• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Oranžoví a velká šachovnice

    Petr Luc
    28.1.2005

    Podle sdělení odborníků British Helsinki Human Rights Group, skupiny dohlížející na dodržování lidských práv, na Ukrajině docházelo k iregularitám nejvíce v druhém kole voleb 21. listopadu. A to jak ze strany proruského kandidáta Viktora Janukovyče, tak i proamerického Viktora Juščenka. Ani nové volby 26. prosince nebyly ideální (psychologický nátlak, pro starší lidi obtíže se dostavit, atd.)


    Podvodů bylo víc ve prospěch Juščenka, přesto se v západních novinách psalo pouze o podvodech Janukovyče. Pro Bushe a pro Poláky skutečným vítězem mohl být pouze jejich kandidát, i když se umístil na druhém místě. Výsledky druhého kola nebyly ještě oficiální, nedočkavý Juščenko s rukou na ústavě a na bibli skládal prezidentský slib v parlamentu... když poslanci odešli!! Tuto klukovinu jsem viděl na EuroNews.

    Není pochyb o tom, že předchozí Kučmův režim byl málo demokratický; po pádu Sovětského svazu většina Ukrajinců žila bídně a ke vzniku opozice postačilo slibovat jen světlé zítřky. Poslední dva roky se však hospodářská situace Ukrajiny zlepšovala a zdálo se, že premiér Janukovyč uspěje zemi vytáhnout z marazmu. Opozice přijala nabídku od Ameriky a povolala na pomoc profesionální revolucionáře z Bělehradu.

    Pomerančový puč skončil úspěchem, o tom jsem psal na Trampské niti. První dáma má americké občanství, vítěz mluví anglicky, už v listopadu 2001 americký Kongres prostřednictvím National Endowment for Democracy mu platil cestu do USA. To ovšem nezaručuje, že bude na sto procent proamerickým prezidentem.

    Je zajímavé podívat se věc z hlediska geostrategie. Ukrajinu s Ruskem spojuje historie, zeměpis, kultura, jazyk; je to jeden z trojice ruských národů, kolébka ruského státu, druhý největší stát východní Evropy (52 milionů obyvatel). Ztratí-li kontrolu nad Ukrajinou, Rusko přestane být euro-asijskou velmocí.

    Amerika přípravou revoluce v Kyjevě hrála nebezpečnou hru: "obklíčení" Ruska. Většina okolních států je už v NATO, Amerika má nebo bude mít své vojenské základny v Kosovu, Bulharsku, v Polsku a hledá přístup k Černému moři. Gruzínsko jí nestačí; logicky ohnisko zájmů se přesouvá na Ukrajinu, Azerbajdžán, Uzbekistán...

    Pro pochopení amerických cílů je vhodné přečíst si už starší knihu Velká šachovnice (Zbigniew Brzezinski The Grand Chessboard): Nutno balkanizovat Eurasii, zabránit vzniku stabilních politicko-ekonomických vztahů mezi Ruskem, EU a Čínou; mohly by se stát protiváhou americké světové hegemonii.

    Spor o kontrolu nad Ukrajinou je přímo spojen s otázkou ropovodu: Roku 2001 Ukrajina dotáhla ropovod z černomorského přístavu Oděsy až do západoukrajinského města Brody (délka 674 km, množství 240 tisíc barilů denně). V dubnu 2004 vláda se rozhodla prodloužit linku až do polského přístavu Gdaňsk s úmyslem vést ropu z Kaspického moře a vyhnout se Rusku. Poláci původně počítali s ropou z Iráku, ale...

    V květnu pak přijel George Bush starší a neoficiálně se setkal s oběma kandidáty na prezidenta. V Kyjevě byla i Madeleine Albrightová (cf. New Statesman a jiné noviny). Jenže hned v červnu nečekaně vláda změnila své rozhodnutí: ropa poteče opačným směrem a bude dodávat ruskou ropu z Brodů do Oděsy.

    Navržené nebo existující trasy jsou Oděsa-Brody-Plock-Gdansk, Oděsa-Brody-Užhorod-Bratislava-Litvinov-Wilhelmshaven, Novorossijsk-Oděssa-Brody, Oděssa-Brody-Užhorod-Omisalj, Oděsa-Brody-Moldova a konečně Brody-Oděsa. Bližší informace jsou na www.uceps.org.ua.

    V příštích 5 – 10 letech těžba ropy v známých oblastech začne klesat a spotřeba Číny a Indie stoupat. Viceprezident Dick Cheney, bývalý šéf Halliburtonu, předvídá pokles o 2 % a vzrůst poptávky o 3 % ročně. Nevyhnutelně dojde ke krizím.

    75 % ropy a 35 % plynu, které EU dováží z Ruska a ze střední Asie, jde přes ukrajinské území. Brzo poteče z nových vrtů v Azerbajdžánu, Kazachstánu, Turkmenistánu a Uzbekistánu a dodávky do EU značně vzrostou. Ukrajina se stává figurkou na Brzezinského šachovnici mezi Putinem a Bushem.

    Obava Brzezinského z vytvoření Eurasie není planá. Putin se snaží o sblížení s Indií a Čínou, a přijetí Ukrajiny do EU by mu nevadilo, protože zkušenost, kterou tím Ukrajina získá, poslouží později Rusku. Prozatím Evropa Ukrajinu moc nechce a ruští byrokrati se jí nechtějí vzdát.

    V Eurasii žije 75 % obyvatel planety a je zde soustředěna většina průmyslu, energie a přírodních zásob celého světa. S výjimkou USA, všechny státy vlastnící atomovou zbraň, jsou v Eurasii. Spolupráce trojúhelníku Rusko-Indie-Čína a EU by dala světu stabilitu a šanci zachránit různost kultur.

    Dokáže-li Amerika z Ukrajiny udělat svého satelita, udělá tím vážný krok na cestě k americké nadvládě nad světem. Znemožní tím Rusku využít svých přírodních zdrojů a hrát roli na mezinárodní aréně. Zabrání Číně sblížit se s Ruskem a vymanit se z americké kontroly nad energetickými zdroji planety. Zmaří i pokus Iránu získat ruskou podporu proti hrozbě americké války.

    A možná zanedlouho uvidíme proamerické režimy na Kubě a ve Venezueli. V Kazachstánu by se to prý dalo objednat na říjen 2005. Další revoluce je snad už naplánována v Moldávii, jenže pochybuji, že si to Putin dá líbit, má vojska v Transdněstrii. Pro kirgizský puč zatím vymysleli pouze název: tulipánová revoluce.

    http://www.zvedavec.org/clanky_1079.htm?PHPSESSID=20b8bef4ebbc91cba8aa1fc41dec8c8c
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    THE WORLD ECONOMIC FORUM: FACILITATING A NEW WORLD ORDER

    http://www.newswithviews.com/Veon/joan22.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Global Eye / American Terror

    By Chris Floyd
    Published: January 21, 2005

    More than two years ago, we wrote here of a secret Pentagon plan to foment terrorism by sending covert agents to infiltrate terrorist groups and goad them into action -- in other words, committing acts of murder and destruction. The purpose was two-fold: first, to bring the terrorist groups into the open, where they could be counterattacked; and second, to justify U.S. military attacks on the countries where the terrorists were operating -- attacks which, in the Pentagon's words, would put those nations' "sovereignty at risk." It was a plan that countenanced -- indeed, encouraged -- the deliberate murder of innocent people and the imposition of U.S. military rule anywhere in the world that U.S. leaders desired.

    This plan is now being activated.

    In fact, it's being expanded, as The New Yorker's Seymour Hersh revealed last week.

    vice: http://context.themoscowtimes.com/stories/2005/01/21/120.html

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Elitists Given 'New World Order' Commemorative Rifle



    Just stumbled on this little tidbit......A Glock 17 Desert Storm special adition hand gun with "New World Order Commemorative" engraved on the side. The first 15 of 1000 given to:

    UD000US: George Bush, Commander-in-Chief
    UD001US: Gen. H. Norman Schwartzkopf III (Commander-in-Chief, CentCom)
    UD002US: James Baker III (Secy of State)
    UD003US: Gen. Colin Powell (Chairman, Joint Chiefs of Staff)
    UD004US: Dick Cheney (Secy of Defense)
    UD005US: Brent Scowcroft (National Security Advisor)
    UD006US: Lt. Gen. Thomas Kelly
    UD007US: Lt. Gen. Chuck Horner (Commander, Air Forces, CentCom)
    UD008US: Maj. Gen. Robert B Johnston (Chief-of-Staff, CentCom)
    UD009US: Lt. Gen. Calvin Waller (Dpty Commander-in-Chief, CentCom)
    UD010US: Lt. Gen. Walter Boomer (Commander, I MEF)
    UD011US: Vice Adm. Stanley Arthur (Commander, Naval Forces, CentCom)
    UD012US: Maj. Gen. William "Gus" Pagonis (Chief of Logistics, CentCom)
    UD013US: Brig. Gen. Richard Neal (Operations Ofcr., CentCom)

    The link: http://www.glockfaq.com/rare.htm#desert
    GYD
    GYD --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Hundreds of quotes organized in chronological order, from the bible to the 21th century. Most of these people have been very influential, some of them still are today. When you read them from top to bottom, they tell you a story.

    http://home.planet.nl/~reijd050/NWO_quotes.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Israel says Egypt, Syria, Saudia Arabia have nuclear programs

    Big News Network.com Monday 24th January, 2005

    Israel claimed Monday that in addition to Iran, Egypt, Syria, and Saudia Arabia are developing nuclear programs.

    Meir Dagan, chief of The Mossad, Israel's intelligence agency, made the claim as he delivered a review on the security of Israel to the country's Knesset Foreign Affairs and Defense Committee.

    Israel has made even more pointed charges against Iran, which it claims is deceiving the IAEA, and is building a nuclear reactor in Bushehr. Degan said Iran was receiving assistance from Russia.

    Israel has recently stepped up calls for the international community to intervene in Iran, despite agreements reached between the EU and Iran which purportedly paved the way for Iran to stall any progress on its plans. Last week U.S. Vice President Dick Cheney said it was possible Israel could attack Iran. Former Prime Minister Benjamin Netanyahu played down the claim but pointedly did not rule out military action by the Jewish state. Vice Premier Shimon Peres said Monday, 'It (Iran) is the center of terrorism in the Middle East. It is trying to create a nuclear option.'

    International experts believe Israel itself is a world nuclear power but the nation with a population of 6.2 million refuses to discuss publicly its programs. Israel is not a signatory to the Nuclear Non-Proliferation Treaty and, as such, is not subject to inspections.


    http://feeds.bignewsnetwork.com/?sid=ffbe6ddf2d3af120
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Pro přátele konspirace: Proč zabili Ima?
    (25.1.05)

    Počátkem roku někdo přepadl v podzemní garáži Marylandské univerzity dvaasedmdesátiletého profesora mikrobiologie Jeonga Ima, ubodal ho, tělo naložil do kufru jeho Hondy a vůz pak zapálil. Bezpečnostní kamera zachytila maskovaného muže, jak odnáší z garáže kanystr na benzín.

    O několik dnů později v celonárodním talk show spekuloval jeden posluchač o tom, že Imova vražda je možná součástí spiknutí, jehož cílem je odstranit všechny (nebo co nejvíce) mikrobiologů před tím, než bude svět postižen konečnou epidemií.

    Im (původem Korejec) byl totiž v pořadí čtyřicátým mikrobiologem, který zahynul v posledních čtyřech letech za podivných či nejasných okolností. Jeho specializací byly syntetické peptidy. Ostatní mikrobiologové umírali na bodné rány, topili se, padali v letadlech, či byli oběťmi autonehod. Někteří spáchali sebevraždu. Několik zemřelo přirozenou smrtí.

    Zdroj: http://www.columbiatribune.com/2005/Jan/20050123News004.asp
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Robot Sharpshooter Bound For Iraq



    The Army is preparing to send 18 of these remote-controlled robotic warriors to fight in Iraq beginning in March or April.

    ...

    It was a joint development process between the Army and Foster-Miller, a robotics firm bought in November by QinetiQ Group PLC, which is a partnership between the British Ministry of Defence and the Washington holding company The Carlyle Group.

    http://www.cbsnews.com/stories/2005/01/22/iraq/main668565.shtml
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Israeli Spying and 9/11 FOX News Series

    Part 1 - Original FOX News Webpage - http://www.whatreallyhappened.com/Israeli-Spying-Part-1.htm

    Video - http://207.44.245.159/article7545.htm


    Note in the first segment of the article that a highly placed US investigator states, "evidence linking these Israelis to 9/11 is classified. I cannot tell you about evidence that has been gathered. It's classified information." This statement suggests that such evidence must exist, since there would be no need for classification if nothing had been found.

    Part 2 - Original FOX News Webpage - http://www.whatreallyhappened.com/Israeli-Spying-Part-2.htm

    Video - http://207.44.245.159/article7544.htm


    In this segment of the report, American terrorist investigators fear certain suspects in the Sept. 11 attacks may have managed to stay ahead of them, by knowing who and when investigators are calling on the telephone; information provided by an Israeli-owned (and IDF funded) telephone company at which several of the arrested Israeli 9/11 suspects worked.

    Part 3 - Original FOX News Webpage - http://www.whatreallyhappened.com/Israeli-Spying-Part-3.htm

    Video - http://207.44.245.159/article6480.htm

    In this third report, it is revealed that the wiretapping capability that is permanently built into your telephone is built, installed, and maintained by yet another Israeli owned company and that this equipment is suspected of having a "back door" which allows the Mossad to use the same equipment to wiretap any telephone in America by remote control. (Is this how they got "that" tape of Bill and Monica?)

    Part 4 - Original FOX News Webpage - http://www.whatreallyhappened.com/Israeli-Spying-Part-4.htm

    Video http://207.44.245.159/article5133.htm

    In this final part of the report, Fox News shows how the availability of information on police phone calls resulted in the collapse of an investigation of a drug and fraud crime ring with Israeli connections. Investigators traced the information, which included calls to police investigators' beepers, to Amdocs. Note that 50% of the R&D costs of Comverse Infosys are paid by the Israeli Government.

    Original FOX transcripts (replicated on WRH)

    http://www.libertyforum.org/showflat.php?Cat=&Board=news_members&Number=293300347
    UFO
    UFO --- ---


    UFO
    UFO --- ---


    UFO
    UFO --- ---


    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Israel’s Secret Agenda: Funding Arab Terrorism

    Why would Israel provide covert support for Islamic fundamentalist extremists? The answer to this provocative question points toward a dirty little secret that the major media in America is keeping under wraps.

    http://www.americanfreepress.net/Mideast/Israel_s_Secret_Agenda__/israel_s_secret_agenda__.html

    Why would Israel provide covert support for Islamic fundamentalist extremists? The answer to this provocative question points toward a dirty little secret that the major media in America is keeping under wraps.
    HAMAS was actually started and funded by Shin Bet, Israel's security service, to keep Arafat from unifying Palestine. So long as HAMAS continued to operate, Israel could claim that Arafat's government did not really represent all the Palestinians, and ignore his demands.

    So if Israel is funding Arab terrorists, did they fund the ones that crashed passenger jets into the WTC?and is that why the Mossad agents arrested on 9-11 were dancing and cheering?

    "By way of deception, thou shalt do war." -- Motto of the Mossad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam