• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Domnívám se, že k dalšímu jedenáctému září zatím nedojde
    Vladimír Stwora
    5.7.2004

    Několikrát jsem zde vyjadřoval obavy, že Bush zahnaný do kouta se bude bránit. Že bude-li směřovat k volebnímu debaklu, nebude se rozpakovat vyvolat další "teroristický útok" nejspíše na americkém území, nastolit stanné právo, zrušit ústavu a poslat armádu proti vlastním lidem.

    Bush k volebnímu debaklu nejspíše směřuje. Ale přesto se začínám domnívat, že "teroristé" do voleb nezaútočí. Vyjádřit to číselně, řekl bych, že s pravděpodobností jedna ku dvěma. Stále ještě existuje těch 33 procent, může mu prdnout v bedně, šílený je na to dost, ale udělá-li to, bude to mít chlapec těžké.

    O víkendu jsem shlédl Moorův film Fahrenheit 9/11. Tak ostře propagandistický film jsem už dlouho neviděl. Moore skutečně nenechal na Bushovi nitku suchou. Film je v podstatě mistrná slepenina retrospektivních záběrů, přičemž střih je komponován s jedinou myšlenkou: postavit do ostrého světla rozpory v tom, co Bush říká a jak koná. Muselo to dát práce, projít kilometry a kilometry starších záznamů a vybrat z nich kousky tak, aby později formulovaly jasnou myšlenku, totiž že Bush je lump a lže.

    V březnu vyšla ve Spojených státech kniha Richarda Clarka Proti všem (Against all enemies). Ani Clark, podobně jako Moore, si nebere servítek. Usvědčuje Bushe a jeho tým sekerníků z inkompetence, nedostatku předvídavosti, ze slepé posedlosti Irákem.

    Co má společného Moorův film s Clarkovou knihou? Obě díla jsou ostře protibushovská. Obě díla naznačují, že důvodem agrese byly zájmy ropných a vojenských lobby. Obě díla slepě akceptují oficiální verzi jedenáctého září. Bez nejmenších pochyb.

    A hlavně obě díla úplně ignorují skutečnost, že existuje nějaký stát Izrael. A že nelze porozumět dění uplynulých let bez jeho role.

    Jak je to možné? Clark není hlupák. Slyšel jsem ho mluvit v televizi. Hovoří (na rozdíl od vládnoucí garnitury) koherentně, logicky, je vidět, že je inteligentní. Ani Moore není žádný blbec.

    Mohla by Clarkova kniha vyjít, kdyby v ní poukázal na stopy vedoucí k Mossadu? Mohl by Moorův film být natočen, kdyby naznačil, že za útokem z 11. září možná nejsou Arabové? Domnívám se, že ani jedno dílo by nebylo uvolněno do distribuce.

    A to mě přivádí k jiné myšlence. Totiž, že jak Clarkova kniha, tak Moorův film možná nevznikly náhodou jako nějaký zoufalý výkřik pravdy, ale na objednávku. Jinými slovy, skuteční vládcové Ameriky už Bushe odepsali. Obětovali ho. Bush udělal, co udělat měl. Z hlediska Izraele byla akce v Iráku skvělý úspěch. Znamenala zničení nepřítele, kterého se bál, vyvolání chaosu na Středním východě, odvedení pozornosti od genocidy prováděné na Palestincích a konečně i tu ropu pro USA (a tedy pro Izrael). Je čas, aby šel. Příliš se při tom ušpinil. Zprofanoval se. Je třeba ho vyměnit. A ostatně izraelská lobby už má za něj důstojného nástupce. Dokud nebylo jasné, kdo bude místo něj, museli se ho držet. Nebezpečí, že by se do úřadu dostal někdo, kdo by neskákal, jak oni pískají, pominulo, a není už žádný důvod, aby při Bushovi setrvali.


    Samozřejmě stále ještě existuje těch třicet procent pravděpodobností, že Bush podnikne něco na vlastní pěst, ale udělá-li to, podřeže si sám větev, na které sedí. Bez podpory sionistů nemá jeho akce příliš naději na úspěch.

    http://www.zvedavec.org/zpravySQL.php?clanek_id=892
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2042/Fahrenheit911.DVD.iso.torrent
    (2 GB DVD screener, na www.suprnova.org se daji najit i mensi verze)
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Podezřelí z teroristického útoku na vlak v Madridu mají vazby na bezpečnostní služby
    (23.6.04)

    Vyšetřovatelé teroristického útoku z 11. března na vlak v Madridu přiznali, že dva ze tří podezřelých z dodání výbušnin pro akci byli vlastně policejní informátoři.

    Abychom byli konkrétní, první podezřelý Rafa Zouhier byl informátorem elitní jednotky Unidad Central de Operaciones (UCO) a druhý podezřelý Jose Emilio Suarez Trashorras byl zase na výplatní pásce Cuerpo Nacional de Policia del jefe de la Brigada de Estupefacientes de Aviles, specializující se na boj s narkotiky.

    A abychom tomu nasadili korunu, pak je třeba vědět, že u Trashorrase se navíc našlo telefonní číslo šéfa Tedaxu, pana Manzana. Tedax je zvláštní policejní jednotka se specializaci na výbušniny a bomby všeho druhu. Tato jednotka vlastně deaktivovala jednu nastraženou a nevybuchlou bombu z onoho osudného rána.

    Je zvláštní, že některá hlavní média sice zmínila obě jména v krátkých článcích kdesi na konci listů, ale žádné z nich neuvedlo tento důležitý detail.

    Zdroj: http://globalresearch.ca/articles/OWE406A.html
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    z DU

    OSN: V Iráku se ztrácejí peníze z ropy

    23.06.2004 08:01 - Nezávislý auditor, kterého pověřila OSN, tvrdě zkritizoval koalici v Iráku za to, jak nakládá s penězi určenými na rekonstrukci země. Společnosti KPMG se nelíbil především způsob užití 10 miliard dolarů z prodeje irácké ropy. O auditu informoval list Financial Times
    ...
    http://zpravy.idnes.cz/zpravy_irak.asp?r=zpravy_irak&c=A040622_170526_zpravy_irak_lkr
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    slusne...
    ...
    Dojemnou se stává Bushova starost o irácký lid a tak trochu i o iráckou ropu: „My nebudeme trpět, aby o osudu iráckeho lidu rozhodovali vrazi! Irácká ropa patří Iráčanům, o tom nemůže byt pochyb. Iráčané nemají dostatek peněz, aby si pomohli sami…a tentokrát nebudou zisky rozděleny mezi gangstery, ale půjdou na zvláštni konto, které bude patřit iráckému lidu.“ Je tomu opravdu tak?

    Při programu Ropa za potraviny, byl v Iráku komisař OSN, který kontroloval, (nebo se o to spíše pokoušel), za jakou cenu se ropa prodává a jak tyhle peníze jsou využity. Dnes však jakékoli kontrolní mechanismy chybí a John Danison z londýnske Christian Aid zjistil, že z tohoto účtu se ztratily 4 miliardy dolarů. A hlavně proč, když tento účet, patřící iráckému lidu, ho spravuje Federal Reserve Bank a ne Centrální banka v Bagdádu?

    Měli jsme s prezidentem skvělý rozhovor, kde jsme projednávali dvě základní otázky, řekl na tiskové konferenci civilní správce Iráku Paul Bremer: Jak vyhrajeme válku proti terorismu? A jak sestavit iráckou vládu, kde Iráčané konečně vezmou osud do vlastních rukou?

    Bremerův výnos č. 37 nenechává nikoho na pochybách, že ho v Iráku zajímají hlavně zájmy podnikatelů. Nejvyšší možná daň z příjmu pro rok 2004 a v dalších následujících letech nesmí překročit 15 procent (V USA se vždy americký Senát stavěl proti 15-ti procentní dani, poněvadž ta zvýhodňuje pouze bohaté). Dále mohou investoři kdykoliv své peníze z Iráku stáhnout.

    Podobně ostudný zákon podepsal i G. W. Bush. V něm se zase praví, že všechny možné konfiskace, či rozsudky spojen s iráckou ropou nebo ropnými produkty vidí jako ohrožení národni bezpečnosti Spojených států, a nařizuje, že jakékoli soudní procesy se zakazují, nebo budou anulovány. Tím vlastně zaručuje beztrestnost a legalizuje jakékoli kriminální chování lidem, kteří mají co do činění s iráckou ropou.

    Údajně nic už nebude jako dříve. Ale dál se vraždí a mučí.

    Válka v Iráku je především velký byznys. Firmy Halliburton a Bechtel dostaly od americké vlády zakázky za několik miliard dolarů. Viceprezident USA Dick Cheney, bývalý šéf firmy Halliburton, která si z koláče při obnově Iráku ukrojila nejvíce, dostává nadále od této firmy plat, který převyšuje plat amerického viceprezidenta. Na střet zájmů Cheney vůbec nemyslí a připadá mu naprosto normální, že dostavá peníze od firmy, která získala lukrativní statní zakázky. S firmou Bechtel, která ma na starosti obnovu infrastruktury Iráku, je to podobné.
    ...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    O Iráku, Spojených státech a integritě Václava Havla

    http://blisty.cz/2004/6/22/art18651.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ...

    'If security is so tight at the airports why isn't it the same with subways or at shopping malls?'

    Sen. Charles Schumer, New York: "It's not that we should stop going to shopping malls. I went this morning to Costco with my wife and kids but rather we should do everything, everything, everything to keep ourselves as safe as possible."

    So Schumer is now asking for big malls to have mandatory evacuation plans and he wants technology now in use at airports to be in place at most malls.

    http://prisonplanet.tv/articles/june2004/062104schumerwants.htm

    Comment: This is what Alex has been warning us about for years. They beta test the invasive big brother technology first in airports to acclimatize people to it. They then externalize it and apply it to everything. This is why biometric thumb-scanners have been going in everywhere from grocery stores to theme parks. The police state control grid is geared to envelop every aspect of your life.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bomb squad link in Spanish blasts

    From Edward Owen in Madrid

    THE man accused of supplying the dynamite used in the al-Qaeda train bombings in Madrid was in possession of the private telephone number of the head of Spain’s Civil Guard bomb squad, it emerged yesterday.

    Emilio Suárez Trashorras, who is alleged to have supplied 200kg of dynamite used in the bombs, had obtained the number of Juan Jesús Sánchez Manzano, the head of Tedax.

    The revelation has raised fresh concerns in Madrid about links between those held responsible for the March bombings, which killed 190 people, and Spain’s security services, and shortcomings in the police investigation. Señor Suárez Trashorras and two other men implicated in the bombings have already been identified as police informers. Other members of the group had evaded police surveillance, despite concerns within the security services about their activities and evidence of their association with al-Qaeda.

    The telephone number of Señor Sánchez Manzano was contained in a Civil Guard dossier handed to Juan del Olmo, the investigating judge, at the National Court in Madrid. The number was written on a piece of paper found in the possession of Carmen Toro, the wife of Señor Suárez Trashorras. Both are in custody accused of supplying dynamite used in the Madrid bombs.

    http://avantgo.thetimes.co.uk/services/avantgo/article/0,,1150429,00.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    No, you cannot have a say in your everyday lives.
    No, you cannot share resources to make everyone's life better.
    No, woman cannot be equal to men in every possible way.
    No, you do not have a right to food on your plate and a roof over you head.
    No, you cannot work at jobs that are both exciting and necessary.
    No, you cannot choose how you will be educated and what you will study.
    No, you may not choose peace over war.
    No, there are no choices beyond Coke or Pepsi, capitalism or state communism.
    No, you cannot stop the corporations from destroying the planet.
    No, you cannot even consider changing the status quo.
    No. No. No.
    Be silent.
    Consume.
    Die.

    http://www.wakeupmag.co.uk/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    THE NEW WORLD ORDER: CONSPIRACY THEORY, OR CONSPIRACY FACT?

    http://www.theinsider.org/news/new_world_order.asp
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The Abu Ghraib Prison Photos

    More Photos Surface (updated June 11) (Warning: Graphic Photos Below)

    The Washington Post has released new photos along with new information about the use of dogs on prisoners.

    http://www.antiwar.com/news/?articleid=2444
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    O'Reilly: Bomb Iraq Again!

    Via Media Matters (via pontificator at Kos and Brad DeLong)

    From the June 17 broadcast of The Radio Factor with Bill O'Reilly:

    O'REILLY: Because look ... when 2 percent of the population feels that you're doing them a favor, just forget it, you're not going to win. You're not going to win. And I don't have any respect by and large for the Iraqi people at all. I have no respect for them. I think that they're a prehistoric group that is -- yeah, there's excuses.

    Sure, they're terrorized, they've never known freedom, all of that. There's excuses. I understand. But I don't have to respect them because you know when you have Americans dying trying to you know institute some kind of democracy there, and 2 percent of the people appreciate it, you know, it's time to -- time to wise up.

    And this teaches us a big lesson, that we cannot intervene in the Muslim world ever again. What we can do is bomb the living daylights out of them, just like we did in the Balkans. Just as we did in the Balkans. Bomb the living daylights out of them. But no more ground troops, no more hearts and minds, ain't going to work.
    [...]
    They're just people who are primitive.


    ------------------

    I guess O'Reilly missed Shock and Awe and the siege of Fallujah just for starters.

    Oh, wait. He wanted to bomb Fallujah more, too: "Problems continue for the U.S. Military in Fallujah. Why doesn't the U.S. Military just go ahead and level it?"

    Does this mean the "liberation" thing is no longer a justification for the invasion? What was that invasion called? Oh, right. Operation Iraqi Freedom. Well, screw that, the ungrateful, primitive bastards. Just bomb the living daylights out of 'em.

    http://www.antiwar.com/blog/index.php?id=P1063
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Secret Societies

    Two of Yale's secret societies, Skull and Bones, Scroll and Key. There are ten of these "tombs." In their prime, perhaps between 1870 and 1930, they were exclusive social clubs for upper class networking. Today approximately 200 undergraduates are selected, "tapped," for secret membership. The privileges, which extend to perhaps 18 seniors per society, include occasionally silly dress, dull dinner addresses on Thursday nights, and the joys of frat house intoxication without the vulgar stigma.





    Yale University Library and Sociology Department. The Social Life of Cities.
    This Page Last Modified: February 7, 1997
    Copyright 1996-97, Yale University. All rights reserved.

    http://www.yale.edu/socdept/slc/public/nh/nh026.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Vysoký americký rozvědčík v činné službě: Al Kajda získá zbraně hromadného ničení a použije jich

    Bin Ládin "spáchá útok proti USA, aby zůstal u moci Bush"

    19.6.2004

    Výzvědný analytik se domnívá, že během předvolební kampaně v USA může dojít k novému ničivému útoku proti Spojeným státům, a to nikoliv s úmyslem odstranit Bushovu vládu, ale naopak s cílem zajistit, aby zůstala u moci. "Jsem si naprosto jist, že pro ně nemůže být lepší mít v USA takovou vládu, než jaká je tam teď," uvedl. "Jednou metodou, jak udržet Republikány u moci, je provést takový útok, který by způsobil, že se celá země postaví za prezidenta."

    Vysoký pracovník americké rozvědky v činné službě připravuje k vydání svou knihu, která je ostrým odsouzením americké protiteroristické politiky. Autor argumentuje, že Západ válku proti al Kajdě prohrává a že "hrabivá, předem připravená a nevyprovokovaná" válka proti Iráku hrála přímo do rukou Usámy bin Ladina.

    Kniha Imperial Hubris: Why the West is Losing the War on Terror (Imperiální arogance: Proč Západ prohrává válku proti terorismu) odmítá tvrzení Bushovy vlády, že jsou prý bin Ladin a al Kajda "na útěku" a že útok na Irák způsobil, že je nyní Amerika "ve větším bezpečí".

    V rozhovoru s deníkem Guardian charakterizuje tento anonymní činitel al Kajdu jako daleko efektivnější a soustředěnější organizací, než byla v roce 2001, a předpovídá, že al Kajda "nevyhnutelně" získá zbraně hromadného ničení a použije jich. Podle jeho názoru je bin Ladin pravděpodobně "zcela v bezpečí" v rozsáhlých oblastech na hranici Pákistánu a Afghánistánu, do nichž nemá pákistánská armáda přístup, neboť by pákistánská vláda pokusem tuto oblast ovládnout vyvolala povstání paštunského obyvatelstva. Autor knihy se v současnosti podílí z ústředí americké rozvědky na hledání bin Ladina.

    Kniha Imperial Hubris je jednou z četných nových knih, které v Americe v předvolebním roce útočí na Bushovu vládu. Avšak všechny dosavadní takové knihy byly od zatrpklých bývalých činitelů, tato nová kniha je bezprecedentní v tom, že je jejím autorem současný, činný důstojník americké rozvědky s dvacetiletou zkušeností z boje proti terorismu.

    Skutečnost, že mu bylo dovoleno, aby tuto knihu vydal, i když anonymně a bez informace o tom, pro kterou organizaci pracuje, svědčí zřejmě o rostoucí frustraci vysokých činitelů americké rozvědky z toho, jakým směrem jde americká vláda, míní list Guardian. Jde prý o "zdůrazněnou" verzi toho, co vzniká jako konsensus mezi výzvědnými profesionály, zabývajícími se bojem proti terorismu.

    Autor se s pohrdáním vyjadřuje o Bushově Bílém domě a jeho politice. Jeho kniha charakterizuje invazi do Iráku jako "hrabivou, předem připravenou a nevyprovokovanou válku proti nepříteli, který nezosobňoval bezprostřední hrozbu, ale jehož porážka nabízela hospodářské výhody. Rozhodnutí zaútočit na Irák v danou dobu bylo zoufalým selháním - projevilo neschopnost rozeznat, jak obrovskou smrtící ideologickou sílu a růstový potenciál má hrozba, jakou zosobňuje bin Ladin, i to, jak posílena byla tato hrozba americkou invazí a okupací muslimského Iráku."

    Podle názoru autora knihy promrhaly Spojené státy svou největší šanci chytit bin Ladina v komplexu Tora Bora v afghánských horách v prosinci 2001. Namísto toho, aby Američané vyslali do oblasti vlastní vojáky, generál Tommy Franks se spoléhal na místní afghánské jednotky, o nichž se ukázalo, že jsou nespolehlivé.

    V pátek prezident Bush znovu tvrdil, že je prý bin Ladin "v úzkých". Podle autora této nové knihy však je prý bin Ladin zřejmě "zcela v bezpečí".

    "V al Kajdě došlo ke generační změně. Lidé, kteří ji nyní vedou, se zdají být daleko profesionálnější. Jsou byrokratičtější, jsou manažersky schopnější, jsou gramotnější. Tato generace umí užívat počítačů a lehce využívá nástroje moderní doby. Jedná také daleko opatrněji."

    Autor se domnívá, že al Kajda získá zbraně hromadného ničení, pokud je už nemá, a jaderné zbraně si opatří zřejmě z bývalého Sovětského svazu. Špinavé bomby, chemické a biologické zbraně mohou vyrobit vlastní experti al Kajdy, mnoha z nichž se dostalo vzdělání v Británii a v USA.

    Výzvědný analytik se domnívá, že během předvolební kampaně v USA může dojít k novému ničivému útoku proti Spojeným státům, a to nikoliv z úmyslem odstranit Bushovu vládu, ale naopak s cílem zajistit, aby zůstala u moci. "Jsem si naprosto jist, že pro ně nemůže být lepší mít v USA takovou vládu, než jaká je tam teď," uvedl. "Jednou metodou, jak udržet Republikány u moci, je provést takový útok, který by způsobil, že se celá země postaví za prezidenta."

    Kniha Imperial Hubris má vyjít 4. července. Bílý dům se pravděpodobně pokusí zdiskreditovat jejího autora tvrzením, že je to nějaký profesionálně zatrpklý podivín.

    Autor knihy je přesvědčen, že Bush vede USA přesně k tomu cílí, o nějž usiluje bin Ladin, totiž vůči totální válce proti islámu pod záminkou šíření demokracie. Dodal: "Bude to vyžadovat smrt tak 10 000 - 15 000 Američanů, než si začneme říkat: 'Co se to děje?'"

    http://blisty.cz/2004/6/18/art18614.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    AIDS byl vyvinut uměle

    Ian Gurney - 22.06.2003

    Známý americký právník podá tento týden Kalifornskému federálnímu soudu žalobu na vládu USA. V podání stojí, že virus HIV-AIDS byl s vědomím či na zakázku vlády uměle vyvinut a vyroben ve Spojených státech.



    Prominentní právník a výzkumník AIDS, Dr. Boyd E. Graves JD, dostane 27. června příležitost prezentovat soudci Jeffrey T. Millerovi u soudu v San Diegu případ, vedený pod jednacím číslem 02 CV 02396. Graves v tomto procesu hodlá prokázat, že HIV virus, vyvolávající AIDS, uměle vyvinuly americké laboratoře v letech 1962 až 1978. Vloni, 27. listopadu, poskytl Úřad Ministerstva zdravotnictví a humánních služeb Spojených států Dr. Gravesovi šedesát dnů k registraci žaloby proti vládě USA u Federálního soudu Spojených států. Graves tvrdí, že má v rukou stovky vládních dokumentů dokazujících, že HIV-AIDS byl navržen k provedení biologického teroristického útoku proti Afroameričanům. Případ byl původně předložen Nejvyššímu soudu USA pod jednacím číslem 00-9587.





    Výzkumníci žili dlouho s podezřením, že HIV je důsledkem „mezidruhového křížení“ virů postihujícím primáty a lidi. Domnívali se, že lidé byli vystaveni viru vyvolávajícímu deficit imunity u opic (SIV), který posléze mutoval na virus HIV, snad kontaktem s šimpanzí krví, kvůli lovu a konzumaci šimpanzího masa. S touto teorií se ovšem neztotožňovali všichni. Dr. Graves, který se domnívá, že se při pátrání po původu HIV-AIDS dobral k nejděsivějšímu možnému závěru, tuto tézi zcela odmítá. Podle Gravese je stále zřetelnější, že virus nepřešel ze šimpanzů na lidi, jak se vědci zpočátku domnívali, ale byl úmyslně vytvořen lékaři a vědci na zakázku vlády Spojených států. Graves upozorňuje na skutečnost, že Dr. Robert Gallo patentoval svůj „vynález“ - virus HIV-AIDS - v dubnu 1984 u U.S. patentového úřadu pod číslem 4,647,773. Detaily lze nalézt na webové stránce U.S. patentového úřadu ( http://www.uspto.gov/patft/index.html ).

    Podle Gravese odhalují vědecké důkazy neúprosnou pravdu. Konstatuje:

    „Virus HIV-AIDS je umělým bioproduktem programu ´U.S. Special Virus´. Tento federální program sledující vývoj speciálního viru proběhl ve Spojených státech v letech 1962 až 1978. Dokument, který o speciálním viru zveřejnil roku 1971 Dr. Robert Gallo prozrazuje, že Spojené státy úsilovaly o získání ´virové částice´, jejíž použití by mělo negativní dopad na mechanizmus lidského imunitního systému. Tento výzkumný program směřoval k pozměnění genetické informace virových částic za účelem jejich spojení s původcem zvířecí nákazy, virem nazývaným Višna."

    Graves podotýká, že obsah zmíněného Gallova dokumentu o speciálním viru z roku 1971 je identický s textem patentu na virus AIDS z roku 1984. Dr. Gallo v roce 1981 ostatně sám přiznal, že působil ve funkci vedoucího federálního projektu vývoje nového speciálního viru.



    Graves tvrdí, že získaný virus přidával výrobce vakcín Merck jako „dárek“ do experimentální očkovací látky proti hepatitis B, podávané koncem 1970-tých a počátkem 1980-tých let homosexuálům v New York City, Los Angeles a San Fransisku, a do vakcíny proti neštovicím určené pro černochy v centrální Africe. Krátce nato zaplavila svět masová nákaza lidským retrovirem, která se výrazně odlišovala od všech dosud známých chorob, byla vysoce infekční a mohla zabíjet. Boyd Graves soudí, že se u HIV-AIDS pravděpodobně jedná o laboratorní evoluci viru Višna, poprvé zjištěného u islandských ovcí.

    Graves, který promoval na právnické fakultě US námořní akademie v Annapolis, byl v roce 1992 sám testován jako HIV pozitivní.

    „Dnes mne považují za člověka, který vyřešil hádanku kolem AIDS,“ říká. „Co lidé nevědí je, že HIV virus obsahuje částice viru Višna, vyvolávající onemocnění islandských ovcí. Višna je uměle vyrobený virus, pocházející z dob nacistického Německa.“

    „Případ byl předložen Nejvyššímu soudu USA poté, když nižší instance zamítla argumentaci o zdroji AIDS jako nepřesvědčivou a označila věc za ´nepodstatnou´. Nevěřím, že někdo na světě považuje původ AIDS za nepodstatný."

    Graves prohlásil, že má důkazy, které, podle jeho přesvědčení, přinutí soudce rozhodnout ve prospěch žaloby, a říká: „Když se tak stane, bude vláda muset uvolnit veškeré informace o všech druzích dřívějších utajených výzkumů, a pak vyjde najevo skutečný původ HIV-AIDS. Spojené státy se za svůj ´Special Virus Programm´ budou muset zodpovídat Američanům a lidem celého světa.“

    Z posledního prohlášení OSN o HIV-AIDS (UNAIDS) vyplývá, že nyní s HIV celosvětově žije asi 45 miliónů lidí. Výkonný ředitel UNAIDS Petr Piot sdělil:

    „V prvních 20 letech bylo infikováno 58 miliónů lidí, z nichž už 23 miliónů na HIV-AIDS zemřelo.“

    Pokud Boyd E. Graves 27. června 2003 přednese tento případ před US federální soud a uspěje se svými argumenty a doklady, bude to znamenat, že HIV-AIDS je virus, který byl vyroben a použit lékaři a vědci s vědomím a za přímé spolupráce vlády Spojených států amerických.

    Je-li tomu tak, vynoří se dvě otázky:
    Za prvé: Proč a za jakým účelem byl tento smrtící virus vytvořen?
    Za druhé: Byl proti všem pravidlům na regulaci vývoje, výroby a použití biologických a chemických zbraní vytvořený HIV-AIDS virus použit Spojenými státy v prvním aktu masového celosvětového bio-terorizmu, jehož jsme svědky?





    Linky:
    http://www.boydgraves.com
    www.boydgraves.com/news/061303.pdf
    http://www.boydgraves.com/class/download.html
    http://patft.uspto.gov

    © copyright: Ian Gurney, květen 2003.

    Ian Gurney je rozhlasový moderátor, žurnalista a autor bestselleru "The Cassandra Prophecy-Armageddon Approaches", vydaného u International Global Press. ISBN: 0953581314. (www.caspro.com)
    Překlad gewo

    http://www.mwm.cz/CD/c1186.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Otestujte sa v kvíze o záležitostiach 21. storočia, z ktorých ste určite mnohé nevedeli

    http://prop.sk/kviz_zalezitosti.htm
    GYD
    GYD --- ---
    trosku odlehcene>
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam