snaha sehnat povoleni je fakt mission imbossible!!pote co me poslali z informaci z prvni budovy do informaci v te druhe a tam zase zpatky,jsem konecne zjistila.ze kancl kde se muzu domluvit,je ve ctvrtem patre.prvni kancelar,s lidma uvnitr,bez reakce na klepani.druhy nejen ze nereagoval,ale byli pro jistotu zamceny,i presto ze vevnitr to zilo..!do tretice vseho "dobreho" jsem mela stesti na otevrenou mistost,kde dve urednice sice pochopily,co se snazim domluvit,ale kde bych to mohla zrealizovat,netusily..! :-D nasledovalo telefonovani po budove nekomu,kdo by mohl vedet kam mam jit!! :-D :-D cituju ty dve kancl krysy.:-D nastesti se znicehonic zjevila nejaka sefova a po mem dotazu,jak je mozny,ze pokud ma clovek dobry umysl a snazi se s mestem na necem dohodnout,aby zabranil problemum,ceka na nej totalni neinformovanost celeho osazenstva mestskeho uradu!!,jsem byla KONECNE dovedena k prislusnemu urednikovi!!! :-D boj nekonci a jeho sekretarka me informuje,ze ma jednani,ale ze mi zavola az skonci.nechala jsem blondyne vizitku a s odhodlanim jit pripadne zitra na pokec znova,sla znavena domu..za dve hodiny mi mestky urad opravdu vola aby mi rekl,ze povoleni na hudebni produkci na soukromem pozemku nevydava,ale nezaruci mi mozne problemy s policii!!!!!!!!!! :-D :-D :-D tomu uz se da jen smat!:-D po mem zachvatu smichu jsem se zeptala,co mam tedy delat,aby ty problemy nebyli......NECEKANE mi odpovedel,ze NEVI!!! :-D asi hygiena,ale cislo opravdu nevim kde zjistit.zkuste internet!! :-D :-D MA TO TEDA KURVA CENU,SNAZIT SE DOMLUVIT???!!