DEANCARLOS --- --- 10:08:26 14.11.2015
To jako myslíš že jsou všichni teroristi .Nech se se vyšetřit...
Odpověď: Z mnohých zpráv jsem si vybral tuto, protože je ještě zveřejnitelná...
Ostatní jsem smazal.
Já netvrdím, že všichni jsou teroristi. Ale i oficiální veřejnoprávní médium Česká televize (ČT1) tvrdila včera 14.11.2015 v pořadu Události kolem 19:25 hodiny, že mezi utečenci je nejméně 15 000 teroristů.
Takže 8 teroristů (z toho 1 žena) v Paříži zabilo kolem 150 lidí. Kdyby těch 15 000 teroristů co už jsou v Evropě zaútočilo stejným způsobem, tak umře kolem 281 000 lidí. Děti, těhotné ženy, starci - teroristům je to opravdu jedno pokud jste si toho náhodou nevšiml.
Volné hranice teroristy podporují - mohou se tak bez problémů přesouvat a převážet kdykoliv jakékoliv zbraně.
Vážený pane, tohle se Vám líbí, toto obhajujete?
Osobně jsem pro to, jak to řeší v Austrálii, která platí dlouhodobě za stabilní demokratickou zemi - anebo snad tomu tak není? ;-)
Dalším základem musí být to, že v těch uprchlických zemích nastane mír. USA vyvezly svou "demokracii" například do Iráku, Libye, Afgánistánu, Sýrie a teď tam vládne krutý teror a chaos.
Zkuste třeba navštívit tyto stránky:
http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx
Doufám, že narozdíl od jiných "diskutérů" nespadnete do osobních útoků a že budeme moci diskutovat věcně a v klidu. ;-)