• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nj, infiltrated jednotky sú pekné svinstvo...
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    me trochu nasrala kampan na normal za Tau, nekde ve treti mape uz je to nehratelny, driv nez postavim barracks tak na me jde horda 3-5 squadu nepratel jo a taky sem trochu nepochopil to ze na me nekroni zacli posilat jakoby neviditelny jednotky ktery jako neviditelny utocej ale ja je rubat nemuzu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Môže byť, ale už som na to prišiel - každá base ti dovolí postaviť X turretov a potom schluss, akurát to nikde nie je napísané (v hre teda).

Inak som v polovici kampane za Necronov a je to gut, akurát ma serú obranné misie.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jestli ono to nebude v manualu :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    To je pekne na piču... ani ten počet sa nijak nedozviem, len metódou pokus / omyl..
    BULHI
    BULHI --- ---
    neni no :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mhm no jo, ale nikde to nie je napísané.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no je proste omezenej maximalni pocet kolik jich muzes mit postavenejch..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Asi som retardovaný alebo čo, ale prečo mi po nejakej dobe zmizne možnosť stavať turrety? Requisition mám, Power alebo čo mám, akurát proste postavím 5-6 turretov a dosť.
    Hral som iba prvú misiu za necronov a vyskúšal som chvíľu iné rasy, ale túto vec some nejak nepochopil, pravdepodobne mi niečo ušlo, vysvetlí mi to niekto?
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    IMPROVIZACE: ta pevnost je teda dost slaba :-) testoval jsem ji proti bratrovi :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    jinak k tomu komanderovi, on ozivne tam, kde predtim chcipnul..
    necroni jsou fakt super, akorat maj na hovno tanciky :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    hehe hrajete to nekdo? potrebujeme soupere :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    uf tak jsme dali s bratrem prvni masakr po lanu, ja tau, on necroni, jako vyklep sem ho pochopitelne, ale jen tak tak :-) jak jsem rikal ze necronum ty jednotky jakoby nezemrou definitivne a obcas ozijou, tak jejich velitel ma kouzlo kterym ozivi vsechny mrtvoly v okoli najednou! to je proste trochu prilis... podle me ulet, pac to je prehnany, kdyz jsem horko tezko ubranil zakladnu, pak jsem se vrhnul se zbytkama sil na jeho a on probehl s velitelem do moji kde lezela hromada mrtvol, ktera v zapeti ozila uprotred nebraneny zakladny, uznejte ze je to unfair :-) ale jinak tau a jejich critical battlesuit nebo hammerhead gunship, to jsou zbrane se kterejma se da bitva rozhodnout velmi raznym zpusobem :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo jinak nevim jak single, ale multiplayer skutecne jde hrat jen za necrony a tau pokud nezadate klice z dawn of war a winter assaultu
    BULHI
    BULHI --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: nice, ale ceska verze, to by me sralo
    BULHI
    BULHI --- ---
    tak jsem rozparil kampan za tau a musim rict ze se mi libi cim dal vic, nejradeji bych svuj hlas v ankete vzal zpet... jsou to takovy hi-tech alienci jako eldari, ale jejich palebna sila to je mazec, o tom se nejen eldarum muze jen zdat :-) na druhou stranu nemaji zadny obranny veze a jejich vozidla toho moc nevydrzej... nicnmene jejich dostrel je enormni, nejen vozidel, ale i pechoty, takze nepritel se k poradnymu boji casto ani nedostane, protoze je rozprasen jeste nez se dostane na svuj dostrel
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: kde? jak ? za 199 i s datadiskem?
    BULHI
    BULHI --- ---
    CLAVEN: ano jsou, muzes to hrat za koho chces...
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    CLAVEN: to je pravda, akorat ted vyslo DoW v budgetovy verzi a prodava se za 199kc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam