• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    tak ja jdu podniknout druhej pokus o instalaci, s tema patchema mela ta hra nejakej problem (a nemel jsem tam crack)..

jinak nejradsi hraju za Space Marines, libi se mi ta variabilita zbrani u zakladnich vojaku a jednotka Predator tanku se vsema upgradama si poradi skoro se vsim
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: osobne mne tea nejvic bavjej marinas... ale ja to mam zdeformovany tim ze je hraju i v normalnim WH40...
    BULHI
    BULHI --- ---
    patche jsou soucasti instalace
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    musi byt pred instalaci WA nainstalovany nejaky patche?
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele coz takhle novou anketu za koho hrajete, rozsirenou o IG? (Tell the men, that the cavalry has arrived :-))
    BULHI
    BULHI --- ---
    LUNGPA: jo jsme, nicmene jak uz jsem tady rikal, po Hamachi to beha v pohode
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    BULHI: vy ale budete asi z prahy což?
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele pojdte se domluvit na nejakej match, ja to tady furt mastim s bratrem po localu, ale ve dvou to neni ono :-)
    CARLINE
    CARLINE --- ---
    Pro hrani DOW:Dark Crusade nebude potreba Winter Assault
    RIPPER
    RIPPER --- ---
    fakt neni, ludia to riesili aj na oficialnych DOW forach. je tam navod ako ju vyexportovat, ale je dlhy a musel by som znovu instalovat DOW :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    soundtrack a není tam základní menu???
    RIPPER
    RIPPER --- ---
    nemate niekto hudbu z hlavneho menu z Dawn of War? na soundtracku nie je.....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hm každopádně video jsem stáhl odjinud a vypadá velice jedle, jakože po tá co jsem začal hrát i stolní verzi a co znám více fluffu tak je to ještě větší vychytávka...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    WINKBLINK: joj to vypadá velice dobře tohle je dobře rozjetá gamesa. docela bych pak časem dal nějakej WH40K gold se všema rasama v jedné krabici :)

btw. daří se vám z těch stránek sosnout ten trailer? po mě to snad chce nějakou registraci či co ...
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    me se ten Winter Assault porad nepovedlo nainstalovat, i kdyz jsem to zkousel na necracknutou verzi DoW tak to proste neslo
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tezko rict, kdyz je zatim jen jeden :-)
    GECKON
    GECKON --- ---
    jedou ty datadisky na sobe nezavisle, nebo je vzdy potreba predchozi dil?
    BULHI
    BULHI --- ---
    nemate nekdo o vikendu cas na mensi rezbu?
    BULHI
    BULHI --- ---
    tywe necroni, zrovna jsem si rikal ze necrony urcite neudelaj, museli by vymejslet jednotky :-) ... ale jako proc ne, uz se tesim :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam