Zdravím. Je to trochu blbé, ale ráda bych pořadatele této akce upozornila na fakt, že na tomto kdysi Keltském hradišti již tradičně některé skupiny šermířů, neopohanů, a tolkienisté (již 12 let?) slaví v tomto datu Keltský svátek Beltaine, který má určitou atmosféru a někteří z nich nebudou úplně nadšeni, že tam letos přibyde další velká skupina lidí, která by mohla mít sraz klidně někde jinde, respektive o keltskost místa Vám zřejmě moc nejde že...? Já taky bubnuju, tančím s vějířkama, ale fakt nevím, jestli jste si zvolili správný místo. Respektive počítejte s tím, že většina ohnišť bude dost tradičně zabraná, dřevo vysvírané, muzika různého žánru se bude linout i od jinejch ohňů a pokud nebude kopec prázdnější kvůli dešti jsem vcelku zvědavá, kam se vejdete :) Jo a za těch deset let co se šplhám nahoru jsem tu "příjemnou meditační procházku" (plazení se pár kilometrů do kopce a přes hřeben pak pár dalších kiláčků na druhý vrchol) do kopce nikdy nezvládla rychleji než za 30, 40 minut, tak s tím taky počítejte.