleného na rovné (nějak se mi nedaří najít správný výraz:)) a zároveň odnaučit bedra kačeří postoj, protažení hrudního koše a rovnání horní části zad plus spoustu dalších.
Během worshopu budeme dělat techniky, které pomáhají sladit skupinu, takže kdyby se někomu nechtělo domů, může přespat na místě a další den se třeba můžeme vydat na procházku do přírody a zkoušet různé roztodivné pohyby při chůzi v terénu.
Program:
- meditace s hlasem
- protažení a cviky
- batolení
- intuitivní pohyb
- tibetské léčení
Ssebou: přezuvky, pohodlné oblečení, karimatku nebo neklouzavku, pásek na cvičení (pokud nemáte, můžu zařídit), jídlo, příbor. Na místě jsou hrníčky, talířky, rychlovarná konvice, mikrovlnka.
Cena: 200 Kč
Vážní zájemci prosím pište mi do pošty. Pokud máte otázky, nebojte se zeptat. Vítáni jsou i vaši přátelé, pokud by se někomu chtělo.
Těším se na Vás!!! :-)
Kontakt:
608 368 848
http://eridani.cz/
BUBLIPILSEN
---
---
22:21:52 6.4.2014
škoda, že to je až tak daleko :-/
IZZI
---
---