• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    respektíve kombo monolith + builder scarabs na opravu a detekciu infiltrated units + necron lord
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    no neviem, mne monolith poriešil zatiaľ 4 rasy zo 6 :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    to jo.. ale ten monolith zas takovou dmg nedava. ten bombardment vypada efektivne, ale nikdy mi to moc nepomohlo :) hlavne ta doba, nez se tam doleterpotuje a dojede.. to to radsi zkydlim pechotou :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jako jedina moznost jak to prezit je utikat a cekat nez se premeni zpatky :-))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Huh :D Aha...
    BULHI
    BULHI --- ---
    damage dostava, akorat ma tolik hp ze to neni skoro poznat :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nightbringer je drsný hlavne preto, že nedostáva žiadnu damage :). Ale určite nie je schopný takej celoplošnej deštrukcie ako Engaged Monolith.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    Nightbringer je tuhy chlapik, v "historii" W40K si s nim nedokoazali poradit ani Old ones co vytvorili orky a eldary a vetsinu ostatnich ras. Jen Khaineovi, eldarskymu bohu valky se povedlo znicit jedno z jeho tel. Tak v Dawn of War nemuze bejt za chcipaka :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele tak jsem si vcera zahral za IG a prijde mi ze jsou nejaky vykurveny.. v jednotce ted muzete mit vcetne serzanta 13 vojaku, ale byl omezenej pocet kasrkinu - muzete mit jen jednu jednotku!! to fakt nechapu, zakladni pechota je samozrejme porad stejne slaba, obzvlast proti tau a jejich strelcum naprosto bez sance... heavy weapons team, nova jednotka, je celkem na hovno, ale aspon neco no...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nightbringer je silný, ale najhorší je IMO necronský posledný monolit.
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    a nightbringer je trochu prehnane silna jednotka, nemyslite? nastesti je vyvolanej jen chvili :-)
    Jeste ze uz to vyslo, chteli sme si to s bulgarianem koupit, tauaky a ja nekrony ve stolni verzi :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    na zacatku mas 4 vece a kdyz vylepsis myslim na engaged monolith, tak mas +4 dalsi veze..ale kdyz chrlis jednotky, tak veze nepotrebujes :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    CLAVEN: No veze, pokuid vim muzes mit 4+4, pocet to jde docela dobrej.. Silny docela jsou a veze nejsou ve WH potreba. Zeptej se bulhara na jeho bleskovou valku :-) Ale myslim, ze jako bonus by ti mohlo stacit to, ze je muzes stavet libovolne po mape..
    BULHI: tak ted uz chapu, proc to nikdo z pritomnych nechce s nami hrat :)))
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    IG by potrebovali trochu posilit, ted jsem hral nejaky mod ve kterym stali Guardsmeni 1cap a mohlo jich byt v jednotce 15 +meli jeste nejakoy heavy weapon upgrade a to bylo jiny kafe
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo na ig jsem nedal dopustit dokud jsem neokusil co to je skutecna palebna sila!! normalne dve hammerhead gunship v pohode odrovnaji baneblade, to jsem nezral :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    stejně IG RULLEZZZ btw. nemáze někdo nerozjel jste mod k Imperiální gardě Armagedon Steel Legie?

ji totiž hraju ve stolním wh

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    To je v pohode, dobýjanie mi nevadí (Awakened Monolith zvládol zatiaľ všetko:), ale tá obrana ma otravuje.
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo tak to se mi teda jeste nestalo... ale kdyz utocim na obsazeny uzemi tak vetsinou jsou dve zakladny, to je pekne nefer :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BULHI: áno, ale nepriateľ občas robí dôkladné výsadky v dvoch týmoch a čistiť ho z mapy je otrava...
    BULHI
    BULHI --- ---
    pri utoku na silnyho nepritele musite mit ve svoji armade taky nejaky jednotky, dela se to na ty "commander" obrazovce... to samy naopak - u kazdyho uzemi mate moznost "reinforce", prikoupis tim jednotky, ktery mas pak hned na zacatku mise a diky nim muzes odolat prvnimu utoku a postavit zakladnu... a navic na uzemi ktery jste uz jednou dobyli mate pak pri obrane takovou zakladnu, jakou jste tam zanechali, vcetne strategic points cili muzete mit hned od zacatku vsechny budovy a obrovskej prisun surovin! z obrannych misi se diky tomu stava cista formalita... nepritel prijde, sice hned zautoci jednotkama ktery prisly do mise rovnou, ale ty odrazite svoji posadkou a mezitim vyrobite takovou silu, ktery on nema sanci vzdorovat, protoze on zacina jen se zakladni bodovou a vsechno musi nejdriv postavit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam