úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
BROZKEFF
ERIDANI
GOCHE
HANT
KAREN
SHKRK
YMLADRIS
Sardinky
Kolaudace, oslava přiklepnutí bytu na mé jméno a zároveň rozloučení s místem. Tři v jednom :)
Je to tak. Bydlela jsem na jednom místě rok a nyní se budu stěhovat jinam. Jelikož jsem tenkrát chtěla udělat kolaudaci a nějak toho všeho každý měl hodně na práci, tak se to ne a ne uskutečnit. Potom mi přiklepli byt na mé jméno a já si říkala, že ano, to je ten okamžik, leč podobný scénář pokračoval. Nyní už v neděli mám začít přesun a hle. No to bych měla už konečně nějak oslavit tu všechnu změnu! :D
Plán je takový: sejdeme se tu v co největším počtu - proto se to jmenuje sardinky. Vzít si s sebou můžete partnery i děti, jiná zvířátka ne né.
S sebou: pokud máte šikovnou krabici na stěhování, přineste ji s sebou. Dále tady mám odšťavňovač, takže máte-li chuť a nadšení, přineste nějaké ovoce, nebo zeleninu, kterou by ste rádi odšťávnili. Hudební nástroje na které umíte hrát a budete chtít hrát, ty také s sebou. Předem upozorňuji, že nijak neplánuji nákup alkoholu, ale pokud někdo z vás bude toužit po nějakém vínu či čem, tak si jej klidně doneste.
Takže se na vás všechny moc těším!!!!! :-)
BROZKEFF
---
---
17:03:52 27.11.2014
možná, ale asi ne v ty tři, ale až později. snad. Třeba to můj diář přežije všechny ty akce probíhající paralelně :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam