• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Once a government resorts to terror against its own population to get what it wants, it must keep using terror against its own population to get what it wants. A government that terrorizes its own people can never stop. If such a government ever lets the fear subside and rational thought return to the populace, that government is finished.


    New York was fear city yesterday as heavily armed police swarmed a double-decker bus packed with tourists in Times Square and later shut down Penn Station after an irate passenger said he had a bomb.
    In a dramatic sign of the city's edginess since the London transit bombings, cops evacuated buildings, shut midtown streets and forced about 60 terrified tourists to march off the double-decker bus, with their hands up, in the heart of Broadway.

    Cops in riot gear handcuffed a group of apparently harmless South Asian-looking men with British accents after a jittery tour bus worker reported they seemed suspicious.


    "People were really scared," said Jill Sully, 29, of Saskatoon, Canada. "There were sharpshooters with guns pointed toward our bus."

    "I was scared out of my mind," said another passenger, Amanda Pesanello, 20, of Coventry, R.I. "We don't have things like this in Rhode Island."

    http://www.nydailynews.com/front/story/331264p-283131c.html
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    Londýnská policie jmenovala dva atentátníky

    Londýnská policie v pondělí identifikovala dva muže podezřelé z útoků 21. července v tamních dopravních prostředcích. Podle Scotland Yardu umístili nálože do plastových nádob vyrobených v Indii. Ani jeden z podezřelých nebyl zatím zadržen. Policie se obává, že mohou akce zopakovat.
    http://www.novinky.cz/zahranicni/61519-londynska-policie-jmenovala-dva-atentatniky.html
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    LEDVOUSH: Uz abychom meli biometricke RFID pasy, ktere nas pred tim ochrani. A az propojime vizove databaze s turnikety v metru, pokladnami v supermarketech, vyloucime moznost cerne prace. Ziskame vice na danich, a budeme se moci jeste vice zabezpecit pred temi zlymi. Ceka nas Krasny novy svet.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Dick Sutphen - The Battle for Your Mind: Persuasion and brainwashing techniques being used on the public today
    http://www.ctyme.com/bwash/bwash.htm
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    Proč policie nezkontrolovala podezřelého Brazilce před vstupem do metra?
    http://www.novinky.cz/zahranicni/61496-brazilec-utikal-v-londynskem-metru-kvuli-proslemu-vizu.html
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Teoretik na spiknutí 11. září vypsal odměnu
    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=3787
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Nová frekvenční zbraň proti demonstrantům může přinést trvalé následky, vědci protestují

    Nový Světový Pořádek řádně utahuje šrouby. Již brzy budou proti demonstracím nasazeny nové frekvenční zbraně Sheriff. Systém funguje tak, že vstřelí paprsek mikrovln o kmitočtu 95 gigahertzů proti manifestujícím, kterým způsobí pálivou nesnesitelnou bolest po dobu přibližně 5 vteřin. Tajně zkoušené psychotronické a frekvenční zbraně americká armáda již běžně používá při ovlivňování obyvatelstva na Středním Východě. Časopis New Scientist však nyní varuje, že zbraň není tak bezpečná, jak ubezpečuje americký Pentagon. Naopak. Mnohým demonstrantům může přinést popáleniny a v případě, že nosí brýle či čočky, dokonce ztrátu zraku. Již brzy se možná ve jménu "boje proti terorismu" dočkáme zákazu shromažďování nebo dokonce stanného práva. Doba, kdy se na ulicích střílejí "podezřelí", v historii moderních států nemá obdoby. Článek, který uveřejnilo papírové vydání LN v sobotní části Věda, na internetu není, takže na něj nemohu uvést odkaz.

    http://www.osud.cz/cs/index.php
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    So.....if the bomb was in a bag carried on by the terrorist, how could two dancers be "nearest the bomb"? And why didn't the person who was the closest eyewitness see the bomber, or even ANYONE, sitting where the bomb went off? Why was the metal pushed upwards if the bomb was inside of the train carriage?

    Let's put this in perspective, piece by piece:

    "The metal was pushed upwards as if the bomb was underneath the train."

    "I don't remember anybody being where the bomb was, or any bag."

    "We were nearest the bomb."

    An Asian guy, a white guy, two old ladies, and a blond businesswoman......and two dancers.

    Here we go again. Another terrorist event with more questions than answers, questions that the major media (yet again) aren't even asking.

    http://www.faulkingtruth.com/Articles/Commentary/1040.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Britští muslimové: Máme strašlivý strach

    Provokatér v pátek oznámil pracovníkům jedné mešity ve východním Londýně, že je v ní umístěna bomba. Obyčejní muslimové hovořili o tom, že mají obrovský strach a že mají pocit, že je většinová společnost neustále sleduje.

    V pátek dopoledne v 10.25 přijala telefonistka v mešitě anonymní telefonát od muže s anglickým přízvukem. "Je to východolondýnská mešita?" zeptal se muž. Pak řekl: "V mešitě je bomba. Máte půl hodiny na to, abyste budovu evakuovali." - "Byl to velmi klidný telefonát. Muž nijak nenadával," uvedl Dilowar Khan, ředitel mešity.

    200 osob, včetně 160 dětí, které navštěvují školy v mešitě, bylo evakuováno. Pracovníci v mešitě pochválili policii, že dorazila do pěti minut. Žádná bomba nalezena nebyla a budova byla otevřena o hodinu později, včas pro páteční modlitby.

    Podobně jako se mnoho Londýňanů nyní vyhýbá užívání metra z obav z dalších atentátů, znepokojení muslimové se navzájem varují, aby necestovali do centra Londýna.

    Mešitě v Mile Endu byla krátce po bombových atentátech před dvěma týdny vymlácena okna.

    "Po 11. září to bylo podobné, ale po určité době se to uklidnilo," konstatoval Fatemah al Katib, 23, student původně z Libanonu.

    "Teď máme úplně jiné pocity, když vyjdeme na ulici. Když si ve vlaku sednete, lidé si od vás odsedávají."

    "Muslimské ženy mají pocit, že jsou v nebezpečí a že jsou podezřívány," uvedla čtyřiadvacetiletá žena, která chtěla zůstat v anonymitě.

    "Všichni se bojí bomb. Všichni se bojí všeho, ale většinou jsme znepokojeni tím, jak jsou ohroženi lidé v každodenní situaci. Co se stane dál?

    Většina musí platit za chování škodlivé menšiny," uvedl Nakib Islam, student. "Pokud mám věnovat pět minut svého života na to, abych byl policií prohledán, rád to udělám."

    Nakib Islam vyjádřil znepokojení, že se terčem protimuslimské nenávisti stanou ženy a staří lidé. "Ženy, zejména staré, budou daleko více otevřeny útokům. Uvidí, že naše sestry nosí hidžáby a závoje a budou jim je strhávat."

    Mohammed Alam, 25, který pracuje s mladými muslimy, uvedl: "Jsme tak trochu znepokojeni, že budou muslimské ženy zastavovány policií a bude od nich požadováno, aby si sundavaly závoj. Ale policie je velmi nápomocná a je velmi dobrá."

    "Mladí lidé odmítají teroristické útoky, ale zároveň je trochu irituje, že Tony Blair spojuje útoky s konfliktem ideologií. Tento výraz, 'konflikt civilizací', je vel,mi neodpovědný. Vláda se snaží tvrdit, že útoky nemají nic společného s tím, co dělá po světě. Tony Blair pořád odmítá naslouchat. Nespojovat tyto útoky s Irákem znamená skrývat pravdu."

    Cestou na páteční modlitby chválil Ruhul Tarasfder také policii, ale kritizoval rétoriku britské vlády o "ideologii zla".

    "Není to konstruktivní, používá-li George Bush výrazu 'křižácké tažení' a Blair výrazu 'ideologie'. Tito lidé by měli být charakterizováni jako teroristé. S islámem nemají nic společného."

    http://www.blisty.cz/2005/7/25/art24243.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    London Bombings: Dead Patsies Can't Tell the Truth

    by URI DOWBENKO

    London Bombings: Dead Patsies Can't Tell the Truth Illuminati PsyOps (Psychological Operations), also known as State-Sponsored Terrorism, continue apace, while London Bombings,"copycat" bombings, failed "sucide bombers" and "dead patsies" muddy the waters.

    Meanwhile the UK and US governments are working overtime to further restrict the rights of citizens under the guise of the Phony War on Terrorsim.

    It must have worked. The US House just renewed the "Patriot Act"

    CNN reports that "the House voted by a wide margin Thursday night to renew expiring provisions of the USA Patriot Act... The final vote was 257-171. The bill makes permanent 14 of 16 provisions in the act set to expire next year and extends two others for another 10 years.

    "Passage came with the specter of terrorism fresh in lawmakers' minds after another round of bombing incidents in London earlier in the day...

    "Parts of the Patriot Act have come under fire from civil liberties advocates -- as well as some lawmakers on both the left and right of the political spectrum -- who say they provide law enforcement with sweeping powers that could be abused.

    http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=77&contentid=2485
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Mason indicted over murder of 'God's banker'

    By John Phillips in Rome
    Published: 20 July 2005

    Magistrates investigating the death of the Italian banker Roberto Calvi under Blackfriars Bridge in London in 1982 are focusing on Licio Gelli, the former "grand master" of the illegal P2 Masonic lodge that plotted against Italian democracy in the 1970s.

    Mr Gelli denies he was involved but has acknowledged that the financier, known as "God's banker" because of his links with the Vatican, was murdered. He said the killing was commissioned in Poland.

    http://news.independent.co.uk/europe/article300322.ece
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Hiroshima bomb may have carried hidden agenda

    * 13:46 21 July 2005
    * NewScientist.com news service
    * Rob Edwards

    The US decision to drop atomic bombs on Hiroshima and Nagasaki in 1945 was meant to kick-start the Cold War rather than end the Second World War, according to two nuclear historians who say they have new evidence backing the controversial theory.

    ...

    Causing a fission reaction in several kilograms of uranium and plutonium and killing over 200,000 people 60 years ago was done more to impress the Soviet Union than to cow Japan, they say. And the US President who took the decision, Harry Truman, was culpable, they add.

    "He knew he was beginning the process of annihilation of the species," says Peter Kuznick, director of the Nuclear Studies Institute at American University in Washington DC, US. "It was not just a war crime; it was a crime against humanity."

    http://www.newscientist.com/article.ns?id=dn7706
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Shortly after the attacks, Egypt's state-run television interviewed retired army general Fuad Allam. He said that he was almost certain that Israel was behind the attacks at Sharm e-Sheikh and Taba.

    According to Fuad, investigations have shown that the mastermind of the Taba attack was a Palestinian "apparently linked to Israel's security forces." He added: "I'm almost certain that Israel was also behind this attack because they want to undermine our government and deal a severe blow to our economy. The only ones who benefit from these attacks are the Israelis and the Americans."

    ...

    Birnawi said he believed Saturday's attacks were in response to the attack at the Taba Hilton, in which 12 Israelis were killed. "Everyone knows that there are no Israelis in Sharm e-Sheikh," he said. "There are only Western tourists there. That's why it's wrong to assume that the perpetrators were targeting Israelis."

    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1122085380681
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Gilad Atzmon, a London based musician and friend of Israel Shamir, has communicated this via email to some friends:

    ...The conclusion we can draw is clear. The real perpetrators of the underground bombing are still free, they are out there and they may attack again, but then who could they be?

    It is very difficult to determine. Blair is trying to tell us that they must be Muslim fundamentalists, but in fact they can as well be just Arab nationalists. Thinking about it, isn't it fathomable that they could be far right British nationalists? The BNP was the first to say "didn't we warn you all about those Muslims?" But it goes further, as many informal commentators mentioned, we shouldn't exclude the possibility that some foreign intelligence services may be involved. Both Mossad and CIA are reasonable candidates. In the course of the years, Mossad made itself some serious reputation for its "false flag" operations. Why would the Mossad be interested in such a kill? Just because Zionism benefits from the emergence of the alleged "cultural clash" between the so-called "Judeo Christian" world and the Muslim one.

    Cyte says: Good. Let's start talking about it. Maybe other non-Zionist Jews would be equally or even more forthcoming. Where are the whistleblowers when a confused world needs them?

    http://www.libertyforum.org/showflat.php?Cat=&Board=news_members&Number=293814609
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ANGLAN ANGLAN --- --- 9:48:45 25.7.2005 --- [9:48:45 :: board :: world conspiracy // 911 // new world ord]
    SINISTER: co to tu meles za nesmysly ? uklidni se, a vaz slova.
    JDEE JDEE --- --- 1:31:32 25.7.2005
    SINISTER:
    Myslim, ze Jaxxe reaguje spravne a s komunismem to nema spolecneho zhola nic.Je to JEHO klub, tudiz on stanovuje pravidla.
    Pred chvili jsem v klubu LogoType zadal inzerat poptavajici grafika, muzu si 1000x myslet, ze to bylo vhodne misto a spravce to smazal zbytecne, nicmene je to jeho nezadatalne pravo.
    SINISTER SINISTER --- --- 1:11:44 25.7.2005
    Jaxxe jsi komous koukam, ze co reknu se tobe nelibi tak mi zkrouhnes prava. Jsi slaboch. Mas tady nejakou moznost lidi omezovat, tak je omezujes. Tomu ja rikam komunismus. To nema s moderovanim vubec nic spolecneho. Tim, ze ti dal nyx pravo nekho omezovat este neznamena, ze to nutne je treba.
    V normalnim zivote bys mi nedokazal nic rict do oci srabe natoz festerevi. Jsi zaprdenec co sedi u pocitace a snazi se lidi omezovat, kontrolovat na diskuzi. Je mi z toho omezovani zle. Nikdy jsem nikoho neomezoval a to ani tehdy, kdyz jsem byl clenem spravcu nyxu. Nelibi se mi to ani ted. Uz jen nadpis tohoto klubu je duvodem pro flameprispevky.
    JAXXE JAXXE --- --- 0:55:34 25.7.2005
    zitra rano to mazu... 100+ a naprosta nulova informacni hodnota, samy flame a argumenty typu, je to jeho chyba, mel zimni bundu. tohle neberte prosim jako chat. ja s festerovymi nazory take nesouhlasim, ale proto mi nevadi, me vadi jehe demagogicka argumentace, ktera tady zbytecne zabira misto a rozpoutava dalsi zbytecne osobni utoky. reste si to klidne v poste anebo si predem dobre rozmyslete, jak tu neco pisete. ja uz s festerem a podobnymi debatovat zkousel. neuspesne... nikdo tady nedostal ban za to, CO psal, ale JAKYM zpusobem... viz zahlavi klubu

    "vse, co tu je, muze byt pravda, nebo uplna kravina. ukaze cas. klub slouzi spise jako sberna "oficialnich" i "neoficialnich" informaci. zaver necht si udela kazdy sam... diky za pochopeni"

    takze zadny zbytecny chat prosim. preferoval bych radsi clanky s odkazy. diky

    sinister: toto neni komunismus. pletes si pojem komunismus s cenzurou/moderovanim audtoria. kazdy ma nejakou predstavu o tom, jak by jeho klub mel vypadat a k tomu tady dostal od nyxe ruzne nastroje, ktere jen dle sveho vlastniho uvazeni pouzivam. kdyby tady nekdo hazel spam a porno a ja mu dal ban, protoze si myslim, ze to sem nepatri, je to komunismus ? dle tveho nazoru jsou jejich poznamky, vecne, dle meho ne. proc se za to mam stydet ?

    MARNEYY MARNEYY --- --- 0:20:26 25.7.2005
    Taktez se primlouvam, zasadne s jeho nazory nesouhlasim, ale nechci byt jako nejmenovani uctivaci USA v jinem klubu, kde jsem dostal zase ban ja...
    LEDVOUSH LEDVOUSH --- --- 0:17:19 25.7.2005
    Fester nám už asi neodpoví, protože byl vaporizován.Osobně se přimlovám za jeho navrácení do diskuze (jestli bude mít ještě zájem).
    SINISTER SINISTER --- --- 0:14:15 25.7.2005
    No co, policie si mohla v anglii konecne zastrilet :)
    SINISTER SINISTER --- --- 0:12:41 25.7.2005
    No uz z toho duvodu musel zemrit. Tam kde neni zalobce tam....
    MARNEYY MARNEYY --- --- 0:11:23 25.7.2005
    LEDVOUSH: Mno uvazujes spravne... taky je mi z toho zle... a ted si vezmi, ze jsou veci, ktere nikdy na povrch nevyplavou a proto media prijmou oficialne vydane vyjadreni... Chudak Orwell, ten kdyby se toho dozil...
    MARNEYY MARNEYY --- --- 0:10:07 25.7.2005
    RUTHEFORD: Ty by jsi bezne na ulici cekal, ze te nekdo zastreli? :-))) Muhahahaha, tak to bych na Slovensku zit nechtel...

    FESTER: Ano mam takove reseni... Nechat muslimske zeme napokoji... nenapadat na svete libovolne zeme, na ktere jenom ukazu na zaklade velmi chatrnych duvodu... Ano, to by asi bylo takove reseni... A hlavne poslat Israel uz konecne do hajzlu, udelat pevne hranice a vyhlasit stat Palestina... mnohe by to vyresilo, opravdu...
    SINISTER SINISTER --- --- 0:02:29 25.7.2005
    Tohle je komunisticke auditko.Nekdo ma celkem vecny nazor a hned se tu davaj banny., Fuj stydte se!
    LEDVOUSH LEDVOUSH --- --- 23:53:45 24.7.2005
    to FESTER: nedokážu odpovědět, protože nejsem expert na práci policie, ale doufám, že střelba do hlavy není jediná možnost..právě kvuli možnosti omylu..

    IMHO konkrétně tohoto Brazilce se mohli pokusit zneškodnit (nemyslím zabít) ještě před tím než vešel do metra plného lidí, když měli podezření, že je to sebevražedný útočník (sledovali ho již od jeho domu)...




    FESTER FESTER --- --- 22:51:07 24.7.2005
    zadne reseni panove na moji posedni otazku ???
    LEDVOUSH LEDVOUSH --- --- 21:19:52 24.7.2005
    znepokojuje mne, jak o těchto událostech informují media: první, co sem slyšel, bylo, že policie zastřelila v metru teroristu, který se přímo podílel na čtvrtečních nepodařených útocích, pak to pokračovalo tvrzením, že se ten mrtvý přímo na útoku nepodílel, ale měl k útočníkům blízko, no a ve finále informují o tom, že ten člověk neměl s těmi teroristy nic společného, to není zpravodajství, ale varieté...
    FESTER FESTER --- --- 20:21:09 24.7.2005
    ma nekdo skutecne ucinne reseni jak elimitovat suicide bomber pri pokusu o zatceni ???
    ARTUS ARTUS --- --- 20:15:07 24.7.2005
    Proc?
    KERRAY KERRAY --- --- 20:08:39 24.7.2005
    RUTHEFORD: Ehm, omlouvam se za nepovedenou komunikaci, myslel jsem ze to nebude takovy problem pochopit :) Mit jeho motivy, jednal by kazdy jako ten clovek.
    FESTER FESTER --- --- 20:08:21 24.7.2005
    nebo jinak... co by se stalo kdyby to skutecne byl suicide bomber ??? a policajti ho nezastrelili...

    jake je pokracovani ???
    RUTHEFORD RUTHEFORD --- --- 19:57:53 24.7.2005
    KERRAY: Aha, takže to tvoje "určite" znamená "nejde dost dobre odpovedet"?To sú mi veci.Som si myslel, že češtine rozumiem..
    KERRAY KERRAY --- --- 19:50:10 24.7.2005
    Prave ze nevi, proto taky na Festerovu otazku nejde dost dobre odpovedet :)
    ARTUS ARTUS --- --- 19:45:53 24.7.2005
    Copak se vi neco o tom, proc utikal?
    RUTHEFORD RUTHEFORD --- --- 19:39:20 24.7.2005
    KERRAY: A aké boli jeho motívy, ktoré stáli za riziko, že bude zastrelený?
    KERRAY KERRAY --- --- 19:37:49 24.7.2005
    FESTER: Mit jeho motivy, urcite
    FESTER FESTER --- --- 19:30:45 24.7.2005
    Marneyy jiste... neznami muzi... :) byli v civilu... a pochybuji ze behem toho co se deje v londyne i kriminalnik by nehonil nekoho v metru...:)
    vazne ten brazilec si to zavinil sam...

    ty osobne by ses zachoval v Londyne tak jak se zachoval ten brazilec ???
    MARNEYY MARNEYY --- --- 19:27:49 24.7.2005
    FESTER: Ale ja za tim vubec nehledam konspiraci. Jenom nechapu tvuj pristup k tehle zalezitosti a zarazi mne, ze si myslis, ze si ten brazilec za to vlastne muze sam. To mi prijde opravdu velmi znepokojujici. A ano, kdyby mne bezduvodne zacali pronasledovat neznami muzi, ktere bych nedokazal nikterak identifikovat, moje nejprirozenejsi reakce by byla zacit asi utikat.
    ARTUS ARTUS --- --- 19:17:05 24.7.2005
    GORG: Takze misto toho se budeme kazdemu snazit vyjit vstric, jednat pomalu ... ano pane Hitlere, my vam verime ze nechcete valku. A kdo dela tenhle svet plnej nebezpeci? - no, tenhle svet vzdycky plnej nebezpeci byl, nebo myslis ze ted je to horsi nez driv?
    GORG GORG --- --- 19:14:02 24.7.2005
    ARTUS: risknes to? ale kdo dela tenhle svet plnej nebezpeci?? jestli mame byt tak vystraseni ze si mame vzit samopal, zavrit oci a pro jistotu strilet kolem sebe aby se nam nahodou neco nestalo. to neni taktika, to je silenstvi
    FESTER FESTER --- --- 19:11:27 24.7.2005
    MARNEYY: a zvlaste v miste kde se nepovedenej pokus o bombig stal... kde se vysetruje... a ted tam bezi Marneyy za nim 5 rizku ... marneyy preskakuye turniket... marneyy bezi bezi... a policajti ma nej volaj stuj... a on nic...

    a on Marneyy ocekava ze policajti se budou chovat jak berankove...:)
    ARTUS ARTUS --- --- 19:08:34 24.7.2005
    Z bbc.co.uk:
    1: Jean Charles de Menezes leaves a house under surveillance and arrives at Stockwell station
    2: Witnesses say he vaults the automatic ticket barriers and heads for the platforms
    3: He then ran down an escalator after being approached by up to 20 plain-clothed police officers and tried to board a train
    4: He apparently refuses to obey police instructions and after running onto a northbound Northern line train, he is shot dead

    Takze:
    a) - vis, ze v metru jsou specialni opatreni, a ze se docela nedavno stala velka tragedie, a ze policajti jsou dost nervni
    b) - preskocis turniket (=porusis zakon)
    c) - nerespektujes prikaz "up to 20" chlapku, ktery, jak znam anglicany (i kdyz to je jen spekulace), rikali, ze jsou flojdi

    Vysledek: Budto je to naprostej debil nebo zlocinec. Nechas ho nastoupit do metra plneho lidi? Risknes to?
    GORG GORG --- --- 19:08:09 24.7.2005
    to bych asi nedoporucoval cestu metrem treba klaustrofobikum
    proste snazme se chovat co nejnormalnejs.. radeji si i dat pozor co si vezmem za tricko aby se nas treba nekdo nevydesil.doporucujeme obleceni ISO 211984 nebo ISO 156619, aby zbranim lepe zamerovalo na neindefifikovatelne chodici pytle vody
    RUTHEFORD RUTHEFORD --- --- 19:06:52 24.7.2005
    MARNEYY: Ak som v metre a 5,6,389 týpkov bude na mňa kričať,aby som zastavil, tak kurva zastavím.Ad.1, čo ti spravia v metre (v metre, ktoré je chránené policiou, s vestami POLICE), keď začneš kričať o pomoc, keby ťa náhodou šiel niekto biť.Nič, nič, z čoho by si mal nejaké následky dlhšie než jeden dva dni.
    Ad.2Kto by bol taký kokot, aby šiel po niekom v metre, (v metre, ktoré je chránené policiou, s vestami POLICE) ak nie samotná polícia?Neviem, či si si všimol,(ak žiješ v prahe) ale na väčšine nástupišť v metre máš policajtov.Skoro všade.
    FESTER FESTER --- --- 19:06:36 24.7.2005
    BULHI: a ti co zarvali predtim v londyne, v egypte ???... pro ne je to spravedlive ???
    FESTER FESTER --- --- 19:05:27 24.7.2005
    MARNEYY: jasne pac ty za vsim hledas konspiraci a ty nezastavis uz jenom z principu... pak se nediv ze skoncis v marnici...

    ty vazne bys po osminasobnem bombardovani Londyna se zachoval v Londyne presne tak jak se zachoval ten brazilec a ocekaval bys ze te neodbouchnou ???

    ty bes vazne se tak zachoval v Londyne ??? jak ten brazilec ???

    paneko skakava
    BULHI BULHI --- --- 19:03:53 24.7.2005
    FESTER: to jsem myslel obrazne, tak me netahej za slovo... to co udelali je proste neospravedlnitelny, pokud to udelali protoze nezvladli stresovou situaci, tak uz vubec ne, takovi lidi nemaj u policie co delat


    RUTHEFORD: to melo bejt co?
    MARNEYY MARNEYY --- --- 19:02:52 24.7.2005
    RUTHEFORD: Nepletes si praci policie s akcnim filmem? Je ti znamo, ze existuji jista pravidla zasahu, ktera musi policista dodrzovat? Mezi nima je napriklad a vystrazny vystrel a podobne... Rikej si co chces, ale tohle byla normalni poprava a neni to ospravedlnitelne nicim.
    MARNEYY MARNEYY --- --- 19:01:10 24.7.2005
    FESTER: Proc by proboha mel zastavovat, kdyz na nej pet (zrejme) dost hustejch chlapku zacne rvat, aby zastavil? Ja bych taky nezastavil, ani omylem... A pochybuju, ze mu sdelili, ze jsou od policie.
    RUTHEFORD RUTHEFORD --- --- 18:59:54 24.7.2005
    BULHI: Jasné a všetko je jak z filmov z černošského ghetta:)
    ARTUS ARTUS --- --- 18:51:37 24.7.2005
    BULHI: Ale je, riziko, ze nekoho zabije.
    FESTER FESTER --- --- 18:50:54 24.7.2005
    BULHI: kerej suicide bomber mava semptexem nad hlavou ???
    RUTHEFORD RUTHEFORD --- --- 18:49:59 24.7.2005
    FESTER: presne tak
    FESTER FESTER --- --- 18:49:31 24.7.2005
    behem 14 dnu 8 x bombing Londyna... a tak se nemel chovat jak idiot
    RUTHEFORD RUTHEFORD --- --- 18:48:42 24.7.2005
    MONIA: Si ženská, že? Lebo chlap by píčovinu typu "rozlil mu pivo, zbalil holku a tak utíkal, aby nedostal pres držku" nepovedal a ani by sa nad takou možnosťou nezamyslel. Ináč, keby si bola policajtom, ktorý dostane rozkaz ísť tam niekde von zabezpečiť metro a to po tom, čo to tam raz buchlo a raz takmer, tak by si spravila asi čo? Kričala by si Zemanovské "Stuj, nebo strelím"? Ak ideš do práce s vedomím, že tam niekde môže byť človek, ktorý dokáže v zlomku sekundy odpáliť nálož, ktorá zabije a zničí všetko v oblasti 30x30metrov, tak máš na toľko pevné nervy, že spokojne rozoznáš ľudí od pohľadu?
    BULHI BULHI --- --- 18:48:17 24.7.2005
    FESTER: ty ses blazen, neni nic co by mohlo ospravedlnit zastreleni cloveka, mozna kdyby fakt maval nad hlavou balikem semtexu, nebo kolem sebe strilel ze samopalu, ale tohle fakt ne...
    FESTER FESTER --- --- 18:44:43 24.7.2005
    MONIA: jo proc zrovna jeden typek a proc zrovna ne pet... ??

    proc nezastavil kdyz mu rekli ze ma zastavit ??? no jo... von byl hluchej ze...:)

    a turniket preskakovat je v evrope urcite normalni... i babicky a dedeckove skacou pres turniket
    MONIA MONIA --- --- 18:40:47 24.7.2005 --- [9:48:57 :: list of topics]
    FESTER: uznavam, original jsem si nenasla a vysla jenom z ceskeho prekladu....ovsem to nemeni nic na tom,ze toho kluka do hlavy setrelili a nikdo z nich nerekl,ze nemeli.......

    jenom tak mimo,jak ten kluk mohl vedet, ze ho nehoni nejaky typek,ktere mu vcera rozlil pivo na baru nebo chtel sbalit holku....a proto utikal,se bal ze dostane pres hubu.....stejne uz je to jedno proc, uz mu to nepomuze
    FESTER FESTER --- --- 18:34:36 24.7.2005
    MONIA: proboha a ty veris ze to rekl ???
    že policie v takovém případě střílí přímo do hlavy.

    rekl primo toto :
    "The Metropolitan Police accepts full responsibility for this. To the family I can only express my deep regrets."
    "Somebody else could be shot" as police continued to hunt for terrorists,

    nikde o nakym strileni do hlavy nic nejni

    koukam ze ceske noviny si vymysli "pravdive" zpravy :)

    MARNEYY MARNEYY --- --- 18:29:15 24.7.2005
    FESTER: Ne promin, ja to vazne nechci brat jako tvoji urazku, jenom mne fakt mrazi v zadech z toho, ze jsi napsal, co jsi napsal. Ja plne respektuju, ze to myslis vazne, ale osobne to nepovazuju vubec za normalni reakci. Nebo mi prosim pripadne vysvetli, proc si myslis, ze si clovek v zimni bunde, ktery preskoci turniket (asi jede na cerno) a je pronasledovan chlapkama v civilu (jak tady kolega LEDVOUSH poznamenal, muze si myslet, ze jsou to revizori), zaslouzi byt zastrelen... Protoze to mi mozek vazne nebere...
    MONIA MONIA --- --- 18:23:58 24.7.2005 --- [9:48:57 :: list of topics]
    Šéf londýnské policie Ian Blair se v neděli rodině za smrt jejich člena omluvil. Současně ale řekl, že policie bude mít i dál právo zastřelit lidi, které podezírá z terorismu. Blair řekl, že policie v takovém případě střílí přímo do hlavy.

    http://www.novinky.cz/zahranicni/61426-britska-policie-obtizne-vysvetluje-smrt-nevinneho-brazilce.html

    parada....jedu za par dnu do Londyna,taj snad nejakou nechytnu
    FESTER FESTER --- --- 18:18:22 24.7.2005
    MARNEYY: tvoje reply je presne tak jak jsem ocekaval
    LEDVOUSH LEDVOUSH --- --- 18:15:51 24.7.2005
    mimochodem, na vejšce sme měli profesora, kterej nosil zimní kabát s šálou i v létě..

    prostě tohle ještě není důvod zastřelit člověka, je to minimálně pochybení policie..
    MARNEYY MARNEYY --- --- 18:13:19 24.7.2005
    FESTER: Na tobe je videt, ze uz dlouho zijes v USA. To neber prosim jako pokus o urazku, to je proste fakt. Pouze americana by v teto souvislosti mohlo napadnout uvazovat o tom, ze je podezrele, kdyz nekdo nosi zimni bundu (zejmena v Londyne a pokud je to brazilec) nebo, ze nekdo preskoci turniket. Sakra, za to, ze ma nekdo zimni bundu nebo preskoci turniket prece neni normalni schytat pet kulek do hlavy, nebo ano?!?!?!?!?!?! Je prece uplne jedno, zda to je nebo neni normalni. Normalni neni za preskoceni turniketu v zimni bunde mit hlavu jak cednik. Na tvem pripade je videt (prosim opravdu bez urazky), jak lze systematickym pusobenim na lidi dosahnout po urcite dobe cile - lidi si zacnou myslet, ze to, co by normalne povazovali za naprosto neprijatelne, je vlastne celkem v poradku. Mrazi mne z toho v zadech.
    LEDVOUSH LEDVOUSH --- --- 18:09:22 24.7.2005
    FESTER: třeba si myslel, že to sou revizoři..nebo násilníci (uniformy neměli)..
    FESTER FESTER --- --- 18:07:34 24.7.2005
    Rovněž začali náhodně šacovat lidi v metru. Odmítneš? Můžeš. Ale není jisté, jak se policie v takovém případě zachová. Je docela možné, že za to bude kulka do hlavy. Hned na místě.

    blbost... proste te jenom do metra nepusti

    k tomu zastrelenemu brazilci... dobre mu tak... proc nezastavil kdyz ho vyzvali ???
    proc preskocil turniket ??? to normalni clovek nedela
    proc mel v horku zimni bundu ???

    se tem londynskym nedivim ze ho zastrelili
    MARNEYY MARNEYY --- --- 18:02:05 24.7.2005
    JAXXE: Krome toho dneska zjistili, ze slo o naprosto nevinneho cloveka :-(
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Policie zastřelila muže – tak tohle je vážné

    Vladimír Stwora
    (více o autorovi=>>)
    22.7.2005

    Včera došlo v Londýně k sérií dalších výbuchů v metru. Dnes zastřelila policie muže, který nereagoval na výzvy a začal utíkat. Zastřelili ho policisté v civilu a bylo to mezi lidmi na nástupišti. Metoda „střílej první, pak teprve vyšetřuj, zda to bylo oprávněné“, se přesunula z bagdádských ulic do ulic Londýna. A zřejmě můžeme čekat, že i do jiných měst. Konečně, říct později „sorry, spletli jsme se“, nic nestojí. Zvlášť když je v sázce „bezpečnost“ veřejnosti. A stát přeci musí zajistit bezpečnost svých občanů. Lidi to pochopí.


    Včerejší série výbuchů byla mírná. Údajně byl někdo zraněn, ale nemocnice nepřijala žádného pacienta. Prý vybuchly jen rozbušky. Já tedy nevím a docela by mě zajímalo, jaká je průměrná pravděpodobnost selhání nálože. Myslím, že u granátů je to kolem 3 až 5 %, ale nejsem si jistý, zda si to pamatuji správně. V každém případě by bylo zajímavé spočítat pravděpodobnost, že ze čtyř náloží nevybuchne ani jedna vlivem selhání rozbušek.

    Mohly to být odfláknuté nálože. Třeba to dělal někdo, kdo to neumí. Třeba museli šetřit a najali si k práci amatéra. Třeba... třeba to byl záměr.

    Nevíme, kdo za tím vším stojí. V podstatě jsou jen dvě možnosti: První – byli to praví nefalšovaní arabští teroristé, muslimští fanatikové, pobočka al-Kaidy nebo něčeho podobného. Jsou rozhodnuti zničit naši civilizaci za každou cenu. Džihad.

    Druhá – byl to někdo jiný.

    Ať to byl kdokoliv, účel to splňuje. Permanentní a trvalá atmosféra strachu začíná ovládat veřejnost.

    Američané dnes prodloužili platnost zákona Patriot Act o dalších deset let. Otevřeně se hovoří o nutnosti dalšího zvyšování bezpečnosti. Rovněž začali náhodně šacovat lidi v metru. Odmítneš? Můžeš. Ale není jisté, jak se policie v takovém případě zachová. Je docela možné, že za to bude kulka do hlavy. Hned na místě.
    Konečně akce londýnské policie (jinak známé svou slušností) je možná první vlaštovkou toho, co nás čeká. Brzy se náhodné prohlídky rozšíří i do ulic a do našich vlastních domů. Prohlídky bez soudních povolení.

    Očekávejme v příštích dnech a týdnech obrovské množství dezinformací a to ze všech stran. Nepředpokládejme, že každou odhalíme. Některé jsou tak dokonalé, že je odhalit ani nelze. Vzato do extrému, nebylo by ani příliš těžké sehrát i celou dnešní scénku zastřelení někoho na útěku.

    Očekávejme, že internet bude velmi brzy okleštěn. Z důvodu bezpečnosti – to každý chápe. Zcela jistě se vynoří tvrzení (už jsem jej ostatně slyšel, ale budou to opakovat), že teroristé používají internetu ke svým nekalým cílům. Mohou to udělat postupně (některé stránky se začnou ztrácet jen v určitých zemích) nebo najednou. Zavřít internet je to nejjednodušší, co vlády mohou udělat. A nejlevnější. Je to otázka hodiny. Nemyslím, že jej zavřou úplně, spam, reklama a stránky firem zůstanou. Co zmizí, budou stránky, jako je tato. Že přesně o tom se už nějaký ten pátek hovoří, naznačuje např. článek Web of Deceit: How Internet Freedom Got the Federal Ax, And Why Corporate News Censored the Story uveřejněný na BuzzFlash 18.7.

    Očekávejme, že používání PGP bude postaveno mimo zákon. Kdo má čisté svědomí, nemá co skrývat, budou nám tvrdit. Stejně tak budou přísné tresty za steganografii – pokus utajit informaci. Jako za terorismus.

    Očekávejme, že každé srocování – a to nejen fyzické, ale i virtuální – na internetu – bude rovněž zakázáno. Všechny skupiny jsou monitorovány a infiltrovány už dávno, ale teď navíc bude trestné si psát a rozesílat emaily na více adres současně. Kromě spamu, of course. Nespoléhejte na nějakou anonymitu nicků, když budou chtít, vyberou vás jako mláďata z hnízda. Každé kliknutí na internetu zanechává za sebou stopu šířky dálnice a bezpečně vede k tomu, kdo kliknul.

    Mám pocit, že tou policejní vraždou byl dnes překročen pomyslný Rubikon. Tenhle druh státem legalizovaného a už ničím neskrývaného teroru dosud známe jen z knih popisujících Stalinovu eru. Začala se psát nová kapitola. A není to veselé čtení.

    Mělo být léto – okurková sezóna. Bohužel to tak není. Možná to vidím příliš černě, ale věci se daly do pohybu a je to pohyb tím nejhorším možným směrem. New World Order je tady.


    http://www.zvedavec.org/clanky_1272.htm?PHPSESSID=2d5fd8514a4f31e3042a1a959d345235
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    They Are Not “Conspiracy Theories” They Are, in Fact, “Discoveries”

    http://www.tvnewslies.org/html/they_are_not_conspiracy_theori.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The "Magic Bomb" Theory

    This is a story about disappearing terrorists, nonexistent bags, and botched investigations, but most of all, this is a story about magic bombs.

    http://www.faulkingtruth.com/Articles/Commentary/1040.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Police ask for tough new powers

    London Guardian | July 23 2005

    Police last night told Tony Blair that they need sweeping new powers to counter the terrorist threat, including the right to detain a suspect for up to three months without charge instead of the current 14 days.

    Senior officers also want powers to attack and close down websites, and a new criminal offence of using the internet to prepare acts of terrorism, to "suppress inappropriate internet usage".

    They also want to make it a criminal offence for suspects to refuse to cooperate in giving the police full access to computer files by refusing to disclose their encryption keys.

    The police would also like to see much clearer information given to the public about the threat level, the creation of a specialist border security agency and further discussions about the use of phonetap evidence in terrorist cases.

    The Association of Chief Police Officers published its list of 11 further changes in the law it wants after meeting Mr Blair and security services chiefs yesterday.

    MI5 and MI6 wanted yesterday's meeting to discuss Britain's entire counter-terrorism strategy and how to fill the intelligence gaps exposed by the London bombings.

    http://www.guardian.co.uk/attackonlondon/story/0%2C16132%2C1533917%2C00.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam