• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    RASCAL: tak po vcerejsim 4hodinovym probirani se moznostma modu rikam- zatim to nejlepsi co pro DoW vubec kdy bylo udelany vcetne samotnejch datadisku a hry!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    yop supa naučím se klavesový zkratky k modům a už to pojede dle mích představ snad :)
    včera jsem dobyl po hoďce v krusádě to taouský hlavní město... tak za chvilku už snad vletím na hlavní necroní jeskyni.
    se mi nějak nechce bojovat s mariňákam přece jen jdou taky za císaře... to mi nikdo nevymluví.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    tady je link na relic forum o tom modu http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=83283&highlight=dowxp

a tady ke stazeni 3.61 Full

http://www.filecrocodile.com/?d=2EE4522C2
    http://rapidshare.com/files/1623199...61full.rar.html

je tam i patch 3.65, ale netusim jestli funguje samostatne
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    RASCAL: link!! link!!link!!link!!link!!link!!
    baal predator!!;)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    Nehrajete nekdo s modem DoW XP? ja si ho hodne oblibil jednak kvuli zoomu, a prave marinaci a garda mi tam prijdou hodne vylepseny, garda ma konecne poradne velky skupiny guardsmenu a leman russ conqueror a demolisher nemaji chybu, stejne tak marinaci maji konecne devastator squad, veteran squad, taky baal predator a mortis pattern dready
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: ja ho pouzivam pri obrane u vsech, protoze zabehnuta ceta assalutaku sou zbytecny zrtraty;)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    LUNGPA: modrej mod- stojej a drzej formaci- a tesne pred utokem (asi tak dve vteriny nez vbehnes do nepratelsky baze) prepnout hromadne na cervenej...
    BULHI
    BULHI --- ---
    no zelenej mod (ruka) je ze nestrili, modrej je hold position nebo co - strili po vsem ale stoji na miste.. ten taky vetsinou pouzivam u ciste streleckejch jednotek
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. byste mi mohli poradit co používat za mod (hraju gardu) pro jednotky (docela mě štve že když je někam postavím, třebas aby chránili nějakou pozici, drželi lini apod. tak když nepřítel ustoupí, nebo jeho první skvady už jsou na kusy tak moji vybíhaj často na close kombant nebo utíkaj někam kam už stacionární zbraně nedostřelí, popřípadě tam mám zamířeno dělostřelectvo apod. myslím že je mívám v tom žlutým modu, červenej je jasnej vybihač a zelenej na pouhá obětování palby mi přijde takovej sebevražednej.

podobná situace když obkličuji nepřítele a potřebuju postupovat strategicky a ne hordá hr v chumlu (nehraju orky a ani tam počítám by se to uplně nevyplatilo) tak prostě je stavím na pozice a jak se oběvý nepřítel všichni opoučtěj svoje pozice a valej docela na vlastní pěst..

chtělo by to něco jako střílím povšem ale z pozice se nehejbu, dá se to nějak ošetřit.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    CAR2N: hei to jsem hrával to byla výborná gameska.
    BULHI
    BULHI --- ---
    CAR2N: ty vole fer, o tom jsem slysel, ale nikdy jsem nehral..
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CAR2N: rejpava- to neni ze sveta Wh40k ale ze sveta EPICu;) ale gamesa dobra, mnoho hodin sem nad ni stravil...

inac sem vcera nainstaloval posledni datadisk dal tri bitvy- za SM ty sou ted konecne vyvazeny a nejvic se podobaj svymu figurkovymu zakladu (hlavne diky zdrazeni tanku a drednautu)- pocitacovy hrac neoceni, figurkoidni hrac jako ja plesa...
    tau mi prisly simpaticky, strelci od narozeni, ve stoli hre sem proti nim snad nikdy nehral, tak nemuzu soudit jak sou vyvazeny/nevyvazeni oproti skutecnosti, ale libi se mi...
    a ve finale necroni a ty me nebavjej vubec- dobry, drsny, jednoduchy, nudny.
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    (kdyby nekdo chtel final liberation, tak je tu http://www.the-underdogs.info/game.php?id=2796 )
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    direct join 213.29.115.98
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    tak zacnem ! :) kdo zalozi hru?
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    ja sem ready :)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    tak co,budem dneska parit? :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    GANBOY: tezko rict, zalezi proti jaky rase hraju :) (hraju za nekrony), to si musis ozkouset :-)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    to je tahovka :-/ to by me nebavilo,sry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam