• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hm mám pocit že na tyhel mody je dobrý mít originálku, a to je trošk uzásek, ale třba půjde překonat. -)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    tak jsem zatim stahnul Daemon Hunters mod a ten s Winter Assault nefacha, che se pustit v puvodnim DoW, ale to zas nejde pustit bez cracku a po instalaci WA ani s nim
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    aha "The Witch Hunters Mod (Dawn of Faith) is a free of charge modification of the game "Dawn of War" published by Relic and THQ"

ja si rikal ze ty modely vypadaj na fanousky az moc profesionalne
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    mam takovej pocit ze ten Witch Hunters mod jeste nevysel
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    nejak jsem to nesledoval a koukam ze ty mody docela rozjely, ten Space Hulk zni taky zajimave
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    RASCAL: mno jestli to rozjedes tak dej vědět. docela by mě to zajímalo.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    dekuju
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    kde se da stahnout?
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    tak to vypada hodne luxusne
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    viděl jsem nějaký add on sester do téhle gamesky, a taky jsem někde viděl armagedon steal legion nemáte s tím někdo zkušenosti s tměahle add onama a funguje to i na opajtchovaný verze?
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele co nejakej ten match sakrys? :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    tohle je dobry:
    "Troop squads will no longer drop out of their control groups when the original members are killed."

ja si celou dobu myslel, ze ta jednotka zmizi kdyz ji prilis klesne moralka nebo neco takovyho a on to je bug :-)
    CARLINE
    CARLINE --- ---
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    RASCAL: maj je rovnou.. a chaosackej predator o ne prisel nadobro, ale jemu se pak zvedne sila tech H.boltru...
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    dneska jsem nainstaloval Winter Assault a koukam ze upgrady Predator tanku jsou v tahu, jen ten nevim jestli ty uprady maj uz rovnou nebo vubec
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    chtel bych grat za Eldary ale moc to za ne neumim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam