KONZUM23: vezmu to od zadu.
CHCIPNI nemuze brat nikdo samozrejme vazne (snad ani ten nejvetsi blbec), je to nadneseny a hodi se to do pruvodu kterej musi pro sirokou verejnost vypadat jako neco drsnyho (slunickovy to rozhodne neni a nikdy bejt nemohlo kdyz se tam hralo to co se hraje). spojeni drsnyho vizualu s tim ze krtecek hlasi chcipni nebo recykluj ve vysledku drsnost degraduje a dava najevo ze je to vlastne v pohode a zadna prehnana drsnost - nemusite se bat. zaroven naboj radikalniho zvolani dava prohlaseni na dulezitosti. jesteri a normalnaci jako my tohle prohlaseni taky nevadi, protoze je docela cool a chapeme to. kdyz se o tom hlasovalo tak me (mozna ani ne tak autora) tohle vsechno spojení napadlo a hlasoval jsem pro. nechme ty blbce taky popremyslet. ty totalni blbce stejne nikdo neoslovi.
DIY karneval uz neni bez tematu nekolik let a zrejme to tak zustane. je to volba organizatoru a me se zamlouva. neco jako je diy karneval neni uplne bezna akce a je skoda aby nejakym zpusobem neoslovovala verejnost nebo nerozpoutávala diskuze. chapu co chces, ja to chci klidne taky, ale bohuzel jsem lempl a tak misto organizace neceho podobnyho se pridavam k diy karnevalu. pokud to zorganizujes, tak se zucastnim a klidne ti pomuzu v karnevalovym pruvodu kterej je jenom tak, pro nic za nic. do te doby mi ale prijde rozumnejsi pomahat necemu co alespon trochu pripomina moji vizi, protoze nezijeme v supersvete kde by si kazdej mohl udelat superakci ktera by sedla presne na jeho presvedecni. stejne jako s MMM, kdyz tady bude dvacet akci za legilazici rocne, tak si vyberu a budu podporovat to reseni co mi sedi nejvic. pokud tomu tak neni, tak se budu snazit o napravu nebo se pridam k te jedine akci, protoze precejenom to chci vic nez to co je ted.
jinak jsem te soudit nemohl ze tri divnych indicii co se tu ukazali. ted uz je to jasnejsi :)