_T_: 1/ Ctěný pane, aha už rozumím... Mám obavu, že jedině Vy tady fašisticky či komunisticky vykřikujete a nekompromisně určujete, co stoprocentně je a co není dementní otázka. Srovnával jsem srovnatelné - dva velmi relevantní údaje týkající se dvou nejdůležitějších světových náboženství a počtu jejich teroristických útoků v Evropě. Na to mám právo. Nemáte právo mě to zakazovat. A také jsem spolu s Vámi hledal odpověď, Vy jste však stále nechtěl a nechtěl přímočaře odpovědět. ;-)
2/ Fašisté, komunisté či teroristé velmi rádi umlčují své oponenty navždy. V tom mají velké zkušenosti a Vy zcela zřejmě následujete jejich myšlenkovou linii. Jsem velmi rád, že se přede všemi jasně ukázalo co jste zač.
Pokud není někdo schopen svobodné a poklidné demokratické diskuze, ale chce svého oponenta navždy umlčet a navíc jej napadá a uráží, tak bohužel není možné tuto diskuzi vést.
Jak jsem již psal: "Doufám, že narozdíl od jiných "diskutérů" nespadnete do osobních útoků a že budeme moci diskutovat věcně a v klidu."
3/ Ano, na světě umírá spousta nevinných obětí. Kdybych o tom mlčel, tak by to byl v podstatě tichý souhlas.
Toto odsuzuji již od začátku a pořád vehementně tvrdím, že je mě líto nejen nevinných obětí v Paříži, ale i Rusů v ruském letadle nad Egyptem, 200 nevinných a bezbranných syrských dětí zrůdně popravených muslimy z Islámského státu atd. atd.
Snad se shodneme v tom, že těch nevinných obětí je na světě příliš a je nutné to ukončit.
4/ Jak jsem již zde psal, i oficiální veřejnoprávní médium Česká televize (ČT1) tvrdila 14.11.2015 v pořadu Události kolem 19:25 hodiny, že v Evropské unii je více než 15 000 islámských teroristů, kteří jsou připraveni kdykoliv kdekoliv provést téměř jakýkoliv druh teroristického útoku. Mají k tomu i obrovské množství samopalů granátů a dokonce i protitankových a protiletadlových střel...
5/ Přeji hezký večer.