• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    LENNOX: vypalte mi to nekdo!!!! to chci!!!
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    GANBOY: jde, ale blbe. orkove maji tri na sobe nezavisly zakladny blizko sebe, kazda s jedinym vstupem, kterej se krizi uprostred mapy. ses prakticky konstantne pod utokem, power rychle dojde, cimz zacnes byt odkazanej na reinforcovani pouze zakladnich jednotek. techpriesta mas jen jednoho, takze o nejaky velkoopravne toho, co ti po dvaceti minutach zbyde z armoru, se taky mluvit neda. hodne mi pomohla ta artilerie, proti budovam nic moc, ale jak zacne palit do nepratelsky pechoty...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    LENNOX: nemam, vypalite nekdo?
    bych se na to podival ze to nejde....
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    GANBOY: Dark Crusade
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GHOST: ok to je ona mapa, a jaks to dával rozdělils síli a zkoušels to na dvou forntách? nebo jsi šel po jedné s celou armádou. btw. bych si myslel že vzít to po levé straně je best, ale ještě jsem to nezkoušel tolikrát.
    jina s posledním banebladem co jsem měl jsem si to na haluz vyjel až do jejich základny a to by možná mohla být taktika, neboť jsem s posledním tankem zníčil skoro půlku báze asi kvůli tomu že ta jejich horda byla tak veliká že se tam ani nemohli za mnou protlačit nebo nevým, ale nadlouho mě tam nechali samotnýho...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    to je kampan v jakym datadisku?
    GHOST
    GHOST --- ---
    LUNGPA: já právě za SM nedal, prostě to nešlo uhrát a to jsem to zkoušel hodně dlouho, Císař je mi svědkem.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. valím za gardu a ta mapa s orkama kde mám jenom omezenou army a mám vysekat tu bázy v udolí, ke které se musím dostat přes jednu předsunutou bázi daliste to někdo?
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    GHOST: jojo, bylo to trochu drsny, ale nakonec se zadarilo. za Eldar sem se o to pokusil nekolikrat a vzdy bezuspesne.
    GHOST
    GHOST --- ---
    LENNOX: to by sedělo a předsunutou základnu? To byla jediná oblast, kterou jsem za SM nezískal, prostě to nešlo :)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    GHOST: jo, to byla nejkratsi bitva za celou dosavani kampan. trvalo to asi 6 minut
    GHOST
    GHOST --- ---
    LENNOX: podařilo se Ti získat space port?
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    tak sem za SM vycistil hlavni stan Gardistu, ale ten jejich megakanonek mi nakonec do rukou padnout nenechali.. :)
    GHOST
    GHOST --- ---
    GANBOY: mír Císaři.. :))
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI:
    ALBRECHT_SMUTEN: all of you are only deviated scum!!!
    BULHI
    BULHI --- ---
    the technology of Tau makes us strong!!! :-))
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    GANBOY: Taky jim říkáme "Vyšinutý plechovky", ale jen potichu a ve skutečnosti jsme rádi, že jsou s náma a ne proti nám =)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    inkvizici na vas bando nevzdelana!
    mir cisari a vecnou slavu imperiu.
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    GANBOY: Z pohledu obyčejného "sám-vojáka-v-poli" jsou to "Terminátoři", "Lítající terminátoři", "Ultramegaterminátoři", "Maxigigaterminátoři" (dreadnaught) a "Terminátoři zavřený v krutohustomašinách" (tanky)...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    LUNGPA: to je tactical space marine, ten litaci je assalut smace marine, kdyz das cely cete tezky zbrane stava se z ni devastator sqad, ty velky nezastavitelny hovada TO sou terminatori...
    naucete se tu odbornou terminologii uz kurna!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam