• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    Ahoj všichni... chci se zeptat... po jedenáctý misi v DoW (bez datadisků bez ničeho) jak tam kapitán osvobodí toho démona, tak se mi ukázaly Credits a jakože konec.
    To neni normální, že ne?
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    btw neprislo vam to demo DC nejaky moc jednoduchy? asi to bylo na easy ale i tak, bud jsou Tau strasne silny nebo to demo hodne zjednoduseny.. a Tau commander byl taky docela dost, cely to demo by se dalo dohrat jen s nim :)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    dal jsem si ted par her za eldary (predtim jsem za ne nikdy moc nehral) a presouvani vezi k neviditelnejm webway je dobry svinstvo, zvlast kdyz se bonesinger muze telportovat kamkoliv po mape... taky jsem teprve ted prisel na to ze ty maly tanky shuriken a ty druhy co se stavej ve webway se daj pridat k jednotkam, libi se mi jak to vypada kdyz uprostred bezici jednotky jede ten tank :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    chvilku to trva, ale de to, a velka vihoda je toho teleportu warp spideru, uz nejednou se mi stalo ze jedna jednotka dokazala pohrbit pul zakladny kdyz se jednotky rezounekde jinde....
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    GANBOY: diky, to s tema obranejma vezema jsem nevedel, max jsem tak pouzival zneviditelneny webway gates k utokum z necekanejch smeru
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    RASCAL: warp spiders v zadech to jisti stejne jako fakt ze obrany veze muzes presunout az k zakladne protivnika...
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    btw tak me napada hrajete nekdo za eldary? prijdou mi docela slabi, pokud teda neziskaji relic a nepostavi avatara, to se pak situace obraci, ale spis to za ne jen neumim :)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    sem si zahral to demo a Tau vypadaj hodne naslaple, jejich zabijacky cokly jsem si hned oblibil :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele ja to nejak nechapu - je teda nejakej ten oficialni mod hotovej nebo ne?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    slava uz se podarilo, predtim byl spadlej server...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    RASCAL: no staci bohate ten... fakt sem se neproklikal k necemu co by mne vedo ke staezni...
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    CARLINE: ze nebudou Tyranidi v DC vim, myslel jsem ze si je setri na samostatny posledni datadisk, ale to s tema limitacema enginu se mi nejak nezda, rasa jako kazda jina
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    CARLINE: mas pravdu clovece, ja si to blbe precetl oni tim "The Witch Hunters Mod (Dawn of Faith) is a free of charge modification of the game "Dawn of War" published by Relic and THQ, which is based on the Warhammer 40K universe" mysli ze DoW vydava Relic a THQ a ne ten mod :)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ja to taky zkousel, ale ke stazeni je tam jen Damom Hunters mod.. imho ten dawn of faith ani nevydali, jen nejaky screenshoty a trailer
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CARLINE: tam uz sem byl, nepodarilo se mi proklikat se skrz dalsi stranky az k stahnuti...

verze 1.5 by mela stacit ne?
    CARLINE
    CARLINE --- ---
    Mimochodem pro ty co hledaji dobry mod - DowPro

http://forums.relicnews.com/showthread.php?p=1603575#post1603575

Perfektne vyvazena hra , par novych modelu a abilitek , asi nejlepsi modifikace jaka se kdy objevila
    CARLINE
    CARLINE --- ---
    2 Ganboy http://www.innocence-proves-nothing.com/frameset.asp?page=ordo_hereticus_witch_hunters.html

Ale musis mit DOW 1,3 jinak ti ten mod nebude fungovat . Bohuzel tyhle mody slibujici nove rasy a atp. se skoro vzdy zasekly a jiz se dale nevyvijeji. Skoda
    CARLINE
    CARLINE --- ---
    2 Rascal
    1) Poterbujes patch 1,5 - http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=97185
    2) Tyranide v Dark Crusade nebudou , kvuli limitacim DOW enginu . DC prida Tau , Necrony a po jedne jednotce ke starym rasam -
    SM - Grey Knights
    CSM - Daemon prince
    E - Harlequin
    O - Flash Gitz
    IG - Heavy weapons teams
    3) Witch Hunters neni oficialni mod, to jste si tu vetu spatne prelozili .
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    RASCAL: nemas link na stahnuti toho modu dawn of faith?? nejsem schopen se proklikat k nemu... :(
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    to vypada ze si na posledni datadisk setrej Tyranidy, ikdyz zatim vzdycky pridali po jednotce i ostatnim, tak uvidime..

ale pekne se nam to kompletuje, jeste az dodelaj ten oficialni Witch Hunters mod
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam