• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 2
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    ty jo s tou porpavou to je teda husty... ze by byly amici zase takovi curacci ze by udelali inscenaci popravy...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Záměrné zkreslování historických fakt o Palestině a Izraeli

    Reakce na článek Pavla Mareše „Palestina neexistuje, nemůže být okupovaným územím“

    http://www.blisty.cz/2004/5/17/art18151.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Remember when mom said, "If your friends jumped off a cliff, would you?" Now she should ask the same thing about getting a microchip implanted in your arm just to act like a nightlife big shot.

    Baja Beach Club in Barcelona, Spain, already offers to inject chips in the arms of big spenders and celebs for quick admission to its snooty VIP lounge.

    "The subdermal transmitters, made by Applied Digital Solution's VeriChip unit, are implanted with a syringe by a club staffer who is a nurse licensed to give injections," Fortune magazine reports.

    Expect trendoids in Manhattan, South Beach and La-La Land to ape the gimmick. Anything to be one of the popular kids.

    http://www.newsmax.com/archives/ic/2004/5/14/131310.shtml
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    no pozor.. čip se dá přečíst z docela slušné vzdálenosti.. při výrobní ceně by to mohlo být klidně i masovka.. a hledej ho..
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    vsechno se da... ;) ale tipuju ze tohle by mohl delat jen naky terorista, pocestny obcan se preci nema ze strany statu ceho bat, tak bacha na vysoke tresty
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a dají se takový čipy kopírovat? že bych si třeba udělal pět kopií sebe, naočkoval nějaký psy a kočky a nechal je pobíhat po městě? případně více čipů do jednoho těla? ;)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Live tracking - sledujte své známé na trati!!!

    Od roku 2002 Vám Prague International Marathon nabízí ŽIVÉ SLEDOVÁNÍ maratonských běžců z Vašeho počítače na internetu. V den závodu bude možné sledovat kteréhokoliv běžce jako pohybující se bod na virtuální mapě závodu. Na virtuální mapu se dostanete zde. Zadejte startovní číslo závodníka a ...

    ...

    Časomíra

    Časomíra bude prováděna čipovým systémem The Winning Time. Každý závodník si musí vyzvednout čip v distribučním stánku v prostoru Maratonského EXPO. Čip musí být připevněn kolem kotníku. Ihned po doběhu budou čipy závodníkům odebírány. Na startu, v cíli a podél trasy Pražského mezinárodního maratonu budou umístěna kontrolní stanoviště časomíry. V případě, že čip nebude vrácen do 15 dnů po závodu, bude běžec penalizován pokutou 500 Kč.

    Důležité: Čipy jsou majetkem společnosti The Winning Time. Jsou nepřeprogramovatelné a nelze je tudíž použít na žádný jiný závod.

    http://www.pim.cz/index.php?action=main&subject=1424&sessid=82add3584ac16d3028de8f4aae604878

    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    Taky slušný... britská novinářka zadržena v LA na letišti, protože neměla zvl. víza pro tisk.
    http://hn.ihned.cz/2-14372230-500000_d-e7
    (link převz. z klubu 7262 zahraničněpol.události)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Podivná cesta Nicholase Berga
    Vladimír Stwora
    15.5.2004

    Video nahrávka surového uřezání hlavy amerického občana Nicholase Berga skupinou zakuklených iráckých bojovníků oběhla svět. Jeho tělo bylo nalezeno 8.5. u dálnice do Bagdádu. Svět je šokován. V průběhu několika málo hodin tato událost zcela zastínila odhalená zvěrstva amerických vyšetřovatelů ve věznici Abu Graib a dalších. Den po té, co byl Bush nucen se za mučení vězňů veřejně omluvit, jeho rétorika změnila kolej a nabrala směr, ve kterém se cítí mnohem bezpečněji: z defenzivních se staly projevy opět ofenzivní.

    "Tato akce teroristů nám připomněla skutečnou povahu těch několika, kteří chtějí zastavit cestu iráckého lidu ke svobodě," řekl Bush v Bílém domě."Jejich snahou je otřást naši vůli. Jejich snahou je otřást naším sebevědomím. Ale současně nám ukazuje, jak zoufale některé části světa potřebují svobodnou a mírovou společnost. Našim posláním je tuto svobodu a mír přinést. A jsme rozhodnuti naše poslání dokončit."

    Byl to okamžik probuzení pro mnoho patriotických talk show a mnoho senátorů a kongresmanů, kteří už několik dnů měli pocit, že se zbytečně rozmazavává to (podle nich nepříliš důležité a zbytečně nafukované) zacházení s iráckými vězni.

    "Spojené státy jsou rozhodnuty provést důkladné vyšetření vraždy Nicholase Berga a vyvodit z ní patřičné důsledky," řekl mluvčí okupačních jednotek Dan Senor.

    Nicméně některé drobnosti naznačují, že možná bude pro Spojené státy lépe, když se viníci nikdy nenajdou a celá věc zůstane nevyjasněná.

    Položme si otázku, jak se vlastně Nicholas Berge dostal do zajetí psychopatických muslimských fundamentalistů? Obecně se přiznává (CNN to hlásila 13. května), že byl od 24. března v zajetí Američanů nebo irácké policie - vlastně prodloužené ruky okupačních jednotek. Podezřívali ho z teroristické aktivity. FBI ho několikrát vyslýchala. Nakonec se zdálo, že není proti němu dostatek důkazů a Berg byl propuštěn.

    Ale co vedlo FBI k podezření, že Berg je teroristou? Není to náhodou proto, že jeho otec je otevřeným kritikem Bushovy vlády? Možná je ještě jeden důvod: webová stránka FreeRepublic.com. Je to stránka fanatických přisluhovačů Bushova režimu. Ostře pravicová, silně nacionalistická a samozřejmě všemi deseti pro válku. 7. března se na těchto stránkách objevil "seznam nepřátel". Seznam mírových skupin a lidí nedostatečně patriotických. Na tomto seznamu najdeme i jméno Michael S. Berg a jméno jeho firmy Prometheus Methods Toner Service Inc. Michael Berg je otcem popraveného Nicholase Berga.

    Bergova rodina podala 5. dubna u soudu ve Filadelfii žalobu proti Rumsfeldovi, ve které se praví, že Berg byl zadržen bezdůvodně a protiprávně, že je čtrnáct dnů vězněn, aniž by mu sdělili obvinění a umožnili mu kontakt s obhajobou. Hned nato, 6. dubna byl Berg v Iráku propuštěn. Zmizel o tři dny později.

    Berg byl v Iráku na vlastní náklady. Ani Pentagon ani firma Haliburton jej tam nevyslala. Snažil se sehnat pro firmu svého otce, kde vykonával vedoucí funkci, nějaké zakázky a současně pomáhat Iráčanům. Bylo by velmi odvážné předpokládat, že policie a FBI nezadržely mladého Berga náhodou?

    Dostáváme se na tenký led nejasných důkazů, ale my, kteří vidíme Bushovo vedení bez příkras, a kteří si uvědomujeme ty hory lží a podvodů, kterými se washingtonské vedení udržuje u moci, si uvědomujeme, že jeden podvod navíc a jedna smrt navíc není pro juntu žádný problém. Zvlášť když to poslouží věci.

    Sam Hamon (bývalý poradce ministerstva zahraničí a redaktor Third World News) klade některé zneklidňující otázky.

    Proč například, ptá se Sam, měl na sobě Berg v době popravy stejný vězeňský mundúr (oranžovou teplákovou soupravu) jakou mají zadržení v koncentračním táboře X na Guantanámo? Copak mu při propuštění tři dny předtím nevydali jeho civilní oděv? Nebo fanatičtí muslimové někde vyrabovali sklad amerických vězeňských mundúrů a potěšení jejich kvalitou rozhodli se je používat i pro své vlastní vězně?

    Okupační jednotky Berga propustily. Alespoň tak to tvrdí. Ale od propuštění ho nikdo neviděl. Měl se ohlásit v hotelu, ale když ho tam za tři dny hledali, ukázalo se, že tam nedorazil. Opravdu ho propustily?

    Způsob držení těla jeho strážců na filmu nevypadá příliš arabsky. Ti muži tam stojí způsobem, jaký známe z filmu o amerických kovbojích. A jsou vysocí, mají růžové dlaně (nezvyklá věc u snědých Arabů) a jsou kupodivu dobře živení. Vypadají jako sytí otesánkové. Kde se stačili tak vykrmit? Většina arabských bojovníků jí za poklusu, narychlo a co se kde sežene. Bývají hubení a kostnatí. Ještě nikdo neviděl arabské bojovníky tak dobře živené, až téměř otylé, jako ty na videosnímku, popravující Berga.

    Osobně jsem ten videozáznam jeho popravy neviděl. Nemám na to žaludek. Děj je prý následující: (a) Berg sedí na židli o hovoří o své rodině. (b) Berg sedí na zemi, za ním skupina zakuklených pořízků (c) Berg se při popravě téměř nehýbe. Zvuk byl jasně domixován později a celá páska vypadá jakoby prošla mnoha zákroky střihače.

    Proč ten "Arab" čtoucí prohlášení listuje stránkami a vždy skončí na téže stránce? Copak neumí dost arabsky?

    A jak to, že z rány vytéká tak málo krve? Pokud jste někdy někomu podřezávali krk, tak víte, že krev stříká všude. Ale na videozáznamu je té krve poskrovnu. Ani Bergovi vrazi a jejich ruce, ani jeho oděv, ani hlava, nevypadají příliš od krve. Že by byl Berg v té době už mrtev? Jak to, že se Berg na poslední chvíli nebrání, že kolem sebe nekope? Kamera to zabírá tak, že není vidět jeho tvář. Poslední jeho výkřik se zdá být spíše ženský a byl zřejmě doplněn později.

    Na závěr dovolte ještě jednou citovat Sama Hamoda:

    "Je také dobré položit si otázku, kterou si kladou zpravodajské agentury, řeší-li nějaký problém: 'Komu to prospělo nejvíce?' V tomto případě ne-li přímo Izraeli, pak určitě Bushovi a jeho juntě, aby to odvedlo pozornost od brutálního zacházení s vězni v Iráku na Guantanámo. Ten hrozný čin také snížil tlak zvenčí na Američany. A vzhledem k tomu, že jsme těm vrahům do tváře neviděli, nemůžeme je ani identifikovat a nemůžeme ani vyloučit, že to nebyli členové americké skupiny pro potlačení iráckého odporu, popř. CIA nebo jejich žoldáci. Stalo se to v době, kdy nesouhlas a odpor vůči USA roste na celém světě. Nevím, nakolik je to pravda, ale tolik vím, že když jsem pracoval ve zpravodajské centrále a řešili jsme nějaký případ, tyhle věci se v minulosti stávaly."

    Podle článku Kurta Nimmo The Strange Case of Nicholas Berg na serveru Informationclearinghouse.info.

    http://www.zvedavec.org/zpravySQL.php?clanek_id=865
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Supposed Ringleader of Berg Decapitation was Killed Months Ago



    http://prisonplanet.tv/articles/may2004/051104beheadsuscivilian.htm
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    'Learn to Fly in Florida' business card found on Israeli arrested after high speed chase in Tennessee

    May 11--Venice,FL.
    by Daniel Hopsicker

    Two Israelis driving a moving van were arrested in Tennessee last Saturday after leading police on a high-speed chase, marking at least the third time since 9/11 that Israelis in moving vans suspected of espionage in the U.S. have been taken into custody.

    Taken into custody in the incident were Israeli nationals Shmuel Dahan and Almaliach Naor. In the wallet of 23-year old Dahan, an Israeli military veteran living in Miami Beach, police discovered a “Learn to Fly in Florida” business card.


    "I got a sick feeling when I saw it (the business card)," Kent Harris, Sheriff of Unicol County in Tennessee, told the Associated Press, expressing concern about the proximity of the nearby Nuclear Fuel Services plant in Erwin.

    “Its the nation’s sole provider of fuel for the Navy’s nuclear subs,” he explained in a phone interview Monday evening.

    The MadCowMorningNews has learned exclusively that the ‘learn to fly in Florida’ business card is that of Nissan Giat, also an Israeli military veteran, he said, as well as a free-lance flight instructor in the Miami area, working out of the Fort Lauderdale Executive Airport.

    “These guys aren’t terrorists, they belong to the Israeli military,” he protested, in a telephone interview Monday night.

    pokracovani:

    http://www.madcowprod.com/index53bb.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Images of US torture tactics recall the Nazis

    http://www.smh.com.au/articles/2004/05/11/1084041406951.html
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    joj.. ta animace one yar in iraq je fakt dobra...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    FAA Manager Mangled, Cut, Destroyed 9/11 Tapes

    Copyright © 2004, Aviation Publishing Group. All rights reserved.
    By Liz Swaine
    Newswriter, Editor

    Information provided to the commission investigating the U.S. government's response to terrorist threats prior to September 11, 2001, names an FAA quality manager in the destruction of an audiotape made in the aftermath of the 9/11 hijackings. Each of at least six air traffic controllers and some ten other employees who were on the job at the New York Air Route Traffic Control Center (ARTCC) in Ronkonkoma, N.Y., during the World Trade Center attacks gathered several hours after to recall their version of events. But that tape, which could have helped determine how the agency responded to clues that four planes had been hijacked, was destroyed before it was ever heard. In fact, officials at the ARTCC were never even told of the tape's existence. According to the report given to the 9/11 Commission by Department of Transportation Inspector General Kenneth Mead, the audiotape was crushed in the hand of the unnamed FAA employee, then cut into small pieces and tossed into different trash cans around the ARTCC building. Despite the fact that the quality assurance officer had been told to retain all records pertaining to 9/11, he told inspector general investigators he destroyed the tape because he felt making it was contrary to FAA policy, which calls for written statements. He is also quoted to have said the controllers "were not in the correct frame of mind to have properly consented to the taping" because of the stress of the day, and told investigators that faced with a similar situation, he would repeat his actions.

    Inspector General Mead told the 9/11 commission the employee showed "poor judgment," and in calling for administrative action, said the employee's attitude about the destruction was "especially troubling." The FAA confirms disciplinary action has been taken against the employee, but will not say what that action was, or identify the employee. Senator John McCain (R-Ariz.) says the matter could be investigated further.

    http://www.avweb.com/newswire/10_20a/briefs/187259-1.html

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    jee sorry... http://globalresearch.ca/articles/WOO404A.html ted uz je to snad ok
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Twenty-Six Top 9/11 Anomalies

    by Ian Woods

    April 2004 / www.globalresearch.ca 2 April 2004

    The URL of this article is: http://globalresearch.ca/articles/404A.html

    An Educational Power Point Presentation (with pictures and graphics)

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Sabrina Harmanová byla jednou z těch, které jsou zachyceny na snímcích s „pyramidou těl“.

    Vojín Sabrina: Měli jsme jim dělat peklo

    „Měli jsme za úkol dělat vězňům peklo,“ napsala v e-mailu, který otiskl listWashington Post. Článek zároveň naznačuje, že tak činila na pokyn amerických tajných služeb. Harmanová je zachycena na jednom snímku, který ukazuje nahé irácké vězně nakupené do lidské pyramidy. Byla obviněna, protože se údajně podílela na trýznění zajatců: ti museli stát se zahalenou hlavou na bednách s elektrickými vodiči v rukách. Harmanová jim tvrdila, že pokud spadnou z bedny, usmrtí je proud.
    Mluvčí Pentagonu odmítla informace Washington Postu potvrdit s poukazem na to, že vyšetřování ještě probíhá.
    „Vždycky přiváděli jednoho i více vězňů, kteří měli želízka a hlavu zakrytou pytlem. Mým úkolem jakožto členky vojenské policie bylo udržovat je vzhůru tak dlouho, dokud nepromluví,“ napsala k tomu Harmanová.
    „Vězni byli svlečeni do naha, prohledáni a potom byli donuceni, aby stáli či klečeli celé hodiny. Člověk, který je přivedl, obvykle zároveň určil, jestli na ně máme či nemáme být hodní,“ naznačila, odkud přicházely povely.
    Členové vojenské policie - citoval Washington Post Harmanovou - přijímali rozkazy od důstojníků vojenské rozvědky, CIA a od civilních vyšetřovatelů, kteří byli armádou k této práci najímáni.

    ...

    Sabrina Harmanová nastoupila jako rezervistka do armády v roce 2001. Její jednotka byla povolána do akce loni v únoru. Do té doby se živila jako úřednice potravinového řetězce Papa John's Pizza.
    „Ženevské konvence jsme nikdy neprobírali,“ říká dnes o svém vojenském výcviku. „Poprvé jsem je četla až po obvinění. Podtrhla jsem si v nich všechno, co jsme porušovali. Bylo toho hodně,“ svěřuje se bezelstně, zatímco čeká na proces.
    Kromě Harmanové je obviněna také její kolegyně Lynndie Englandová, jejíž fotografie s iráckým vězněm „na vodítku“ obletěla svět.

    http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?r=Azesvetaa&c=zesvetaa_8_1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam