• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The Perfect Terrorist Plan To Level The Twin Towers Created In 1976

    http://www.rense.com/general63/TWIN.HTM
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    It's an axiom we either understand, or else we continue in stupefied bondage.

    That axiom is: You can do anything with people if you scare them; and you scare them by announcing a horrifying possibility; then saying there is no credible evidence of it yet, so don't let it scare you.

    That's all it takes, and watch the rabbits run.

    There is no more effective scare technique in the world than frightening people, then telling them not to be frightened. This convoluted combination, as a mind implant, does the trick every time.

    That's the precise technique used by the Department of Homeland Security in its attempt to "focus anti-terrorism spending better nationwide." This scary "doomsday" concomitant called the National Planning Scenario, identifies possible devastating events, such as a nuclear explosion in a major city, release of a "nerve agent" in office buildings, and a truck bombing in a sports arena. Any of which could kill many thousands of people at one whack.

    But this, then, is followed by an admittance that nothing of the sort is, as far as they know, being planned at this time. So don't run for the bomb shelter just yet.

    Now, it pays to look closely at what is happening here.

    Bear in mind, we already are spending hundreds of millions of dollars on security throughout the country. But (l) much of it is "invisible" to the average American; therefore (2) the idea of more attacks on America has lost its impact; which means (3) it must be brought back to a critical level, to (4) bring in more money which is (5) not easy to come by these days, so it's time for (6) shocking and awing American citizens; hence (7) use of the axiom stated above.

    http://www.etherzone.com/2005/moor031805.shtml
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Iranian president answers USA

    03/18/2005 10:26

    Khatami ridicules Washington

    In a clear and balanced reply to Washington's hysterical foreign policy, the Iranian President Mohammed Khatami presents the perfect answer: if Washington wants to stop nuclear weapons proliferation, start looking in Israel.

    The Iranian President, speaking in Isfahan on Wednesday, told Washington to cease following its misguided policies on Iran and the Middle East. He told delegates who had arrived for the OPEC meeting that the tension around Iran and the USA is caused by Washington's wrong and misguided policies.

    While admitting that nuclear weapons are clearly a danger for mankind, the Iranian President stated that "If the US is really trying to stop nuclear weapons, it had better go to the states which are neither member to the nuclear Non-Proliferation Treaty nor are abiding by the international regulations and have large nuclear arsenals, the most dangerous of which in our region is Israel."

    Regarding Washington's constant allegations that Teheran is building a nuclear weapons arsenal, the reply was crystal clear: "We are not at all after weapons of mass destruction because given our beliefs and the events taking place in the world, we consider nuclear weapons as the most dangerous threat to the world."

    The more aggressive Washington's declarations and the more hysterical the poise of its increasingly absurd figure at the helm of the USA's foreign policy, Condoleeza Rice, the more broadsides like this the people of the United States of America will have to hear.

    The citizens of the world do not like illegal wars based on lies and in which shocking acts of butchery of civilians and mass murder are perpetrated, they do not like to hear about the torture of fellow human beings and they do not like the demonology preached by Washingtonas its forces march around the globe like a bull in a china shop.

    Why does the Bush regime have so much hatred in its hearts and minds?

    http://english.pravda.ru/mailbox/22/101/399/15128_khatami.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Kovbojové z pekla

    Italský list Il Manifesto přinesl rozhovor s Jimmym Masseyem z malého městečka Waynesville v Severní Karolíně. Veterán z Iráku se rozhodl prolomit ticho ohledně „vznešené mise“ za svobodu a poté, co byl odvolán z Iráku ze zdravotních důvodů, sepsal deník ze svého nasazení s názvem „Kovbojové z pekla“. Ve Spojených státech vyjde koncem léta knižně.

    Jaká byla v Iráku vaše hodnost?
    Byl jsem seržantem u třetího praporu námořní pěchoty během invaze, na jaře 2003.

    Jak dlouho jste tam byl?
    Čtyři měsíce. Čtyři měsíce pekla. Museli mě poslat zpátky do USA kvůli „stresovému syndromu“. To je termín z vojenského žargonu, který používají, aby řekli, že kvůli zvěrstvům, které jsem viděl ve válce, jsem přicházel o rozum.

    Byl jste u námořní pěchoty mnoho let?
    Dvanáct.

    Bojoval jste předtím ve válce?
    Nikdy.

    Nyní jste členem skupiny Iráčtí veteráni proti válce?
    Ano, původně jsem šel do Iráku s tím, že zbraně hromadného ničení musejí být zničeny. Ale moje zkušenost jako mariňáka mě sdělila, že realita byla něco docela jiného. Byli jsme „kovbojové – vrazi“. Zabíjeli jsme nevinné civilisty.

    Vy přiznáváte, že jste zabíjeli nevinné civilisty?
    Ano, jistě, a mnoho.

    Jak k tomu došlo?
    Poblíž mé základny na jihu Bagdádu celá naše rota napadla skupinu civilistů, kteří pokojně demonstrovali. Proč? Protože jsme slyšeli výstřely. Byly to krvavé lázně. Záminka, že ti civilisté byli „teroristickými aktivisty“, mi neseděla. To jen naše vojenská tajná služba chtěla, abychom tomu uvěřili. Zabili jsme více než 30 lidí. Bylo to poprvé, co jsem čelil tváří v tvář hrozné skutečnosti, že byly moje ruce zašpiněné krví civilistů. Shazovali jsme na ně bomby. Lidé se rozutíkali a když dorazili ke kontrolnímu stanovišti, které jsme zřídili my s ozbrojeným konvojem, měli jsme střílet ty, kteří vypadali jako „teroristické skupiny“. Takové byly instrukce, které nám dala vojenská tajná služba.”

    A to je všechno, co jste udělali?

    Skončilo to tak, že jsme masakrovali nevinné civilisty – muže, ženy a děti. Když naše rota převzala rozhlasovou stanici, vysílali jsme naši propagandu, v níž jsme lidi vyzývali k tomu, aby se věnovali svým každodenním věcem, nechali v provozu školy atd. Věděli jsme však, že naše úkoly byly „vyhledej a znič“. To znamenalo podnikat ozbrojené výpady do škol, nemocnic, všude, kde se mohli skrývat „teroristé“. To byla léčka nastražená tajnou službou. My sami jsme měli přehlížet to, že zbavováni životů byli civilisté, což je součástí naší mise.

    Vy přiznáváte, že během vaší mise jste vraždil nevinné civilisty?

    Ano, rovněž moje rota střílela na civilisty a i já jsem zabíjel civilisty. I já jsem vrah.

    Jak jste reagoval po těchto operacích, kdy jste myslel na nevinné, které jste zabil?
    Na chvíli jsem to ustával. Ve své mysli jsem popíral, že ve skutečnosti jsem vrah, nikoli voják, který nějakým způsobem může říci, jaký rozdíl je mezi tím, co je dobré – a co špatné. A potom jsem se jednoho dne vzbudil a uvnitř mé hlavy bylo malé dítě… Zázrakem se dostalo z masakru pasažérů v jednom autě. Křičelo na mě a ptalo se: „Proč jsi zabil mého bratra?“ Stalo se mou obsesí. Ztratil jsem nad sebou vládu a nemohl se hýbat ani mluvit. Stál jsem na jednom místě a hleděl do zdi. Byl jsem úplně vystrašený – a mimo. Co s tím dělali vaši nadřízení?
    Po tři týdny mi v Iráku dávali antidepresiva a psychotropní léky. Tak se zachází s vojáky v extrémních situacích „traumatického stresu“, kdy se vojáka zmocňuje myšlenka odmítat zabíjet.

    A to tito vojáci nepodstoupili ve Spojených státech takový výcvik, který by je učinil schopnými pro to, aby je Pentagon nasadil do jednotek, které jsou skutečně násilné a agresivní?”
    Ano, ve výcvikovém táboru pro nováčky se každý u nás učil „dehumanizujícím“ technikám a snížení citlivosti na bolest. Nikdy nám ale neříkali, že to znamená zabíjet nevinné.

    Takže tři týdny na antidepresivech… a poté co?

    Nevěděli, co se mnou dělat, tak mě poslali domů. Nyní jsem byl z armády propuštěn, jsem zneschopněn, invalidní. S úctami propuštěn.

    Jsou na tom podobně jako vy i další?
    Mnoho. A jsou stále na frontě. Dávají jim antidepresiva a poté jsou posláni zpátky a jdou do boje. Je to problém, který jim dělá opravdu starosti. V armádě se o tom nesmí mluvit. V roce 2004 spáchalo sebevraždu 31 mariňáků a 85 se zabít pokusilo. Mnozí z těch, kteří si přejí zemřít, než žít dále, jsou mladší 25 let, 16 procent z nich jsou mladší 20 let.

    http://zpravy24.pantax.cz/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Alex Jones at Ground Zero: The Use Of Explosives In the 9/11 Attack

    http://www.prisonplanet.com/articles/march2005/180305groundzero.htm
    JDEE
    JDEE --- ---
    Bushova vlada: Vladni urady mohou sirit neoznacene PR video
    http://blisty.cz/2005/3/17/art22488.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Contactless payments and radio frequency identification technology will transform the way people pay for goods, shop from home and identify themselves at work

    http://www.computerweekly.com/articles/article.asp?liArticleID=137308&liArticleTypeID=20&liCategoryID=2&liChannelID=24&liFlavourID=1&sSearch=&nPage=1
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Existuje v pozadí moci nad tímto světem a námi všemi demokraticky nezvolená mocenská elita? Podstatným a často citovaným zdrojem těchto informací je Carroll Quigley, profesor vnitřních vztahů na Georgetownské univerzitě, který v roce 1966 vydal monumentální moderní dějiny s názvem „Tragedy and Hope“. Quigleyova kniha se od ostatních děl tohoto žánru HLEDÁNÍ NECENZUROVANÉ HISTORIE liší tím, že je založena na dvouletém studiu vnitřních dokumentů jednoho z mocenských center tohoto světa, tedy americké vlády. Quigley sleduje na vládních dokumentech HISTORII SVĚTOVÝCH MOCENSKÝCH ELIT a dochází k těmto závěrům:

    "... MOCNOSTI FINANČNÍHO KAPITALISMU MĚLY JINÝ DLOUHODOBÝ CÍL, KTERÝ NEBYL NIC MENŠÍHO, NEŽ VYTVOŘIT SVĚTOVÝ SYSTÉM FINANČNÍ KONTROLY V SOUKROMÝCH RUKOU, SCHOPNÝ OVLÁDAT POLITICKÝ SYSTÉM KAŽDÉ ZEMĚ A SVĚTOVOU EKONOMIKU JAKO CELEK."

    Pak už jde opravdu jenom o to, čí „SOUKROMÉ RUCE“ to nakonec budou, anebo, kdo bude mít tyto „SOUKROMÉ RUCE“ pod svou kontrolou v konečné instanci. Uchazečů je víc. Můžeme si vybrat: Světové velmoci – ty relativně ještě demokratické, i ty už dávno naprosto totalitní, dále pozemský představitel absolutní duchovní totality Vatikán, tajné služby, světový organizovaný zločin… Kdo z nás ale dokáže určit, kde končí jedno a začíná druhé? Kdo z nás je dokáže včas rozlišit a identifikovat?? A kdo z nás dokáže určit, KDO nebo CO stojí nad nimi???

    Profesor Carroll Quigley pokračuje: „MEZINÁRODNÍ BANKÉŘI MAJÍ FINANČNÍ ZÁJEM NA CENTRALIZACI MOCI – A TÉTO CENTRALIZACE MOCI NAD LIDMI MŮŽE BÝT NEJLÉPE DOSAŽENO V RÁMCI KOLEKTIVISTICKÉ SPOLEČNOSTI, JAKO JE INTERNACIONÁLNĚ-SOCIALISTICKÉ RUSKO, NACIONÁLNĚ-SOCIALISTICKÉ NĚMECKO ANEBO FABIÁNSKY-SOCIALISTICKÉ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ“.

    Profesor Carroll Quigley uzavírá: „Nemůžeme plně pochopit a hodnotit politiku ve 20. století, aniž bychom si uvědomovali, že „TATO FINANČNÍ ELITA ÚSPĚŠNĚ MONOPOLIZUJE POLITIKU“.

    Smrtící sepětí nejvyšších bankovních globalistických kruhů a jimi koupené nejvyšší politické elity jednotlivých států, pak drtí především nás dole, kteří jako jediní skutečné hodnoty vlastní prací a podnikáním v hmotné i duchovní oblasti opravdu vytváříme.

    http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2005022201
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Hrozí Evropě občanská válka?

    Richard Král / 15.3.2005

    Ještě nikdy si tak vysoký vládní činitel členské země nedovolil pronést tak vážná varování, jako Rocco Buttiglione v rozhovoru pro sobotní Mladou Frontu Dnes. Nejenže varoval před idejemi multikulturalismu, ale dokonce před rizikem občanské války v Evropě.


    Jak známo, Rocco Buttiglione byl loni na podzim doslova vyštípán z místa evropského komisaře. Politicky korektní liberály a zastánce multikulturalismu v Bruselu rozpálil Buttiglione do běla svými výroky o tom, že "homosexualita je hřích", či o tom, že "si můžete myslet, že homosexualita je nemoc". Také jeho nápady na zřízení záchytných azylových táborů pro imigranty v severní Africe byly příliš rasistické a xenofobní. Svou diskvalifikaci pro své názory považuje Buttiglione za "velmi vážnou", neboť šlo "o trest za to, co si myslí". Varuje před vydělováním "občanů druhé kategorie", kteří nesdílejí oficiální prosazovanou ideologii kosmopolitní, multikulturní společnosti a označuje takové snahy za "počátek totalitní společnosti". "Nechceme demokracii, kde je vše relativní. Musíme mít pevné hodnoty", říká Buttiglione.

    Ač může být (a je) Buttiglione vzhledem ke svému silnému náboženskému přesvědčení a úzkému vztahu Vatikánu považován za poněkud bigotního katolíka, jeho názory na řadu otázek mají racionální podklad a je z nich cítit zdravý rozum.

    V rozhovoru ve vztahu k imigraci Buttiglione zdůrazňuje, že "přijdu-li k někomu na návštěvu, nemůžu dělat, jako bych byl pánem a je-li něco v mé kultuře přirozené, nemohu říci, že mám právo to provozovat v kultuře jiné, hostitelské." Zjevně zde naráží na francouzský zákon o zákazu veřejného nošení náboženských symbolů, včetně křesťanských křížů (francouzská vlajka či hymna je zatím povolena v původní podobě).

    Významné je varování před nefunkčností multikulturní společnosti, která bez "existence či formulování určitých limitů" může skončit občanskou válkou Evropanů proti přistěhovalcům. Tyto limity stanoví Buttiglione velmi důrazně jako vztah "pána domu", tj. Evropanů a "návštěvníků, kteří respektují pána domu", tj. imigrantů. Při této představě se musí všem multikulturalistům a bojovníkům proti rasismu otvírat nůž v kapse. Jako příklad kolapsu a nefunkčnosti multikulturní společnosti uvádí Holandsko, které bylo dlouhou dobu výkladní skříní multikulturního liberalismu. Stačila však malá jiskra, vražda holandského bílého režiséra Thea van Gogha, která uvrhla celé Holandsko do rasových bouří, při kterých hořely kostely, synagogy i mešity a policii se podařilo obnovit pořádek až po dlouhé době a jen s největším vypětím. V Holandsku je od té doby velké rasové napětí a další podobná rozbuška by skončila již podstatně hůře.

    Nejzajímavější pasáž Buttiglioneho rozhovoru v sobě skrývá jakási výzva "většině, která je roztroušená, není zorganizovaná a trochu zastrašená", aby se probudila a postavila se "menšině, která by nás chtěla uvést do zkázy, je zorganizovaná, má velké finanční prostředky a umí zacházet s médii". Je otázkou, co je tím přesně myšleno. Názor si udělá každý sám

    http://www.zvedavec.org/pohledy_1128.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Ukázka digitalizace státní moci

    V předvečer Moldavských parlamentních voleb přiletěla skupina podnikatelů v čele s představiteli českého státu do Kišiněva, hlavního města Moldavska. Do té doby největší "český podnikatelský desant" v této postsovětské republice vedl místopředseda vlády Martin Jahn. V průběhu této návštěvy byla delegaci v Kišiněvě předvedena ukázka "digitalizace státní moci" v Moldavsku. Vyspělé databázové provázání informací umožňuje vědět o každém ve 4milionové zemi vlastně cokoliv. Vytvořit centrální registr, kde by byly všechny informace pohromadě rozhodla moldavská vláda v roce 1993. "Tím bylo zahájeno období informačních procesů," říká Vladimír Molojen, ředitel Úřadu informačních technologií, který má evidenci na starosti. Exkurze po pracovištích, kde se tisknou rodné a oddací listy, řidičáky, občanky, pasy, technické průkazy a další dokumenty, nikoho neomračuje. To hlavní teprve přichází, stupňuje svá odhalení o moldavském centrálním registru L.Bautzová. Pracovník státní správy (k databázi má přístup asi 600 subjektů - policejní úřadovny, soudy, celnice, finanční úřady atd.) zadá do formuláře na obrazovce počítače kupříkladu jméno. Pomocí jednoho kliknutí uvidí osobu na fotografii, zjistí datum narození, bydliště (event. i se zobrazením mapy), stav, děti a další základní údaje. Dalším "tahem" si může ověřit jeho vzdělání, profesi, zaměstnavatele (odtud se dá prokliknout na stránky firemních informací). Stejně jednoduché je prý zjistit, jaké další dokumenty příslušná osoba má a s jakými fotografiemi, jakým jezdí vozem (díky prokliku na registr vozů), co má za nemovitosti či má-li dluhy, kdy naposledy překročila hranici. Podobně komplexní je prý soubor informací i o právnických osobách. A připravují se další zlepšení - např. pomocí mikročipů na různých průkazech.

    http://zpravy24.pantax.cz/
    GORG
    GORG --- ---
    From The Morning Call -- March 13, 2005

    Across U.S., battles over access to government records on the rise
    Officials blame 9/11 for restrictions. Some say they go too far.


    By Robert Tanner Of The Associated Press
    First of a two-day series

    ''Instead of government officials being considered public servants, they are now more and more like gatekeepers who can determine what the public can know,'' said Steven Aftergood, a Washington-based government watchdog who runs the Federation of American Scientists. ''And that's a profound change.''

    http://www.mcall.com/news/local/all-a1_5sunmar13,0,984184.story?coll=all-news-hed
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JAXXE: Heh.. no, poté co jsem viděl O'Reillyho v Outfoxed už mě těžko něčím překvapí.. :-)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Chaos as first terror orders are used

    http://observer.guardian.co.uk/uk_news/story/0,6903,1436623,00.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Major Newspaper Requests Information from Cryptogon on CIA Torture Flights

    A writer for one of the most respected newspapers in the world has requested help from Cryptogon in identifying the routes used by the CIA to move victims around the world for torture and interrogation.

    I casually busted the CIA with its pants down back in December, but I'm no expert on this matter. All I did was nail them on the misuse of tailnumbers. I didn't establish the routes used by these aircraft.

    I'm guessing someone out there can shed some more light on the routes used by the CIA.

    I'd rather not have to re-invent the wheel on this one, so if you can point me in the direction of who's doing the sh*t hot research on this (especially the routes used), I'll put them in touch with this reporter.

    The best information I have on the routes used by the aircraft comes from the Swedish television show, Kalla Fakta (Cold Facts), on Monday 22 November 2004. The transcript indicates:

    The plane's routes always follow the same pattern. After take-off from its home base in Smithfield, North Carolina it makes a short stop at Dulles International Airport in Washington, close to the CIA headquarters and Pentagon.

    After crossing the Atlantic it makes stops in places such as Shannon, Ireland; Frankfurt, Germany and Prague in the Czech Republic.

    Thereafter, it flies exclusively to countries that are allied with the United States in the fight against terror: Morocco, Libya, Egypt, Jordan, Uzbekistan and Pakistan.

    Countries where prisoners are kept and interrogated, far beyond the reach of American and international courts.


    All of these are common destinations for N379P. Just like the American prison camp at Guantanamo, Cuba.

    The pattern is repeated over and over again.

    http://cryptogon.com/2005_03_06_blogarchive.html#111049967982453698
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Zaslíbené 11. září

    Richard Král / 11.3.2005

    Od dnes již symbolického data 11. září 2001 uběhlo už více než tři a půl roku a je tedy fakticky možné retrospektivně hodnotit, jaké mělo toto datum, respektive události, které ho provázely, reálný dopad. Některé deníky vyšly 12. září 2001 s titulky, že "svět již nikdy nebude jako předtím". Je tomu skutečně tak? Komu 11. září pomohlo a komu uškodilo?


    Začněme u těch, pro které bylo 11. září vskutku zaslíbeným datem a kteří by potřebovali takové 11. září pravidelně opakovat. Z hlediska ekonomického znamená 11. září zásadní obrat ve světovém zbrojení. Úpadek a recese zbrojního průmyslu před 11. zářím dělala zbrojařským gigantům velké vrásky a někteří z nich byli když ne před krachem, tak alespoň před markantní restrukturalizací. Avšak exploze, které otřásly dvojčaty v New Yorku, pro ně byly učiněným požehnáním. Hodnota akcií amerických zbrojařských gigantů vzrostla od 11. září čtyřikrát a stabilně roste. Objem armádních zakázek nebere konce. Začalo se válčit a zbrojaři rozjeli válečnou výrobu. Nikoli výrobu na sklad, jako před magickým datem. Stovky miliard dolarů se roztočily a s nimi i spirála astronomických zisků pro zbrojařské firmy.

    Pokud se nad uběhlými lety zamyslíme z hlediska geopolitického, významně se zlepšila a posílila vojenskopolitická situace a postavení Izraele. Mnoho lidí začalo pod vlivem "války proti terorismu" nenávidět Araby, především Palestince. To dává Izraeli výbornou příležitost svézt se na vlně "války proti terorismu" a s Palestinci pořádně zatočit. Spojené státy v zuřivém tažení proti "terorismu" zlikvidovaly úhlavního nepřítele Izraele, Irák Saddáma Husajna. Na "obnově osvobozeného Iráku", resp. na správě okupovaného dobytého Iráku se podílejí izraelské firmy. Další dva nepřátelé Izraele, Sýrie a Írán, jsou pod stále větším tlakem USA. Záminka se vždy najde. U Íránu je to údajný vojenský atomový program, u Sýrie podpora "terorismu" a aktuálně přítomnost jednotek Sýrie v Libanonu. V případě Iráku to byly zase zbraně hromadného ničení. Proti Izraeli se již ostře nevyhrazuje ani diktátorský režim v Egyptě ve strachu, aby se i on nedostal do Bushova hledáčku. Vybavuje se mi jeden humorný dotaz mého anglického kolegy, který se mne jednou zeptal, zda-li vím, jak se jmenuje ten Velký Izrael mezi Mexikem a Kanadou.

    Stále markantněji je upevňováno cosi, co lze pracovně nazvat "nový světový pořádek". Pokusme se tento pojem trochu naplnit. "Nový světový pořádek" je systém zaváděný USA, a to vojensky, politicky a mediálně. Státy, které se odmítají podvolit vůli USA, jsou napadeny a okupovány (Irák). Na jiné je vyvíjen nátlak a je jim vyhrožováno agresí (Írán). Mediální kampaň skloňuje ve všech pádech symboly zla "terorismus" a "extremismus", na opačnou stranu je stavěna "demokracie" a "svoboda". Tato "demokracie" a "svoboda" má v podání "nového světového pořádku" stále jasnější kontury počínající diktatury. Omezování a potlačování svobody slova, nedotknutelnosti soukromí, zvyšování pravomocí policie a bezpečnostních složek, vytváření nových bezpečnostních úřadů, jejichž náplní je špehování občanů, jednostranné a jednotvárné mediální zpravodajství. Systematické a důkladné vymývání mozků. Odolávají zpravidla jen vzdělaní a inteligentní lidé.

    A kdo byl tím, který po 11. září nejvíce ztratil? Jednoznačně arabský svět. Americká ofenzíva nebyla jen vojenská, ale i kulturní a politická. Arabové mají plné ruce práce s tím, jak odolat či se vyhnout americké ofenzívě na všech frontách. Američané to nazývají "prosazováním demokracie" či jen "demokratizací". Nezáleží, jak bude "demokracie" prosazena. Prostě bude. Buď po dobrém, nebo po zlém (pozn. - je tu na hony cítit filosofie člena izraelské vlády a šedé eminence americké administrativy Natana Ščaranského, jehož knihu Obhajoba demokracie Bush považuje za druhou Bibli a které se budeme věnovat v některém z příštích článků) . A když už "demokracie" amerického střihu prosazena nebude a bude se dále v rámci diktatury jako řemen mučit a popravovat, je třeba se alespoň s Američany kamarádit. Vládnoucí feudální dynastie v Saúdské Arábii to pochopila již dávno, že nejde o demokracii, ale o ropu a peníze a s Američany se kamarádí. Stejně tak to pochopil komunistický, respektive nyní již "demokratický" diktátor Turkmenistánu (Komunistickou stranu Turkmenistánu, které vládne již přes dvacet let přejmenoval v roce 1992 hbitě na Demokratickou stranu Turkmenistánu) Separmurad Nijazov a dále nerušeně provozuje svůj brutální režim s feudálními prvky. Může si to dovolit, s Američany se kamarádí a Izraeli (zatím) nevadí, protože je (zatím) daleko.

    Izraelci mají tak pokoj od svých zlých arabských sousedů a mají konečně čas a prostor si to vyřídit s těmi palestinskými "teroristy", co se nechtějí vystěhovat a uvolnit místo pro rostoucí židovský stát. Palestinci mohou jen nečinně čekat, až je Izraelci vyhladí nebo deportují do pouště. Zatím kolem nich jen zlověstně staví zeď a budují velký koncentrační tábor. Když se některý ze zoufalých Palestinců vyhodí do vzduchu spolu s několika izraelci, je na světě další důkaz o teroristické povaze všech Palestinců. A v důsledku toho i mandát k dalšímu ničení palestinských teroristických domů a vůbec k likvidaci všech těch odporných teroristů.

    Odkaz 11. září je zatím stále živý a bojovníci za "demokracii" a proti "terorismu" se na něm stále vezou a válčí v jeho jménu. Pro Georga Bushe a jeho kliku znamenalo 11.září polití živou vodou. A když vážně hrozilo, že nebude napodruhé zvolen v prezidentských volbách, těsně před nimi se objevila nahrávka se zlověstným vzkazem Usámy bin Ladena, aby řadoví Američané věděli, koho zvolit. Zkrátka co by byl Bush bez bin Ladena a bin Laden bez Bushe? A kdyby se to zadrhlo? Že by nějaké další září?

    http://www.zvedavec.org/pohledy_1124.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Straw: Britain cannot ignore evidence obtained by torture

    http://news.independent.co.uk/uk/politics/story.jsp?story=618865

    comment ;)

    "We are pleased to announce that we have obtained confessions from all the detainees. Three have confessed to eating Saddam's weapons of mass destruction to conceal them. Eighteen have admitted shooting down Challenger and Columbia. Two hundred and forty seven admit to tearing the tags off of their seat cushions. One has confessed to shooting Abraham Lincoln."

    ---------------------------------------------------------

    UK interrogators not told of banned methods

    http://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,3604,1435265,00.html

    "If we had only been told we couldn't act like sick & twisted psychopaths"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam