• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 2
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Steven Hill vystoupí 25. 5. v Praze


    Místo konání: Knihkupectví a kavárna Globe,
    Pštrossova 6, Praha 1

    25. května 2004 v 19:00

    Po dobu delší než sto let svět věřil, že Spojené státy americké jsou modelem demokracie. Potom, během amerických prezidentských voleb v roce 2000 a znovu ve volbách do kongresu v roce 2002, vyšly v mezinárodním tisku na světlo vážné neregulérnosti – zastrašování voličů, manipulování s hlasovacími lístky, nesouhlasné výsledky, vytvořené tajným hlasovacím softwarem, a tisíce voličů, vymazaných z oficiálních seznamů. Od té doby systematický výzkum ukázal, že tyto neregulérnosti nejsou ojedinělými případy, ale spíše výsledkem celonárodní zkorumpovaností demokratického systému.

    Kdo může dokázat tato šokující obvinění? Pro začátek to udělá Steven Hill.

    Steven Hill, americký autor, mediální osobnost a hlavní analytik Centra pro hlasování a demokracii je na turné po Evropě, aby pomohl zmobilizovat americkou politickou opozici v zahraničí a zasadil sémě reformy. Představuje skupinám Američanů, žijících ve Velké Británii, Nizozemí, Belgii, Francii, Německu a České republice výsledky svého výzkumu a také svou poslední knihu „Fixing Elections: The Failure of America’s Winner-Take-All Politics” (Routledge Press, http://www.fixingelections.com). V Praze bude hovořit 25. května 2004, v 19.00 v knihkupectví a kavárně Globe.

    Hill, dlouholetý dopisovatel do periodik jako je The Washington Post, The Wall Street Journal, The Los Angeles Times, The Nation, Roll Call a dalších, byl také častým hostem řady televizních debat a stál rovněž před legislativním výborem, zabývajícím se volbami. Jeho kniha “Fixing Elections” byla zatím s nadšením uvítána jeho literárními kolegy a byla označena za jednu z nejdůležitějších politických knih naší doby.

    Už méně známá je Hillova významná práce na reformě amerického demokratického systému. Prováděl výzkum politických institucí napříč západní Evropou a použil svá zjištění k reformě místních voleb v Kalifornii. V jeho domovském městě, v San Franciscu, pracoval jako manažer kampaně pro referendum, které přijalo systém preferenčního hlasování tzv, „instant-runoff-voting“ a organizoval další referendum, které v San Fransiscu přijalo veřejné financování voleb.

    „Americké prezidentské volby v roce 2004 budou velmi těsné“ říká Hill. „Američané, žijící v zahraničí, mohou hrát v rozhodování o vítězi klíčovou roli… a navíc, protože tito Američané mají možnost žít v jiných zemích a mají zkušenost z evropských politických systémů, mají možnost porovnání a z toho vyplývajícího pochopení, jak je americká demokracie podlomená.“

    Rok 2004 bude pravděpodobně rokem hlasování občanů, žijících v zahraničí. Členství v amerických politických organizacích v zahraničí se znásobilo. Je to poprvé, kdy nestranická skupina American Voices Abroad organizuje americké občany, žijící v zahraničí, k politické akci. Hillovo turné bude dále podněcovat rostoucí americkou opozici v zahraničí a také hnutí za demokratické reformy ve Spojených státech.
    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=2678
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ROMANET: u nekterych TC staci nedbalost, ver tomu..
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    abys byl odsouzenej za trestnej čin, musí ti někdo dokázat úmysl nebo vědomé porušení nějakejch pravidel.
    myslim, že advokáti tady maji spoustu prostoru.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    ROMANET: normalne se s tim neserou, typkovi v USA nejaky spyware nainstaloval na komp porno web proxy, dostal 3 mesice + bude 3 roky veden jako potencialni "sexual predator". Je to tak 3 tydny zpatky na Wired.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    spíš by mne zajmalo, jak u toho stahování dokážou konktrétnímu člověku, že něco stahoval, pokud má k tomu počítači přístup víc lidí a počítač je třeba uplně někoho jinýho. nemluvě o tom, že člověk často kupuje komp od neznámýho člověka a už je tam nainstaleno všemožný.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JAXXE:
    BULHI:
    to je dost opruz..nektery kopie jsou tak dobry, ze to clovek, co to kupuje nepozna...
    natoz prumerny spotrebitel..
    asi tam maj miru prumernosti jinou ...
    BULHI
    BULHI --- ---
    JAXXE: ty kraaavo... jak si tohle muzou dovolit, to nechapu... ne ze bych si kupoval ceda, ale jak ma treba nejakej duchodce poznat co je legalni nahravka? to je moc...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    bash.org :)))

    #288632 +(1274)- [X]

    [ThatOneDude> the last time somone listened to a Bush, a bunch of people wandered in the desert for 40 years
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Itálie: za stahování z výměnných sítí až tři roky vězení

    21. 5. 2004, Tomáš Holčík formát pro tisk

    V Itálii byl schválen mimořádně přísný zákon na ochranu chráněného obsahu, který trestá nejen ty, co neoprávněně nabízí soubory, ale i ty, kteří je stahují. Mimo zákon bylo postaven přenos obsahu bez souhlasu vlastníka autorských práv. Týká se to tedy nejen nabízení, ale i stahování.

    Doposud to bylo trestné jen pro toho, kdo to dělá pro vlastní finanční ohodnocení, dle nové úpravy to je trestné i když to děláte zadarmo. Viníci se vystavují trestu mezi 154 a 1032 Euro, nebo vězení od šesti měsíců do tří let, zabavení hardwaru a programového vybavení a zveřejnění jména v celostátních denících.

    Související zpráva se týká Řecka, kde bude nově trestáno i nakupování nelegálních nahrávek. Pokud tedy budete o letní dovolené kupovat na tržišti cédéčka a čirou náhodou to budou pirátské verze, můžete být vsazeni do vězení. Již byl jeden člověk odsouzen na tři měsíce za koupi pouhých dvou nelegálních cédéček.

    http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=116540
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Michael Moore's "Fahrenheit 9/11" Is a Rip-off of Alex Jones' 9/11: The Road to Tyranny

    New York Post | May 20 2004 (Saved page-scroll down)

    MICHAEL Moore's anti-Bush film "Fahrenheit 9/11" isn't even original.

    Two years ago, "9/11: The Road to Tyranny," a real documentary by Alex Jones, had most of the "facts" Moore uses in his scatter-shot diatribe.

    Jones, who is less interested in making money than the self-aggrandizing Moore, released his film for free on his Web site www.infowars.com, where it drew legions of new fans, including producer Curt Johnson, who is hiring Jones as a consultant on a political action thriller titled "Wake Up."

    http://www.prisonplanet.com/articles/may2004/052004nypostalex.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---


    http://www.r3dp1ll.net/

    ------------

    Matrix Database Listed 120,000 Potential Terrorists

    http://www.cnn.com/2004/LAW/05/20/terror.database.ap/index.html
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    SLATER: mas pravdu, mel jsem klapky na ocich
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Nebude to koncert, ale bohoslužba, říká zpěvák Daniel Landa o představení se čtrnácti písněmi Karla Kryla, které zazpívá 11. června na pražském Vyšehradě. Veřejnost si nebude moci koupit lístky, neboť vstup na akci má zajištěno asi čtyři sta pozvaných hostů.

    ...

    "Je to vlastně bohoslužba pro zvané lidi, kteří mohou v zemi něčím hnout. Uslyší Krylovy písně, které zůstávají stále aktuální a jsou určitou formou modlitby," říká Landa.

    ...

    "Budeme kouzlit, volat blanické rytíře. Budeme říkat: ti rytíři nejsou v Blaníku, ale ve vás, kteří nás posloucháte. Nikdo nikdy nepřijede," dodává Landa.

    ...

    Pomocí Krylových písní chce tento vlastenecky založený zpěvák oslovit a podnítit okruh vlivných lidí včetně politika Jana Vidíma nebo astronoma Jiřího Grygara, které mezi jinými pozval na vyšehradskou akci.

    Landa doufá, že od nich získá radu nebo podporu pro veřejně prospěšné projekty vznikající společnosti Ordo Lumen Templi. Ta se bude věnovat zatím ještě nekonkrétním aktivitám v sociální, kulturní či zdravotní sféře a Landa jí hodlá věnovat výtěžek z prodaných nahrávek vyšehradského koncertu.

    ...

    http://zpravy.idnes.cz/hudba.asp?r=hudba&c=A040518_193243_hudba_kot&t=A040518_193243_hudba_kot&r2=hudba

    Záměr založit superfirmu s názvem Lumen Templi oznámil včera zpěvák Daniel Landa. Jako akciová společnost by se měla filozoficky krýt s již existujícím řádem Ordo Lumen Templi, jehož snahou je probudit v lidech vzájemnost. Landa tvrdí, že ve svých nynějších aktivitách našel smysl svého bytí. Prozradil, že mezi činnými členy řádu jsou například politik Jan Vidím (ODS), ředitel Národní protidrogové centrály Jiří Komorous či lékař Martin Barták.

    http://www.osud.cz/cs/index.php?action=autor&id=100&PHPSESSID=2b0a5105dec711bb94dab2bff54d71a7

    Právo 19.05.2004 - (jaš) - str. 05 Záměr založit superfirmu s názvem Lumen Templi oznámil včera zpěvák Daniel Landa. Jako akciová společnost by se měla filozoficky krýt s již existujícím řádem Ordo Lumen Templi, jehož snahou je probudit v lidech vzájemnost. "Templi je forma, Lumen světlo, vše, co se nedá uchopit. Chtěli bychom templům vracet jejich lumeny," řekl o řádu Daniel Landa. Jeho první akcí se stane 11. června bohoslužba s písněmi Karla Kryla v katedrále sv. Petra a Pavla na Vyšehradě v Praze. Zisk z prodeje CD a DVD, které tam vzniknou, má být použit na charitativní projekty v oblastech sociální péče, sportu, kultury a zdravotnictví. "Chtěli bychom později vytvořit superfirmu. Hodláme do této hry zatáhnout národ, ať nám dá šanci. Když ji dostávají jiné firmy, proč bychom ji nemohli dostat my," řekl Landa. Superfirma se chce dělit o vlastní majetek s potřebnými. "Chceme nastartovat kapitalismus s lidskou podobou. Budeme dělat výrobky, které jsou ke každodenní potřebě." Neuvedl však jaké. Landa tvrdí, že ve svých nynějších aktivitách našel smysl svého bytí. Prozradil, že mezi činnými členy řádu jsou například politik Jan Vidím (ODS), ředitel Národní protidrogové centrály Jiří Komorous či lékař Martin Barták.
    SLATER
    SLATER --- ---
    PETVAL: K tve otazce - on pojem "objektivita" je docela osidna vec, ja sam neverim, ze neceho jako "objektivni objektivity" (ber s rezervou) by se dalo v tehle oblasti nejakym zpusobem dosahnout, uz jenom proto, ze k ni neexistuje zadny prvotni vzor, ke kterymu by se tahle vlastnost mohla vazat nebo alespon priblizovat a na kterym by panovala vseobecna shoda; vem si priklad dnes uz celkem proflakle katarske tv Al-Dzaziry - pro urcitou skupinu lidi (a to jak v nyxove mikrosvete, tak v tom okolo nas :) je to ukazkovy priklad objektivniho zpravodajstvi s dostatkem prostoru pro vyjadreni vsech stran etc., pro druhou extremisticke medium sirici nenavist a manipulujici s fakty (muzu citovat SPOOKYho oznaceni "binladinova dvorni tv" nebo jak to bylo :)...stejnym zpusobem je mozny se hadat o objektivite a vyvazenosti cnn, bbc etc...kazdopadne abych zustal u tematu ceskych medii - ano, z meho ciste subjektivniho pohledu povazuji nektera ceska media (pricemz na vrcholu mezi tv mam ct1, mezi dennim tiskem HN, ale snazim se sledovat i ostatni) za relativne a v ramci moznosti korektne informujici a to i o tom problemu, o kterym se tady bavime; o te kvalite o korektnosti bychom tady samozrejme mohli dlouze diskutovat, ale rozhodne si budu stat za tim, ze (opet mluvim o tom konkretnim problemu) je nesmysl tvrdit, ze se o tom MLCI, coz je vec, na kterou jsem taky reagoval (btw, bylo to za posledni tyden hned nekolikrat jako hlavni zahranicni zprava hned po Iraku vsech tv zpravodajskych relaci, obdobne tomu bylo i u tisku)...nesouhlasim s tebou ani v otazce te udajne proizraelske propagandy: jen letmym pohledem do dnesniho vydani tebou zminene mf dnes zjistis, ze je tam v zahranicnich zpravach clanek na celou pul stranu s vyraznym titulkem "Izraelci palili do davu Palestincu v Gaze", doplneny fotografiemi "oběť-palestinsky mladik odnasi k osetreni tezce zraneneho chlapce..." a "utek do bezpeci-palestinci prchaji do ukrytu pred strelbou z izraelskeho vrtulniku"...sorry, ale myslim, ze k tomu asi nemusim nic moc vic dodavat...(pokud bys to nahodou povazoval za neco jako vyjimku, muzu uvest obdobne pripady).

    Reportazi na dana temata by vic rozhodne byt mohlo, s tim souhlasim.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Vztyčené palce nad mrtvými vězni v Iráku šokují





    http://www.novinky.cz/03/23/99.html



    GORG
    GORG --- ---
    tohle je vubec vyborna serka veselych odkazu na novinove clanky. no infowars,,, asi znate.
    http://www.infowars.com/cc_archive.htm
    GORG
    GORG --- ---
    rozhodne to skutecne nevypada na nejaky typicky koncentracni tabor. bud by byl v priprave.. rekonstrukce? nebo jim staci nahnat nejaky civilisty do takoveho uzavreneho prostoru a trochu to tam hlidat. viz ty manevry ve mestech GORG --- --- 10.28:11 20.5.2004

    samozrejme ciste hypoteticky :)
    GORG
    GORG --- ---
    posted on 5-3-2004 at 06:26 PM

    looks pretty fake.

    im guessing you dont live here inthe south huh?
    if you did, youd know that this is...ordinary.

    barbed wire?
    they had that around my middle school.

    overgrown, worn out, sandbags, rotten watchtowers?

    welcome to the confederacy babe.
    dis may not be fer da chillun.
    GORG
    GORG --- ---
    http://www.smh.com.au/articles/2002/07/27/1027497418339.html

    Foundations are in place for martial law in the US

    Disturbingly, the full facts and final contents of Mr Reagan's national plan remain uncertain. This is in part because President Bush took the unusual step of sealing the Reagan presidential papers last November. However, many of the key figures of the Reagan era are part of the present administration, including John Poindexter, to whom Oliver North later reported.

    At the time of the Reagan initiatives, the then attorney-general, William French Smith, wrote to the national security adviser, Robert McFarlane: "I believe that the role assigned to the Federal Emergency Management Agency in the revised Executive Order exceeds its proper function as a co-ordinating agency for emergency preparedness ... this department and others have repeatedly raised serious policy and legal objections to an 'emergency czar' role for FEMA."

    Criticism of the Bush Administration's response to September11 echoes Mr Smith's warning. On June 7 the former presidential counsel John Dean spoke of America's sliding into a "constitutional dictatorship" and martial law.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam