• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    GHOST
    GHOST --- ---
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    jak jsem psal: klasickej Ogre :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no v kodexech o nich nic zvlast nepisou, ale cetl jsem ze to jako nejsou lidi, ale nejaka jina rasa
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    uz vim, jsem ted v situaci, kdy se musim udrzet. Tech orku je tam silene moc, tak je masim Hellhoundama a Ogrynama. BTW: nevite nekdo, co jsou Ogryni zac? Nejak nechapu jak patrej k lidem, vypadaj spis jako, ze jsou pokrevne pribuzny orku, nebo jinych, chaosem postihlych ras ...
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo jak se s bonesingerem musis porad teleportovat? tak to je dobrej voprc, hral jsem to asi 4x ... musis bejt proste sakra rychlej, toho jejich sefa sem zabil hned na zacatku, mezitim postavil tohodle stavece a presunul se dal.. tim ziskas cas, ale za chvili se k tobe probouraj znova... no a az se dostanes na konec mapy, tak te zachrani impreial guard
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    treti. To znamena ta, ve ktery se na zacatku startuje za Eldary hned vedle velky orksky baze a hned prvni ukol je sejmout jejich lidra, kterej ma device na odhaleni cloakingu ...
    BULHI
    BULHI --- ---
    eh... ktera to je? :-)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    Kur..! WA je docela tezkej. Jak jste dohrali treti misi za Homoelfy? :)
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    to ale musí stát command pointů!!!
    ICE
    ICE --- ---
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ch!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    a něco pro potěchu válečníkova oka :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    máš i nějaký série beletrie?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    DAGO:
    WarHammer 40K [codex] Battlezone Cityfight
    WarHammer 40K [codex] Blood Angels
    WarHammer 40K [codex] Grey Knights & Deathwatch
    Warhammer 40k [Codex] Imperial Guard (new edition)
    WarHammer 40K [codex] Space Marines
    WarHammer 40K [codex] Daemonhunters
    BULHI
    BULHI --- ---
    DAGO: seeduj seeduj, nejak to nejede :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    DAGO: co kdybch chtěl všechny.... nejsi třeba z brna? že bysme dali nějakej dvd přepl, nebo tak něco?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ... nenahravej tam crack... na DOW... nech soubor originalni
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    lidi nejde mi nainstalovat patch DoW 1.1 wždy se to zasekne u souboru W40kData-Sound-Speech.sga a pak to na konci napíše že patch je nejspíše poškozen... to mi dlěá u každého patche 1.1(ať jej stáhnu odkudkoliv)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    nemáte někdo warhammera na prodej? praha...
    ICE
    ICE --- ---
    ad padani, doporucuje se nainstalit zakladni DOW znovu, NEPATCHOVAT!, pak nainstalit WA ktery si to patchne sam na verzi 1.4....
    ICE
    ICE --- ---
    me ten mini fake image fungoval jen jednou. takze to beham pres d-tools a mam mountnuty cd1 ktery je zkopceny pres blindwrite (4 fajly s extenzema .bwt .bwi .bws .bwa, tzn. na dobry palicce se z toho da udelat cd i s ochranou) kdo ma stejny release, tak si zmente nazvy tehle 4 souboru(cd1) na "mir-wh40kwa" a bude to slapat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam