RAAJA: Ty vole Rájo, já nevím jak jsem na tom byla, když jsi za mnou byl v nemocnici, asi před víc jak půl rokem, ale jako bylo toho dost to joo a ještě po těch lékách navíc, kterejch sem brala kvanta ...
Řekla bych ( a to i okolí ), že jsem poměrně v pohodě, zejména od doby, co ty léky neberu a to asi 2 měsíce. Dokonce i doktoři mi říkají, že se víc směju a víc mluvim :D od tý doby .
Jako už jsem přistála doslova na zemi .
Uvědomila jsem si co jsem dělala za nerozvážný blbosti a srovnala si to .
Sehnala jsem práci přes net a učim se do školy, čtu, medim, chodim do lesa atd.
Jako nepochybně je jasný, že mi prostě hráblo, zejména po tom, co se mnou jedna bytost praktikovala různé věci, které vedli k probuzení kundalíný, do toho špatný uzemnění a užívání látek.
Co se týče mě na party, tak pokud vím, tak jsem se na kolika akcích vyndavala jen jeden den a občas vůbec.
Co se týče týhle party, pak nemám v plánu si nic dávat a ani panáka s Terezkou si nedám, páč mi to nějak nesedí. Hulit teda rozhodně budu :) pokud se nepletu,tak byl jsi první, kdo mi do nemocníce přines trávu (ale to nevím jistě, po těch lékách jsem byla dost utlumené a moc si toho nepamatuju :( .
Navíc z těch léků, mám dost v řiti žaludek a travka mi pomáhá, nemluvě o křečích ...
Jako je pravda, že tady je člověk celkem odřízlej a na party, se těším víc jak kdy.
Co tam budu dělat ?
Ano poslouchat hudbu, bavit se s lidma a navíc, se sedě jde taky se vrtět celkem na pohodu.A jde snad i o atmosféru a dobrou energii, která dělá akci :) .