• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    BULHI
    BULHI --- ---
    LUNGPA: virtualni lan pres internet

http://www.hamachi.cc/
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    BULHI: neznám ale zahrál bych po netu...
    BULHI
    BULHI --- ---
    cuze? tak to by bylo super... hele nedate nekdo po netu? proti pocitaci uz je to nuda :-) staci si stahnout Hamachi, jestli znate a bezi to v pohode, uz jsme to s kamosem zkouseli
    CARLINE
    CARLINE --- ---
    Nový datadisk k DOW na ceste . Zatim je znamo pouze to , ze bude pridavat dve rasy ( Tau a ?) Vice informaci na RelicNews
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    skoda ze tam blood angels nemaj svyho ball predatora ten pozitek kdyz se mi snim v sobotu pri klasicky deskovy hre podarilo "VYMAZAT" behem jednoho kola kompletni squadu chaos demonu byl k nezaplaceni:)
    RASCAL
    RASCAL --- ---

jeden z dopoledniho skirmishe :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja bych ti ho nekam soup jestli mas to ftp :-) ale jinak jsem z Prahy, tak kdyby bylo nejhur... ale az jako posledni moznost :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    tak jinak, je nejaka moznost prijit si pro CD nekam v praze?:)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    nemáte někdo add on na armagedon steal legii za gardu???
    (kterou byste měli ozkoušenej že funguje?)

hraju za ně stolní wh a tak by takáto konverze potěšil, viděl jsem img na netu, ale nevím jestli bych k tomu nepotřeboval origoš verzi.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    nemate nekdo link na stranky s replayema od nejakejch profiku/progameru nebo neceho takovyho? dekuju :)
    IMZMETECH
    IMZMETECH --- ---
    kdo má jakýkoliv ftp a dá mi přístup šoupnu tam i jiný věci než datadisk,kyž se mi tam bude líbit :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    priznejte se, kdo mate datadisk a soupnete mi ho nekam na fttp?:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no Baneblade to je ultimate weapon, ten kdyz vyrobim, tak to vetsinou znamena vitezstvi... a vubec, za koho nejradeji v multi hrajete? coz takhle dat anketu, he?
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    jasne, vim, takovej obrovskej a pred chvili jsem se kvuli nemu nasral protoze neprojel moji obrannou linii a sel jsem se na Nyx zeptat co s tim ;)
    BULHI
    BULHI --- ---
    RASCAL: myslis marinaky? ti maj jako nej jednotku nejakej ten tank, je to zaroven transport myslim... ted si nemuzu vzpomenout jak se to jmenuje
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    jasne, attack ground, to me nenapadlo, diky

ja prave zkousel ruzny kombinace ale ctrl+mys jsem asi vynechal, ale rikal jsem si ze kdyz uz je to tak hezky 3D tak tam urcite nebude jeden uhel pohledu, ted si musim z povinnosti dat skirmish a vyzkouset to :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    RASCAL: no tak to otaceni je vsude s controlem, shiftem nebo s altem :-)

a ty baraky rozstrilis urcite jednotakama, ktery maj attack ground (basilisk, baneblade atd), je fakt ze normalnima to asi nejde, to jsem se splet
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    a pak by me jeste zajimalo jestli maj lidi taky nejakou spesl jednotku jako treba Chaos nebo Eldari ty demony, asi delam nekde chybu, ale kdyz postavim tu jejich nejpokrocilejsi budovu (Orbital Relay) tak v ni muzu stavet jen obycejny marinaky a roboty, i kdyz mam zabranej relic
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    a jak ty baraky roztrilis, ja myslel ze to udelam jako ve Starcraft-zvolim attack a kliknu na barak, ale tady jsem nasel maximalne Attack move a to neslo, chtel jsem na ty dela hodit granaty ale to taky neslo

ja uz to povolil, ale nevedel jsem jak to pak otacim, tak dik (mohli to tam treba napsat, ale mozna je to v manualu :))
    BULHI
    BULHI --- ---
    pak kamerou otacis tusim ctrl+mys, ale na to uz prijdes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam