• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    PETVAL: Cela velka Cina stoji a pada se svoji ekonomikou. Jakakoliv velka valka nebo dokonce celosvetova valka by vedla k vaznemu poskozeni nebo i zhrouceni celosvetove ekonomiky. To by pro Cinu rozhodne nebylo vyhodne, dokonce by to pro ni mozna byla konecne. I kdyby nakrasne vyhrali nemeli by kam vyvazet svoje levne zbozi. Mozna ze jsou komanci magori, ovsem ti v Cine spis rudy kapitalisti, jakkoliv tohle spojeni zni nesmyslne. Takze si velmi dobre zpocitaji, zda je to pro ne vyhodne nebo ne.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    VANAPRASTHA: drive jich ale nebylo tolik, nemeli tak vyspele zbrane, nelitali do kosmu a nepotrebovali tolik zdroju. komunisticti vudci jsou obecne vzdy dost mrdli sami o sobe, precti si pro obrazek 9 komentaru k Cinske komunisticke strane - co si bezne davaji za zverstva, jen aby si vzali a uchovali moc
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    VANAPRASTHA: Jsi houby paranoik. Krom toho neni jisty, jestli nejsi placeny propagandisticky agent Cinanu.
    VANAPRASTHA
    VANAPRASTHA --- ---
    JAXXE: Číňani se vždycky drželi své země a nejbližšího okolí.
    Nikdy neměly tendence házet atomovky na někoho na druhé straně zeměkoule jako USA.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    JAXXE: he, tím se živim (částečně)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Čína sa pripravuje na vojnu, ale takmer nikto tomu nevenuje pozornosť

    Už od čias, kedy Richard Nixon začal koketovať s komunistickým režimom v Číne, Amerika poslušne pomáhala tejto marxistickej krajine komerčne i vojensky. Obe, republikánske i demokratické, administratívy sa snažili ulahodiť červeným Číňanom do tej miery, že teraz sú už dosť veľkí na to, aby mohli spôsobovať problémy.

    ...

    Väčšina odborníkov na Čínu sa uhoduje v tom, že marxistická vláda v Pekingu plánuje zaútočiť na Tajwan a nebude váhať postaviť sa aj proti Spojeným štátom, keď do toho zasiahnu. Čína viac než zdvojnásobila flotilu lodí s vozidlami a silami, schopnými vylodiť sa na pobrežie z vody. Podarilo sa im dosiahnuť dohodu s Ruskom, že nebude pomáhať Spojeným štátom, keby medzi Spojenými štátmi a Čínou došlu ku konfliktu. Len pred pár týždňami sa Čína dokonca úcastnila vojenských cvičení s Ruskom. Lenže hrozba, akú predstavuje Čína, je oveľa zlovestnejšia.

    Rubrikár Cal Thomas nedávno citoval z novej knihy od bývalého špeciálneho asistenta pre národnú bezpečnosť za Ronalda Reagana a popredného pracovníka CIA Constantinea Mengesa pod názvom "Čína: dvíhajúca sa hrozba": " Čína definovala Ameriku ako hlavného nepriateľa a je schopná zaútočiť na Spojené štáty nukleárnymi zbraňami, ktoré by usmrtili milióny z nás. Čína sa vyhrážala, že zničí celé americké mestá, ak Spojené štáty pomôžu Tajwanu brániť sa proti vojenskému útoku alebo invázii. Čína takisto nakupuje ruské zbrane, dizajnované na potápanie amerických materských lietadlových lodí. Má kontrolu nad americkým dlhom v hodnote 200 miliárd a viac než 40 % jej exportu ide do Ameriky. Tie zisky potom používa na posilnenie svojej ekonomiky a na vývoj pokročilých zbrojných systémov, namierených proti Spojeným štátom ."

    Okrem toho, World Net Daily v utorok 13. septembra 2005 citovala čínskeho dizidenta, ktorý výslovne povedal, že Čína plánuje nukleárnu vojnu: " Wei Džingšeng, ktorý strávil 18 rokov vo väzení za svoje pro-demokratické aktivity, povedal fóru v National Press Club vo Washingtone, že Čína potrebuje vojnu s Tajwanom na odvedenie pozornosti od rozmáhajúcej sa korupcie a od zlyhávajúcej domácej politiky. Čínska komunistická strana uvažuje o nukleárnej vojne, lebo tá nemá strach obetovať čínske obyvateľstvo ." Džingšeng ďalej citoval nedávne verejné vyhlásenie čínskeho generála Žu Čenghu, že Čína je pripravená čeliť faktu skazy všetkých miest na východ od Xianu - čo by značilo aj mestá Šanghaj a Peking. Keď berieme do úvahy, že Čína si môže dovoliť stratiť toľko obyvateľov, koľko majú dohromady celé Spojené štáty americké, a stále im zostane vyše 700 miliónov, vyhrážanie sa generála Čenghu nemožno brať na ľahkú váhu.

    ...

    http://www.chuckbaldwinlive.com

    http://www.prop.sk/oktober05.htm#min
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Velký bratr nad dlužníky

    Nesplacené faktury za mobil ovlivní žádost o úvěr

    Jana Erbáková

    Údaje o neplatičích telefonních účtů budou mít zřejmě už za několik týdnů k dispozici banky a splátkové společnosti. K databázi dlužníků Solus přistoupí všichni tři mobilní operátoři, do budoucna o tom uvažují také energetici.

    Dlužíte tisícovku za telefon? Pak se může stát, že až si půjdete půjčit peníze do banky, žádné nedostanete. Nebo je dostanete, ale za podstatně vyšší úrok než jiný zákazník. I tak by mohl vypadat důsledek kroku, který právě chystají mobilní operátoři. Ti se hodlají připojit k registru Solus, který eviduje dlužníky některých bank a splátkových společností. Se zprávou přišel jako první deník MF Dnes.

    Dlužníci, věc veřejná

    „Jsme se Solusem ve finální fázi jednání, další podrobnosti nechceme před oficiální tiskovou konferencí zveřejňovat,“ říká mluvčí Eurotelu Pavel Kaidl. Vstup do sdružení Solus, které registr provozuje, potvrdily také T-Mobile a Oskar. Všichni operátoři mají dohromady téměř tři a půl milionu smluvních zákazníků, jimž měsíčně zasílají fakturu.
    Pokud dejme tomu pět procent z nich neplatí účty včas, může se sto sedmdesát tisíc lidí rázem ocitnout v databázi neplatičů. Přístup k informacím o dlužnících mají všichni členové Solusu. To znamená některé banky, splátkové společnosti a nově také mobilní operátoři: dohromady půjde o patnáct firem (viz box).
    Úřad pro ochranu osobních údajů v tom žádný problém nevidí. „Pokud je vše formálně v pořádku, nemáme námitek,“ říká mluvčí Hana Štěpánková. Podle ní má každý zákazník banky či jiného člena Solusu právo vědět, co o něm v registru stojí. Úřad by zasáhl jen v případě, kdyby obdržel konkrétní stížnost.

    Zbytečně je strašíte

    Pokud si tedy podáte například žádost o poskytnutí hypotéky, může si banka vyžádat informace o vás v Solusu. A dozví se, zda nedlužíte třeba za telefon. Nebo splátky za novou lednici. Pokud ano, může vám poskytnout půjčku za méně výhodných podmínek. Nebo obráceně: o zákazníkovi si může Eurotel, T-Mobile či Oskar okamžitě zjistit, zda se mu nehromadí dluhy u jiných firem. „Netvrdíme, že pokud někde nesplácíte účty, neuzavřeme s vámi smlouvu. Ale poskytneme výhody těm, kteří jsou bez dluhů,“ vysvětluje mluvčí T-Mobile Jiří Hájek. „Zbytečně z toho děláte strašáka na lidi.“
    Firmy se hájí tím, že každý klient má právo nesouhlasit s případným zařazením do databáze. Noví zákazníci mobilních operátorů podepisují tento souhlas ve všeobecných obchodních podmínkách. Stávající klienti musí výslovně říct, že si to nepřejí, údaje o nich se jinak automaticky do Solusu zařadí.

    Cejch na tři roky

    Potíž ovšem je, že registr „ocejchuje“ každého dlužníka na tři roky dopředu, i kdyby už všechny účty dávno zaplatil. Otázkou je, zda bude nějakou banku či splátkovou firmu vůbec zajímat, jestli a jak nedoplatky vypořádal. Negativní informace se s ním ponese dál.

    http://tyden.cz/text.asp?rid=7&show=text&tid=17647
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Američan v řetězech

    James Yee přišel pracovat do Guantánama jako vlastenecký americký důstojník a muslimský duchovní. Skončil v řetězech: byl obviněn ze špionáže pro "al Kajdu". Od všech obvinění byl posléze očištěn. Britský týdeník Sunday Times přinesl jeho drastické svědectví.

    Má cela byla třikrát dva metry, stejné velikosti jako cely vězňů v Guantánamo. Teprve před týdnem jsem obdržel pochvalu za vynikající práci mezi vězni v táboře. Nyní jsem byl jedním z nich.

    I já jsem byl terčem ponižování, kdykoliv jsem se sprchoval. (Autor pak popisuje podrobnou prohlídku všech jeho tělesných otvorů.) Bylo jedno, že jsem byl armádním kapitánem, absolventem West Pointu, elitní americké vojenské akademie. Nikomu nevadilo, že moje manželka a dcera nevěděly, kde jsem. Nevadilo, že jsem byl loajální americký občan a že jsem byl nevinen.

    Byl jsem obviněn ze vzpoury a z podvracení, z pomáhání nepříteli a ze špionáže. Trestem za to všechno je trest smrti. Až po dlouhé době se mi podařilo dosáhnout naprostého očištění a byl jsem pak čestně propuštěn z armády.

    Vím, proč jsem byl zatčen - byl jsem muslim, píše autor.. Mým "zločinem" bylo, že jsem se snažil zajistit, aby osoby, podezřívané z členství v Talibanu a al Kajdě, zadržované v Guantánamo, měly právo volně praktikovat své náboženství. To je snad nejzákladnější americký ideál.

    Sledoval jsem strašlivé zacházení stráží s vězni. A dospěl jsem k závěru, že to, že jsem byl jmenován muslimským duchovním pro vězení, je jen politické divadlo.

    Nebýval jsem vždycky muslimem. Jsem Američanem třetí generace - mí rodiče se vystěhovali ve dvacátých letech z Číny. Muslimským duchovním jsem se stal v létě 2000, po čtyřletém studiu v Damašku.

    Byl jsem požádán, abych se stal muslimským duchovním v Guantánamo. Když jsem tam přicestoval, tábor X už byl pro počet přicházejících vězňů příliš malý. Když jsem viděl, co z něj zbylo, nemohl jsem uvěřit, že tolik lidí v něm bylo vězněno na tak malém prostoru. Byly tam stovky klecí v řadách. Jedinou ochranou před pálícím sluncem byla plechová střecha. V táboře byly desítky obrovských krys. Bylo mi řečeno, že to jsou banánové krysy a že zaútočí na člověka, pokud budou vyprovokovány.

    Nový tábor, tábor Delta, se skládal z 19 bloků, v každém z nichž bylo vězněno 48 věznů v individuálních celách bez střechy a vzájemně oddělených drátěným pletivem. Bylo nám řečeno, že vězni patří mezi nejnebezpečnější teroristy na světě. Očekával jsem, že se setkám se stovkami usámů bin ladinů, ale většina vězňů se chovala přátelsky. Bylo tu asi 660 osob z desítek zemí, včetně Británie.

    Hlavní velitel byl generálmajor Geoffrey Miller, sebevědomý Texasan, jemuž bylo k šedesátce. Posléze byl vyslán do Iráku, aby tam zlepšil získávání výzvědných informací ve vězení Abu Ghraib, v měsících předtím, než se stalo nechvalně známé týráním vězňů.

    Miller byl přesvědčený křesťan. Řekl mi, že při útoku z 11. září na Pentagon zahynulo několik jeho přátel a kolegů. Pociťoval "silnou nenávist vůči těm muslimům" - natolik, že se s tím svěřoval svému knězi.

    Nejhorším trestem pro vězně bylo tzv. "násilné vyjmutí vězně z cely" - asi šesti až osmi strážemi. Byl jsem toho svědkem poprvé tehdy, když vojenský policista ohmatával prstem vězňovu nahou zadnici mezi půlkami, aby se ujistil, že tam nemá skrytou žádnou zbraň. Tento druh fyzického kontaktu islám zakazuje a vězeň vojenského policistu odstrčil. Okamžitě bylo povoláno osm strážců s pohotovostním vybavením - s helmami, těžkými rukavicemi, ochrannými návleky na lýtka a na prsa. Začali skandovat a pak zaútočili v cele. Absolutně vězně promočili pepřovým sprejem, svázali mu ruce a nohy a odvlekli ho na samotku.

    Takto byli vězni trestáni neustále. Intruzivní fyzické prohledávání se konalo denně a bylo zdrojem těchto trestů. Dospěl jsem k názoru, že jeho jediným účelem bylo trápit vězně. Byli vězněni na Kubě v přísně střeženém táboře už mnoho měsíců. Co mohli na svém těle skrývat?

    Častěji docházelo k násilným scénám. Jednou musel být jeden strážce odtažen od vězně, připoutaného ke stěně pouty, kterého bil do krvava do hlavy rozhlasovým přijímačem.

    Avšak vojáci brzo objevili zbraň mocnější než pěsti: islám. Vzhledem k tomu, že náboženství bylo pro téměř všechny vězně v Guantánamo to nejdůležitější, stalo se to rychle nejdůležitější zbraní používanou proti nim.

    Stráže se posmívali vyzývání k modlitbě a hlasitě cloumali dveřmi, házeli kamením na klece a hráli hlasitou rock'n'rollovou hudbu, když se vězni snažili modlit.

    Vzhledem k tomu, že bylo známo, že podle islámského zákona není dovolen fyzický kontakt mezi muži a ženy, kteří nejsou příbuzní, strážkyně se záměrně vyzývavě dotýkaly vězňů cestou do sprchy nebo na odpočinek. Vězni se tomu často protivili a byli za to trestáni.

    Strážci věděli, že muslimové věří, že Korán obsahuje boží slovo a musí s ním být zacházeno s respektem. Nikdy jsem neslyšel o incidentu, kdy by vězeň skryl cokoliv nebezpečného v Koránu. Něco takového by bylo urážkou té knihy. Avšak stráže třásly násilně výtisky Koránu, lámaly vazbu, vytrhávaly stránky a házely knihu na zem, pod záminkou, že ji prohedávají.

    Nejvíce si mi vězni stěžovali na to, co se dělo při výsleších. Někteří tlumočníci - muslimští američtí vojáci jako já - mi svědčili o tom, že se vyšetřovatelky během výslechů svlékaly. Jedna předstírala, že před vězni masturbuje. Sahala na ně také erotickým způsobem a nutila je, aby jí masírovali prsa a rozkrok. Tlumočník, který toho byl svědkem, mi sdělil, že její nadřízený jí řekl, aby se krotila, ale nepotrestal ji.

    Překladatelé pro rozvědku také potvrdili, že někteří vězni byli nuceni, aby si lehali do středu satanského kruhu, osvíceného svíčkami. Vyšetřovatelé na ně křičeli: "Vaším Bohem je Satan, ne Alláh! Opakujte to po mně!"

    Začal jsem si tato zvěrstva zapisovat. Ale čím více času jsem strávil ve vězeňských blocích, tím agresivněji se ke mně chovaly stráže. Měl jsem právo bez doprovodu hovořit s vězni soukromě. Avšak stráže odposlouchávaly mé rozhovory, stály těsně vedle mě a snažily se mě zastrašovat.

    Když mi jeden administrativní pracovník na základně ukázal pomlouvačný a nenávistný útok proti muslimům, který měl vyjít v týdeníku pro stovky křesťanských zaměstnanců na základně, rozhodl jsem se jednat.

    V textu se tvrdilo, že Korán navádí muslimy, aby šířili násilí a nenávist - přesný opak pravdy.

    Snažil jsem se rozptýlit mýtus, že všichni muslimové jsou teroristé. Nechápal jsem, že ve snaze poskytnout svým kolegům poučení o potřebě náboženské snášenlivosti jsem vůči sobě u nich vyvolával podezření.

    Systematicky mě začali sledovat a odposlouchávat. Kdykoliv jsem se setkal s jinými muslimskými zaměstnanci na základně, hovořili jsme obyčejně o tom, že se proti nám projevuje otevřená náboženská nesnášenlivost.

    Na základně se šířila mezi vojáky cédéčka s pornografickými fotografiemi s muslimy v kompromitujících pozicích.

    Když jsem dostal na základně větší byt, začal jsem do něho zvát své muslimské kolegy. Lidé začali přinášet chutné jídlo z Blízkého východu. Neuvědomil jsem si, jaké budou důsledky.

    Vojáci je začali systematicky a s podezřením sledovat. Říkali jim "muslimská klika", případně "Hamas". Nechápali, že člověk může být muslim a není přitom terorista. Vyšetřovatelé začali sledovat některé muslimské zaměstnance a zkopírovali si obsah jejich harddisků na osobních počítačích. Firma Microsoft dostala instrukce, aby posílala úřadům jejich emaily. Jeden loajální americký muslimský tlumočník nalezl ve skříni odposlouchávací zařízení.

    Tři členové muslimské skupiny v Guantánamo byli zatčeni.

    Totéž se stalo v září 2003 Yeeovi. Velitel Miller pro vyšetřovatele svědčil, že "duchovní Yee se přátelil se sympatizanty s teroristy". "Je podezříván z několika vážných trestných činů, včetně špionáže, za kterou je potencionálním trestem trest smrti."

    Tisk rozšířil informace, že jsem prý měl styky s syrskou vládou, s al Kajdou a s Talibánem, že u mě byly nalezeny mapy Guantánama a jména vězňů a vyšetřovatelů.

    Byl jsem vězněn na samotce po dobu 76 dnů. Vyšetřovatelé tvrdili, že jsem součástí špionážního řetězce, nejnebezpečnějšího od studené války.

    Armádní vyšetřovatel se vydal za mou manželkou a lživě jí svědčil, že mám erotický poměr se třemi jinými ženami.

    25. listopadu 2003 jsem byl náhle propuštěn z vězení. Avšak v tentýž den zpravodajství oznámilo, že budu trestně stíhán za cizoložství (v americké armádě je to trestný čin) a za to, že jsem si stahoval pornografii do vládního počítače. Manželka se pod vlivem těchto obvinění chtěla zastřelit.

    V únoru 2004 dosáhli mí právníci dohody s armádou, že veškerá trestní obvinění proti mně budou stažena a že já dobrovolně odejdu z armády s pochvalou od velitele Millera a dalších čelných důstojníků. Přesto však armáda dál šířila pomluvy, že bylo sice ve státním zájmu zrušit mé trestní stíhání, ale že zůstávám vysoce podezřelou osobou. Miller mě pak shledal vinným z cizoložství a z vlastnictví pornografie a oficiálně mi vydal důtku. O dva měsíce později jsem vyhrál odvolání proti jeho rozhodnutí.

    V novinách se pak objevilo množství článků, požadujících, aby se mi armáda omluvila. Samozřejmě, že chci omluvu, ale mé manželství to nespraví - bylo vážně poškozeno pomluvami z armády. A přišel jsem také o zaměstnání jako armádní muslimský duchovní, v němž jsem chtěl sloužit zároveň Bohu i své vlasti.

    Kompletní článek v angličtině ZDE: http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2092-1817081_1,00.html

    Leeovu knihu For God and Country vydává 3. listopadu 2005 nakladatelství Public Affairs, součást nakladatelského koncernu Perseus Books, cena 14.99 liber.

    http://www.blisty.cz/2005/10/10/art25350.html
    BULHI
    BULHI --- ---
    JAXXE: no tak to je husty :-)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    CAR CONTROL - AND IT'S COMING

    David,

    I was thinking about something today on my way to work. When I was doing my Computer Science degree, I took a module called Telematics. For those that don't know Telemetry is the monitoring and communication of remote sites. This would involve the mobile phone cellular network, GPS (Global Positioning System) and in car monitoring (generally used for faults with the car etc). What makes this particular area of interest is when you combine the three areas mentioned. My teacher was in fact active in the field and told us about something he had recently developed for a 'well known' car manufacturer which did utilise these three technologies with some disturbing consequences.

    Firstly, he had told us how cars would no longer have keys, instead the locking mechanism in your car and the starting of your engine would be performed remotely i.e. via your mobile phone. This would require what is essentially a mobile phone to be installed into the car . This isn't a particularly new idea and future gazers have been predicting such a development for a while. But this is where is became a little disturbing. The next development he told us of was of the use of the global positioning system. As you are probably aware this is not a new development per se, but using a mobile phone your position on the planet can be triangulated; this is not a complicated process. Mobile phones can locate you anywhere, even in remote locations where you receive no signal (essentially they switch networks in this instance). The 'phone' in the car would be able to do this, and as he explained, made it great for police to find stolen cars. Indeed, such systems already exist for people who own top of the range cars at a subscription fee. The next development becomes more disturbing; using this 'phone' in your car the police would be able to dial up the car and speak through the radio system to the person inside and even take control of your car (pull it over, switch off the engine and lock the doors etc). The final thing, and by this time he was becoming quite animated and excited, was that of in car monitoring, your car could be called up without your knowledge and speakers placed inside the radio system can pick up everything you say, this can then be recorded.

    This system as he described it had been developed so it's just a matter of time before this is in all cars. What's more, taking the device out will obviously render your car usless as you need this device to unlock and start your car. Welcome to big brother Society.

    Keep up the good work
    Craig

    http://www.davidicke.com/icke/headlines.php
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    no a tohle je mazec... a bohuzel to neni fake

    And a few can't control the world ? It's a piece of cake

    http://www.wimp.com/invading/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Here Come the UN Army & Police

    by Thomas R. Eddlem / October 17, 2005

    Source: The New American

    The liberal media have long portrayed the Bush administration as hostile to the United Nations. Yet, Bush's State Department signed a document on September 15 that would result in an unprecedented militarization of the United Nations.

    The 2005 World Summit Outcomes document would (among other things) strengthen the military "stand-by arrangements" already in existence with 80 nations (for the United Nations to call up troops from national armies) and would initiate a new standing UN police force.
    World Summit Outcomes stipulates: "We endorse the creation of an initial operating capability for a standing police capacity to provide coherent, effective and responsible start-up capability for the policing component of the United Nations peacekeeping missions and to assist existing missions through the provision of advice and expertise."

    The proposed UN "police capacity" would be charged (at first) with keeping order in zones where UN forces have already been deployed. It's no great stretch, however, to see this gradually mutating into a de facto global police force enforcing UN mandates and arresting individuals for prosecution and trial by UN institutions. Along these lines, it should be especially noteworthy to American gun owners that World Summit Outcomes champions a favorite UN theme: the elimination of civilian ownership of small arms and light weapons. As we have reported extensively in past issues, the 2001 UN "Conference on the Illicit Trade in Small Arms and Light Weapons in All Its Aspects" left no doubt as to the organization's animus toward private ownership of firearms, making no distinction between criminals, terrorists, and law-abiding citizens.

    The enhanced new UN "peacekeeping" army call-up arrangements would be roughly analogous to the U.S. National Guard system, whereby states maintain soldiers who can be called up by the federal government. In order to implement the world police and "world guard"-style global army, the document requires the United Nations to establish a Peacebuilding Commission that would be partnered with the World Bank and International Monetary Fund.

    This raises the possibility that a standing UN army may soon be possible without the approval of national governments, even though our governments are providing the funding through the IMF and World Bank.

    ...

    The real concern for the American people should be that President George Bush already has gone even further in pushing for a world army and police force than did the UN in its World Summit Outcomes report. As we have reported here previously, the Bush administration publicly proposed the creation of an immense UN military force in April 2004. The Bush proposal, named the Global Peace Operations Initiative, pledged some $600 million -- mostly from the cash-strapped U.S. Defense budget -- to train and equip roughly 75,000 foreign military personnel in peacekeeping and peace enforcement operations over five years

    ...

    http://www.getusout.org/artman/publish/article_189.shtml
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The real insurgency, and the fake one

    by Xymphora / October 7, 2005

    The latest story (or here) is that the Iraqi insurgents are using American vehicles stolen in the United States in committing their attacks. This has to remind you of the discovery that the insurgents were using Italian-made hand guns manufactured without serial numbers, an order almost certainly placed by some intelligence agency (it should also remind you of the inconsistencies in the assassination of Nick Berg). The 'experts' claim that the American vehicles are used because they more easily fit in, but that is obvious nonsense, as they stand out like a sore thumb.

    The insurgency is ninety-five percent local - the other five percent of the insurgents are from neighboring Muslim countries radicalized by the obscenity of the American violence against innocent Iraqis, and will no doubt go on to cause the United States years of trouble in the future - and use exactly the assets you would think they would use. Things they have at hand. Things like local delivery trucks and armaments hidden in Saddam's arms caches.

    They are not some international organization with contacts with American organized crime that would have access to vehicles stolen in the United States. Since the British agents provocateurs were caught red-handed in Basra, it has become more and more difficult to reject the theory that much of the insurgency - in particular those acts intended to create tensions between Sunnis and Shi'ites and create a civil war that will break up the country - is a concerted effort by intelligence agents from the United States, Britain, and Israel. There are two parallel 'insurgencies':

    the real one, which consists of attacks against foreign occupying soldiers by people, mostly from Iraq, opposed to the occupation; and

    the fake one, which consists of attacks by American, British and Israeli agents provocateurs against groups of civilians, and against foreign aid workers and journalists, which is intended to break up the county in a civil war and obfuscate what is really going on.


    Mixing these up is intended to hide the reality of the real opposition of the people of Iraq to the occupation.

    http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=%20XY20051007&articleId=1055
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    TANTRAMAN: Neda se k tomuhle sehnat jeste neco dalsiho? Kez by to konecne nekdo rozlousknul.
    KULHY
    KULHY --- ---
    BILLY_STYX: to je dobry vcera jsem se dozvedel o Stanovi a premyslel ze se urcite objevi teorie od americanu ze hurikany na ne poslilaj terroristi a proti tomu teorie ze si je na sebe posilaj sami ... no dneska jsem vlezu a ctu tohle .. mazec
    BILLY_STYX
    BILLY_STYX --- ---
    shooting missile from Israelian helicoptere in Palestine ,






    article in french/spanish
    http://www.voltairenet.org/article128886.html
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    tady to máme česky http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=4035

    MOSSAD připravoval útok na podzemní New York, 4 agenti zastřeleni

    Zvláštní režim byl vyhlášen v newyorské podzemce podle této zprávy poté, co se údajně včera pokusilo několik osob pokusilo spáchat bombový atentát. Nebyli to však zcela překvapivě Arabové, ale Izraelci. Ano, podle této zprávy, kterou vydal americký bezpečnostní expert Thomas Heneghen, byli při akci CIA s jejich francouzských kolegů 4 izaelští agenti zastřeleni a dalších 5 zadrženo. Akci údajně připravila izraelská tajná služba Mossad. Bylo to jen okamžiky poté, co americké stanice ohlásily "vážnou bezpečnostní hrozbu", která doposavad trvá.

    Podle mnoha článků na Osudu je velmi pravděpodobné, že právě izraelské složky stojí za vypuknutím tzv. "války proti terorismu", když 11. září bezprecedentně zaútočily na ikony Spojených států. Pojednává o tom také bestseller, který se snaží česká média před čtenáři utajit, kniha Mráz přichází z Bílého domu.

    Zdá se, že aspoň operační část CIA se konečně přiklonila k druhé sekci (mj. v ní působí Německo, Rusko, Francie, náš stát stojí od zinscenované sametové revoluce na opačné straně - 1. sekce, mj. Izrael, USA, Velká Británie) a postavila se tak svým nadřízeným, ale zejména americké fašistické vládě pod vedením prezidenta George Bushe, která provedla během několika posledních let puč. Sionističtí šílenci se rozhodli stůj co stůj přivést svět ke 3. světové válce, která by přinesla nové a konečné rozdělení světa. Hrají nyní o čas.

    S největší pravděpodobností se jim však uchvátit světovou moc již nepodaří. Podle některých zpráv probíhá totiž na některých místech americké prokuratury zatím tajný proces, který má za cíl nastartovat odvolání celé americké vlády a zřejmě její obžalování z vlastizrady (viz náš článek Po svrhnutí a uvěznění Bushe přijde nová americká vláda?). S tím by se mohla strhnout lavina obžalob evropských politiků, svědomí nemá zcela čisté např. ani český ex-prezident Václav Havel a další vysocí představitelé české i slovenské politiky. Český prezident se zřejmě dostal pod přímý vliv agentů CIA, spekuluje se dokonce o příkazu zednářské lože. Kvůli své tvrdošíjné podpoře amerického vůdce a podpory vojenských akcí (proslavil se zejména pojem "humanitární bombardování") Havel prakticky ztratil možnost získat Nebelovu cenu míru.

    Jsem velmi zvědav, co z incidentu v newyorské podzemce se objeví např. v našich médiích.

    Ano, tušíte společně se mnou. Ani zmínka o incidentu, avšak sáhodlouhý rozbor bezpečnostní hrozby muslimů.

    Snad se konečně podaří postupně lidi probudit a zjistí, z které strany již několik let přichází největší bezpečností hrozba. Evropané to vědí, podle průzkumu Evropské Unie je největším bezpečnostním rizikem právě stát Izrael.

    Nesmí se však o tom z pochopitelných důvodů v masmédiích (v těch tuzemských prakticky vůbec) příliš hovořit. Jsou totiž v rukou lidí, kteří se snaží (jako už tolikrát v historii úspěšně prokázali) otočit kolem dějin ve svůj prospěch (viz. článek Spiknutí přesahující nejdivočejší sny - světu vládne multigenerační satanský klan).

    V tomto kontextu se zdá mnohem jasnější, proč byl internetovým providerem AOL- WARNER prakticky vyřazen z provozu disidentský server Alex Jones Prison´s Planet (Vězněná planeta).

    A závěrem třeba říci, že se zprávu nepodařilo ověřit z dalšího nezávislého zdroje. Takže, berte jak berte.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam