• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II

Warhammer 4000 dawn of war II official homepage: http://www.dawnofwar2.com
    Warhammer 4000 dawn of war official homepage: http://www.dawnofwargame.com/homepage.php
    Ovšem zásadní stránka (mody, mapy a pod...) je na: http://dawnofwar.filefront.com/info/modLinks
    converze: http://wh40k.ei8ht.net/hangar-8_sm.htm

Klidně bych tento klub propojil i s vyvěšováním epických obrazů ze světa warhammer, takže pokud nějaký na netu objevíte lupněte nám je sem ať poťešíme svoje válečné oči výjevem z nějaké nekonečné bitvy..:)

rozbalit záhlaví
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CAR2N: rejpava- to neni ze sveta Wh40k ale ze sveta EPICu;) ale gamesa dobra, mnoho hodin sem nad ni stravil...

inac sem vcera nainstaloval posledni datadisk dal tri bitvy- za SM ty sou ted konecne vyvazeny a nejvic se podobaj svymu figurkovymu zakladu (hlavne diky zdrazeni tanku a drednautu)- pocitacovy hrac neoceni, figurkoidni hrac jako ja plesa...
    tau mi prisly simpaticky, strelci od narozeni, ve stoli hre sem proti nim snad nikdy nehral, tak nemuzu soudit jak sou vyvazeny/nevyvazeni oproti skutecnosti, ale libi se mi...
    a ve finale necroni a ty me nebavjej vubec- dobry, drsny, jednoduchy, nudny.
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    nevyznam se presne ve svete warhammeru 40k jaxe tenhle styl jmenuje, ale tady je to zamereny spis na cely jednotky a velky armady nez boje muz proti muzi (orkovi)
    kdysi sem to mel a celkem me to bavilo, tak bych si to rad pripomel
    http://bonusweb.idnes.cz/pc/klasika/w40kefinalliberation.html
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    o tom sem nikdy neslysel, neco jako dow?rts? mam pomalej net nechce se mi hledat :)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    malinko ot, ale nemate nekdo nahodou starou final liberation? docela bych si to zahral... .)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    ja si jeste poradne stranu nevybral, kazda je v necem zajimava, to se mi na tyhle hre libi :)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    za eldar u me jednoznacne vede kombinace seer council, rangeri, tri grupy warp spideru a aspon dve grupy fire dragonu
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GANBOY: jeste v pripade velky invaze je dokazou ty prism tanky pekne rozhazet po mape prism kanonem :) ale v DC sou zase dost omezeny,bych zrusil uplne limit,krom na bosse, to by bylo maso :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    HIJACKER: jooo warp spiders sou faj, strelci jak svin a navic ta moznost ze se objevi hlavni strelecka linie ZA nepratelskou obranou a zatimco zepredu znicis consilem lorda a spol zazadu rozstrilis zblitek....
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    ja parim vetsinou za eldary a spider squad s shuriken puskama,dozadu par tech prism tanku a dopopredi farsir s bandou seer council (bo jak se menujou) ,ale eldari me uz nejak omrzeli..ten limit v DC je jeste vic drastickej :(
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: karaskiny omezily jo? ale ani se nedivim, protze to byla prekrasne priserne preboostrovana jednotka a to si ani tanky nepotreboval, jen se 5 cet karraskinu valilo z leva do prava... ale narozdil od emanrusse ja radis pouzivam bazilisky- udelaj dobrej cleaning a karaskini jen docistej...

ale ja stejne nejradsi SM a podle meho je jeste porad SM tactical squad nejlepsi jednotka ve hre....
    BULHI
    BULHI --- ---
    no za ig kasrkin + leman russ, tim ze kasrkiny omezili, tak uz za ig nehraju, ted uz skoro jen za tau, takze fire warrior, u nich aspon jeden pathfinder a opodal hammerhead gunshipy a skyray gunshipy podle toho proti komu hraju (pokud ma nepritel hodne pechoty)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    btw- jakou pechotni/tankovou jednotku nejvic pouzivate?
    kazda rasa zvlast samo...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: nepripoji, nema doma ne, ale za par tejdnu bude mit...
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo dneska! vecer mam sraz s ganboyem tak se snad pripoji :-) uvidime jestli to pujde pres direct join, kdyztak nainstalujem to open vpn coz?
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    to by bylo fer, chybi mi winter assault.tak zitra,bo vlastne dneska jestli se teda mysli ten ctvrtek :)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    zejtra jako ctvrtek? :) jestli jo, tak se taky hlasim
    BULHI
    BULHI --- ---
    treba zejtra vecer :-) jinak taky si myslim ze staci zadat klice, nemusis mit fyzicky nainstalovany predchozi hry
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    diky za podrobny vysvetleni , tak to nekdy prubnem,kdy? :)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    HIJACKER: jo a originalku potrebujes jen na hru pres ofiko servery. na LAN a Direct Host/Join neni nutna. dokonce i ze strany Relicu je tu velka tolerance, ktera v tehle dvou variantach dovoluje, ze se spolu muzou spojit hry se stejnym CD-klicem
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    HIJACKER: pokud budes mit jen DC, tak ti to v multiplayeru dovoli hrat jen za Tau a Nekrony. pokud chces ostatni rasy, tak musis mit i ostatni hry. trochu sem si hral s registrama a rekl bych, ze to neni zavisly na predchozich instalacich DoW a WA, ale pouze na jejich cd-klicich, ktery se daji zadat aniz bys je nainstalovany mel

muzeme to koneckoncu klidne otestovat, staci kdyz si nainstalujes DC, ja ti u sebe udelam dump z registru a poslu ti ho, ty si ho mergnes, pustis hru, zalozis multiplayer hru a hned uvidis, jestli ti to dovoli i ostatni rasy
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    co k tomu hrani presne potrebuju? original? nejaky patche? celej DOW bo jen Dark crusadera?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam