• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: maxinegativnich??? proc? vsechny jednotky vypadaj tak jak vypadaj v originalu, zacinas s hrdinou kterej je vzhledove identickej s figurkou, ovladani je sice trosku kostrbaty, ale uplne stejny jakov dark omenu- proste takhle si predstavuju warhammer v kompu...
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm no ja to sosnul asi tak pred trema tejdnama a po maxinegativnich referencich ani nenainstaloval :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    tak sem vcera nainstaloval Mark of CHaos a uzasny! fantasy se vratilo s plnou slavou- kdo si pamatujete Dark omen jasejte- zaklad je stejnej- pribila moznost duelu generalu- takze si to dva rizci muzou rozdavat zatimco na ne jejich armady cumej a fandej, jednotky maj zkusenosti- no proste 100% nadsenost.
    je to na enginu DOW a vypada to velice dobra....
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BULHI
    BULHI --- ---
    CZTIBA: no to nam rek ale videl jsi pak kolik stojej demoni, tanky a podobne zejo
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    GANBOY: vyborne :-)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: no nam nakej profik rek, ze na jednu armadu nam staci 10k... blee vic si neumim ani predstavit :))

Btw tak jsem zase dostal od bulhiho desne na prdel :) Hral jsem za muj rodny chaos a tau jsou strasne silny, ale prej skoro jsem bulhara mel, pak jsem to vzdal :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: tyvole ja ted nemam ani pocitac;( zbejva mi prave jen deskova verze...

ale jako dal bych, aleposn bych zjistil jak si stojim mezi nyxakckou verbezi... ;)
    BULHI
    BULHI --- ---
    nicmene podte dat nejakej souboj, nemate net nebo co? :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    prave kdyby jen 10, na to se muzu vysrat :-) navic je mi jasny ze bych stejne hral s napul nedobarvenejma vojackama :-)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    CZTIBA: tyvole kdyby jenom 10:)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    no ja jsem mel spis na mysli turnajek v ty virtualni verzi :)
    WH 40k jsme si s bratrem chteli koupit, ale investice 10tis kc nas odradila :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    sestricky;) ta mam rad, umej hovno, drahy sou jak svin a snadno umiraj....
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ja si kdydusi chtel dat dohromady Sisters of Battle (este v dobe nez byli jako offic armada ale jen doplnek ke SM :) a jedine k cemu jsem se dostal je 3/4 sestavenyho Immolatora :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ja mohu zodpovedne rict ze mam spacemarines armadu a mene zodpovedne ze sem hral naposled v lednu...
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    TRAGED: ja toho mel hromady ale nikdo se mnou nechtel hrat tak sem to prodal, ted mam z pulky nabarvenej squad Cadianu a pravidla v pdfku na kompu:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CZTIBA: :) No ja jsem v table tob takovej teoretik. Mam krabici, mam nastudovany pravidla, jakejs takejs prehled, ale nikdy se mi este nepostestilo hrat :))))
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    no, tak myslim, ze je spravnej cas dat nejakej klubovej turnaj :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BULHI: No, ja myslel v tabletop Whm40k.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    BULHI: no prave jako 3 squady IG o celkovym poctu 39 muzu= priblizne 1,5 TAU squadu o sile 10-12
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam