• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Saddám Husajn popírá, že byl dopaden v díře

    Svržený irácký diktátor Saddám Husajn popírá tvrzení Američanů, že byl loni v prosince dopaden v díře. Uvádí to v rozhovoru pro pondělní vydání týdeníku al-Osbu Husajnův právník Chálil Duljemi, který se Saddámem setkal na neznámem místě a hovořil s ním čtyři a půl hodiny.
    26.12. 2004 15:31

    BAGDÁD - Husajn označil způsob, jakým je prezentováno jeho dopadení, za "pošetile vytvořenou kovbojku". Přinesl vlastní popis události: "Ráno před rozbřeskem jsme se modlil v domě svého přítele a zjistil jsem, že jsem obklíčen Američany. Nestřežily mne žádné vlastní síly a na svou zbraň jsem nemohl dosáhnout, byla příliš daleko, tak mne zatkli a mučili."

    Saddám se však vyjadřoval i k současné situaci. Uvedl, že to, co se odehrává v Iráku, není jen souběh náhodných událostí nebo spontánní reakce. Vše bylo podle něj plánováno už před invazí. Chválil irácký odpor a uvedl, že boje ve Fallúdži vedli lidé, kteří měli "kvalitní vojenský výcvik".

    Husajn také apeloval na Iráčany, aby bojkotovali lednové volby a vyjádřil se k obviněné z chemických útoků na Kurdy. Ty podle něj v roce 1988 podnikly Íránci. Dodal též, že mu před invazí Američané nabízeli uvolnění sankcí výměnou za uznání Izraele. Na to však reagoval slovy: "Oni neznali Saddáma Husajna a nevěděli, jak důležité je pro Iráčany žít čestně."

    http://www.novinky.cz/04/65/13.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Oběti z Osvětimi požadují odškodné osobně od Bushe

    foto: REUTERS/Larry Downing

    O odškodné ve výši 400 miliónů dolarů (asi 9,6 miliardy korun) žaluje skupina obětí z nacistického koncentračního tábora Osvětim amerického prezidenta George W. Bushe. Podle jejich mínění část Bushova dědictví pochází z práce osvětimských vězňů. Žalobu podala mezinárodní právní skupina specializovaná na hromadné žaloby týkající se Osvětimi IPAS.
    27.12. 2004 09:10

    DÜSSELDORF - "Prezidentův dědeček Prescott Bush za druhé světové války obchodoval s nacisty a jako spolumajitel ocelářské firmy těžil z práce osvětimských vězňů," uvádí se v žalobě, o níž ve čtvrtek informoval advokát osvětimských obětí, düsseldorfský právník Peter Wolz.

    Bush by se měl dostavit před soud a zaujmout stanovisko. Příslušný soud v New Yorku mu dal na jeho vypracování lhůtu 20 dní. Americký prezident však během výkonu své funkce podléhá imunitě a tento fakt soudní proces komplikuje.

    http://www.novinky.cz/04/65/37.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Rumsfeld vows to hung those who "Shot down the plane over Pennsylvania"

    Posted Dec 26, 2004 07:07 AM PST
    Category: 911

    DONALD RUMSFELD, SECRETARY OF DEFENSE: And I think all of us have a sense if we imagine the kind of world we would face if the people who bombed the mess hall in Mosul, or the people who did the bombing in Spain, or the people who attacked the United States in New York, shot down the plane over Pennsylvania and attacked the Pentagon, the people who cut off peoples' heads on television to intimidate, to frighten -- indeed the word "terrorized" is just that. Its purpose is to terrorize, to alter behavior, to make people be something other than that which they want to be.

    http://edition.cnn.com/TRANSCRIPTS/0412/24/nfcnn.01.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Nesahejte mi na kozy!

    (23.12.04)

    Dva miliony cestujících prochází v zemi neomezených svobod týden co týden ponižující osobní prohlídkou. Buď je vybral počítač na základě tajemných, nepochopitelných indicií nebo detektor kovů dvakrát zareagoval.

    Poslední dobou rostly stížnosti zejména žen, kterým připadalo trapné nechat se – často v přítomnosti dalších cestujících – osahávat chlípníky z bezpečnostní služby TSA.

    Nyní přišlo nařízení, že při prohlídkách jsou prsa azylovou oblastí. Teroristy lze v této oblasti hledat pouze hřbetem ruky, nikoliv dlaní, a to ještě nutno pouze sledovat linii podprsenky. Terorista ukrytý mezi prsy zřejmě nebude nalezen.

    Rovněž je dovoleno spustit ruce po tom, co horní partie byla prohledána.

    Je zvláštní, že o oblasti mezi nohama se nikdo nezmiňuje.

    Kruci, dva miliony prošmátraných cestujících týdně, to je dost. A nikde žádný terorista, no není to k vzteku? Ale je třeba zůstat bdělým, nepřítel nikdy nespí.

    Zdroj: http://www.msnbc.msn.com/id/6747931/

    http://www.zvedavec.org/vezkratce_866.htm
    SWEDE
    SWEDE --- ---
    "Ukrajinský ústavní soud rozdodl, že nový volební zákon je protiústavní" co to znamená ?
    a) vyhraje "správný" kandidát......všechno v pořádku
    b) vyhraje "nesprávný" kandidát"....volby se budou do nekonečna opakovat GO TO a)
    c) budou se cukat.......budou vybombardováni novými mírovými zbraněmi načež budou nové volby..GO TO a)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Military Personnel Wounded in Iraq & Afghanistan: A Photo Gallery

    http://www.thememoryhole.org/war/wounded/gallery.htm
    GYD
    GYD --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Congressman Ron Paul: Those Who Believe A Police State Can't Happen Here Are Poor Students Of History

    http://www.freepressinternational.com/ronpaul_12202004_police_state_81726340jt543.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Znáš dobře stát Izrael ?

    Věděl jsi, že nežídé v Izraeli mají zakázáno kupovat nebo pronajímat pozemky ?

    Věděl jsi, že poznávací značky aut v Izraeli a na okupovaných území jsou barevně kodovány, aby rozlišili židy od nežidů ?

    Věděl jsi, že v okupavaných územích izraelské úřady přidělili 85 procent vodních zdrojů pro menšinové židovské obyvatelstvo, a zbývajicich 15 procent pro většinové arabské obyvatelstvo ? V Hebronu např. 85 procent vody je užito pro asi 400 židovských osadníků, zatímco pouze 15 procent je rozděleno v Hebronu pro 120.000 nežidů.

    Věděl jsi, že Spojené státy poskytují Izraeli 5 miliard dolarů každý rok ?

    Věděl jsi, že roční podpora Izraeli překračuje každoroční pomoc všem zemím ležící pod saharskou Afrikou ?

    Věděl jsi, že Izrael je jediná země na Blízkém východě, která má jaderné zbraně ?

    Věděl jsi, že Izrael je jediná země na Blízkém východě, která odmítá podepsat nuklearní pakt o nešíření jaderných zbraní ?

    Věděl jsi, že již více než 30 let Izrael okupuje území Sýrie na vzdor mezinárodním právům a navzdor rozhodnutí OSN ?

    Věděl jsi, že Izrael po desítky let posílá atentátníky, aby zabíjeli politické nepřátelé v jiných zemích ? )

    Věděl jsi, že vysocí důstojnící Izraelských Obranných Sil přiznali veřejně, že izraelští vojáci souborně zabili neozbrojené válečné zajatce ?

    Věděl jsi, že Izrael běžně zabaví bankovní účty, obchody a pozemky nežidů a odmítají zaplatit kompenzace obětem ?

    Věděl jsi, že 8. června 1967 izraelská válečná letadla napadla americkou námořní loď, The USS Liberty v mezinárodnách vodách a zabili 34 amerických námořníků a 171 jich bylo zraněno ?

    Věděl jsi, že druhá nejmocnější lobystická organizace ve Spojených státech podle nedávného průzkumu časopisu Fortune ve Washingtonu je židovská AIPAC ?

    Věděl jsi, že Izrael stojí v tváří tvář 69 rozhodnutím OSN ?

    Věděl jsi, že dnešní Izrael zahrnuje místa více než 400 vesnic, které zmizeli a že sionisté přejmenovali téměř každé místo v zemi, aby zakryli stopu jejich zabavení ?

    Věděl jsi, že čtyři premiři Izraele M. Begin, Y. Shamir, Y. Rabin, and A. Sharon se účastnili pumových útoků proti civilistům, na masakrech civilistů nebo přinutili odejít civilisty z jejich vesnic ?

    Věděl jsi, že izraelské ministerstvo zahraničí platí dvě amarické firmy pro práci s veřejnosti, aby podporovali Izrael u americké společnosti ?

    Věděl jsi, že Šaronova koaliční vláda zahrnuje stranu Molodet, která obhajuje vystěhovat všechny nežidy z okupovaných území ?

    Věděl jsi, že osm let po podepsání Oslovské dohody Izrael zvýšil výstavbu osadnických vesnic, čím porušil dohodu ?

    Věděl jsi, že židovské stavby osadníků na okupovaných území se zdvojnásobili pod "mírným" premierem Ehudem Barakem ve srovnání s "tvrdým" premierem B. Netanyahem ?

    Věděl jsi, že Izrael jednou vydal poštovní známku, která oslavovala muže, který napadl civilní autobus a zabil několik lidí ?

    Věděl jsi, že v poslední době byli odtajněny dokumenty, ve kterých první premier Izraele David ben Gurion, přinejmenším v některých případech schvaloval vyhnání Palestinců v roce 1948 ?

    Věděl jsi, že navzdory zákazu mučení, který vynesl izraelský vrchny soud, izraelská Shin Bet neustále mučí palestinské vězně ?

    Věděl jsi, že palestinští uprchlíci tvoří největší část ze světového uprchlického obyvatelstva ?

    http://www.muslimskelisty.cz/zp438.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    dobry clanek o klesajicim dolaru, dochazejici rope, OPECU, iranu a ekonomickem armageddonu...

    As The World Burns

    http://www.axisoflogic.com/artman/publish/printer_14458.shtml
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    they're not rednecks & zeros just by an accident but more from lack of hope & education in underfunded state schools, commonly escaping to army from drug ruled ghettos (CIA pushing it there...) in my oppinion
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    yeah it seems that people who go to the U.S army jsou burani a nuly.. takze ani o moc neprijdou kdyz o neco prijdou..
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    ANGLAN: hardcore indeed

    Shrapnel down the back, shrapnel that came in and hit my head, punctured my lungs. I broke both of my arms. I lost a kidney. My intestines was messed up. They took an artery out of my left leg and put it into this right arm. They pretty much took my life. Pretty much.

    I was supposed to be going to physical and occupational therapy then they canceled it because I missed 3 days in a row. I was throwing up, I couldn't hold anything in my stomach. Now I have to do OT myself. I'm trying to teach my son how to count on his hand. And you can see my fingers is messed up. Sometimes my hands will be so red, so fire red, I'm not able to drive. I've got to put on my gloves. I'm not able to touch anything.

    I got a bonus in the National Guards for joining the Army. Now I've got to pay the bonus back and it's $2999. If I would have continued and finished my contract I wouldn't have to pay it back. The Guard wants it back. It's on my credit that I owe them that. I'm burning on the inside. I'm burning.

    My high school buddies, well two of them just got found in a ditch around there, dead, dead. And the rest of them in jail, cracked out. For real. That's why after high school, I left. I was gone because I knew where my life was headed. Joined the Army.
    And here I am back here. I would love to go away. I would love to go away. I think that would be better. Because I'm driving in my car, I'm doing nothing. I don't know where it's going to end up."

    ...

    "I've always thought about death way before I joined the military, just growing up in Chicago and living out here in this world. I had a friend when I was six years old. His name was Charles and he got killed. He was shot in the head. I think it was a stray bullet. My oldest sister was killed by a stray bullet... I was just a few months old. And my father was killed when I was seven. He was being robbed. So death has always been around.

    I remember every detail about my legs. Every detail from the scars to the ingrown toenails to the birthmarks to the burn marks. I made it a habit even before I even joined the military, to cherish every part of my body, cause I would always look at it like, "What if this finger was gone, would I be able to function without it?" Things like that I've always had on my mind. I don't know why, maybe it was God's way of preparing me for what was going to happen.

    I've been dealing with the military since I was a sophomore in high school. They came to the school like 6 times a year all military branches. They had a recruiting station like a block from our high school. It was just right there.



    ...

    "I knew about the Middle East as much as I needed"

    Sgt. Jeremy Feldbusch, 24, a Ranger, 3rd Battalion, 75th Regiment was injured April 3, during an artillery attack near the Hadithah Dam. Feldbusch, who was first in his class of 228 Rangers, is now brain damaged and blind. He sees nothing but darkness. Photographed in his home in Blairsville, Pennsylvania, October 18, 2003.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    CAIDEL: http://www.nyx.cz/code/index.php/discussion/644/id/7487729;n=2008

    pise tam po diskuzi v klubu o netikete... kdyz jsem tam prispel jednim nevulgarnim ironickym souvetim o tom, ze je nadmerna a explicitni ochrana uzivatelu hloupost, dostal jsem ban a konec. na cyberu jsem se dozvedel, ze takhle tam skoncilo i dalsich par oponentu. tohle neni diskuze a ja zde nechci hrat hru na potemkinovu demokracii, prestoze ani ja svym chovanim zadne vyhozeni nejspis nevyprovokuji.

    GYD: zejmena prvni duvod, ano
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GYD: ad to rušení - No jo, ale co s tím chceš dělat? NYXovi prostě právo kdykoliv kohokoliv vymazat z DB upřít nelze (myslím hlavně po technický stránce věci - admin si s tím skutečně může dělat co chce)... je fakt, že bych byl taky radši, kdyby to aspoň oznamovali - ale nedá se zrovna říct, že by se to tady stávalo nějak často (když nepočítám dvě velký kauzy teď a kdysi...)

    Poslání serveru je myslím definováno už teď... není to ten text co vždycky býval u loginu? A vhodné se mi zdá definované tím zejména a výčtem bodů.. :-)

    ale jinak se mi pravda zrovna nad tímhle taky nechce moc flejmit, takže bych to zabalil...

    Jenom prostě nemám rád takový ty výkřiky: je tu fašismus, jdeme pryč!
    GYD
    GYD --- ---
    CAIDEL: nepatri to sem, aleme treba irituje toto:
    "Provozovatel a osoby jím pověřené mohou kdykoliv kterémukoliv uživateli zrušit nebo omezit přístup ke službě bez udání důvodu."
    -----kdyz uz se clovek musi doprosovat vstupu tim, ze ma napsat nejakou prezentaci (posuzovanou buhvi kym), pak by si i nejvetsi debil zaslouzil to samy z druhe strany.

    "Administrátoři serveru mohou ve výjimečných případech změnit majitele či spolusprávce veřejných diskuzí, u kterých to uznají za vhodné - zejména v případě, že se o ně majitel či spolusprávci nestarají, případně je jejich chování v rozporu s posláním serveru."
    ------stritkne bych definoval vyraz "vhodne" a pak taky "poslani serveru"

    //kdyz tak me smazte
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PETVAL: Při vší úctě, neshledávám na podmínkách vcelku nic přiblblého (snad až na ten billboard.cz), hlavně nic, co bych dávno už automaticky nedodržoval.... (z prosté slušnosti)...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Pane Mašku,
    brzy čekejte obálku s modrým pruhem, níže uvedený text jsem doporučenou poštou poslal na ministerstvo zahraničí, k rukám Cyrila Svobody.

    ---Začátek dopisu---

    Vážený pane ministře,
    obracím se na Vás s velmi naléhavou a šokující záležitostí.

    Na stránkách www.osud.cz jsem si přečetl úryvky z knihy Jiřího Maška – Mráz přichází z Bílého domu (pozn. jm: Knihy se již prodalo téměř 1000 ks, její prodej stále vzrůstá a pochybuji, že by tedy šlo nějak zamezit dalšímu, v případě potřeby i samizdatovému šíření, pravdu se nikdy nepodaří ukrýt dlouhodobě!).

    Za opravdu skandální považuji, že někdo může takovou snůškou slátanin a zcela neověřených zavádějících informací či vlastních výmyslů, domněnek, dojmologií a pocitů zveřejnit, komerčně využít a vědomě či nevědomě napomáhat globálnímu terorismu.

    Za opravdu skandální považuji to, že v knize je zcela zpochybněno duševní zdraví amerického prezidenta, útok teroristů na mrakodrapy USA a boj proti terorismu. Co může být snahou zveřejňování takovýchto bludů když ne sympatizování, pasivní či aktivní spolupráce s mezinárodním terorismem.

    Divím se, jak někdo může vůbec zpochybnit vedoucí úlohu USA v potírání mezinárodního terorismu.

    Za opravdu skandální považuji to, že v našem právním systému je kniha veřejně komerčně šířena bez jakýchkoli zábran.
    Jak v našem státě může někdo prodejem knihy vydělávat na podrývání autority prezidenta USA a zpochybňování boje proti mezinárodnímu terorismu.

    V zájmu bezpečnosti ČR před globálním terorismem a v zájmu zachování dobrých vztahů s ostatními vyspělými zeměmi považuji za nezbytně nutné, aby Vaše ministerstvo podniklo okamžité kroky ke zjištěni, zda vydáním knihy:

    - nedošlo ke spáchání trestného činu pomluvy
    - nedošlo ke spáchání trestného činu šíření poplašné zprávy
    - nedošlo ke spáchání dalších trestných činů a přestupků
    - nedojde k významnému zhoršení diplomatických vztahů na mezinárodním poli zejména z USA

    Za nejdůležitější krok vašeho ministerstva považuji nutnost prošetření, zda autor nemá vazby na osoby podporující mezinárodní terorismus!!!

    Pokud do 30 dnů neobdržím odpověď, jaké kroky Vaše ministerstvo podniklo v prošetření výše uvedených bodů budu kontaktovat velvyslanectví USA s informací i o Vaší lhostejnosti.

    Předem děkuji za urychlené vyřízení záležitosti a žádám o informaci, jaké byly podniknuty kroky.

    S pozdravem
    …………….
    …………….
    …………….

    ---Konec dopisu---

    P.S. Neplánujete letošní dovolenou v karibské oblasti v dobře větraném pokoji s dokonalou ostrahou?

    ...

    Autor dopisu se nepodepsal, e-mail přišel z této adresy: antonin.ha@atlas.cz

    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=3224&PHPSESSID=ba5597d22a7042f8529ad922afde73b3
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    pratele, vzhledem k blizici se nutnosti potvrdit par priblych podminek pana nyxe navrhuji presun sem http://www.cyberspace.cz/dview.php?ident=6757 (je to pristupne i pro neregistrovane)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam