BULHI: ja treba pri bitvach pouzivam moznost pause a v ty nastavim jak ma co kdo delat...
a ten problem o kterym mluvis je mi dostatecne znamej- a v realne v praxi hrace deskove hry to funguje asi tak ze nekdo objevi dostatecnou prasarnu ktera se da postavit a je vuci necemu(nejlepe vuci vsemu, ale nejvic procent hracu hraje chaos,a SM tamze prevazuje skladba armady ktera dokaze dobre nicit pancir) ultimatne drsna akrajecka a dokaze te sklidit ze stolu bez vetsich vlastnich ztrat. nema to nic spolecnyho s predstavou "vyvazene a na pohled hezke armady(ale ja sem stejne presvedcen ze moje kombo -armada utocici prvni kolo na vzdalenost az 32palcu byla moc hezka!)" a tak mesic, dva je tenhel typ armad prakticky nesmrtelnej, nez se najde jinej ciman kterej se zamysli a rekne si potrebuju armadu ktera bude nicit hlavne to a to- a postavi ji, parkrat odehraje a kral je mrtev, at zije kral- a zase nanovo.... a prave
v praxi ma pak vetsi sanci na vyhru clovek co tam prijde jednou za pul roku zahrat dve tri bytvy za sebou protoze neni zatizenej dogmatickym myslenim ucelovy skladby armadykterej t a prave v tom je ta krasa- rozmanitost;)
dalsim faktorem sou dodatky k pravidlum ktery meni styl hrani obecne a tem se tady nejvic podobaj mody...