• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    YOPIE
    YOPIE --- ---
    Teď jsem dohrál celé demo Soulstorm a překvapilo mě, že se nedá hrát za Sisters of Battle. Darl Eldars nejsou špatní, jenom je škoda, že nemají věže a miny.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ale si do originalky Soulstormu pujdu, Dark Eldari by v multiplayeru mohli bejt zajimavy
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ad ty rasy, u Dark Crusade to bylo tak, ze stacilo mit originalni klic jenom k nemu, Winter Assault a Dawn of War jsem mel piratsky a na netu slo hrat za vsechny rasy. To plati pro hru na netu, pro LAN staci nainstalovat takovej malej programek, co odemkne vsechny rasy, ale aby clovek nemusel mit zbytecne nainstalovany 3 hry
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    TRAGED: nejsi ty nahodou sstejnej tip experta co sou v comics klubu tady?? jak se predhanej kdo ma co koupenej za jakej original???

hele klidne si to kup sam, ja si to chci stahnout krekly a i pade je pro me moc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Pak 20$ taky IMO neni moc. ale kdyz myslis :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    TRAGED: imho na to prdim pac predchozi dva dily uz v originalu mam...
    taze kdo to ma napaleny?.)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANBOY: Nevysel ted za vice nez slusnou cenu nahodou soubor vsech? Kdyz ne v krabici, tak na Steamu urcite ano.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GHOST: tak uz vis proc chci to chci komplet??
    GHOST
    GHOST --- ---
    GANBOY: To není jen tip, ale už jistota, bohužel. Takže jediná varianta, která přichází v úvahu je skirmish, což je po 5000. trošku nuda.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GHOST: skoro bych tipnul ze soulstorm bude to samy jako dark crusade- tzn- muzes hrat jen za urcity rasy a jestli to chces hrat za jakoukoliv musis mit nainstalovany vsechno...
    GHOST
    GHOST --- ---
    GANBOY: Tak to si už počkej na Soulstorm, ne? :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    jo ogari, kdo mi vypalite, nebo hodite nekam na net Dark crusade??? zjistil sem ze ho nemam, ale zaboha nema!!! nemuzu ho najit po reinstalaci kompu bych si chtel zaparit...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    RASCAL: co bys chtel, nejobavanejsi priati a fetaci celeho vesmiru.)

ve stolni hre muzete velitelum a silnejsim postavam koupit jako vybaveni "drogy" no a pak si pred hrou hodite jestli to pridalo nejakou charakteristiku, nebo se ale muzete i preslehnout;)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ty Dark Eldari jsou dost divny typci, ale bojovat umej, to zase jo, a hraje se za ne zase trochu jinak nez za ostatni rasy
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    TRAGED: jojo, starcraft...at zijou zomglingove :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GHOST: Nemyslim, je to uplne stejne jako "na stole". Tyranidu je hodne, protoze jsou "levni" co se bodu tyce. Uplne stejne se to da vyresti tady, viz Starcraft :)
    GHOST
    GHOST --- ---
    TRAGED: S Tyranidy asi bude problém ohledně vyváženosti, hrál jsem nějaké mody s tyranidy a jeden horší než druhý. Tyranidů je prostě spousta a to se dá dělat špatně ve hře postavené na limitě jednotek.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Respektive. SoB dobry, to zase jo :) Ale Tyranidi to proste nejsou no :) Snad konecne priste :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam