• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    Je to jen hra lidi :) a pro potřeby kampaně je prostě všichni proti všem. Důvod se vždy najde - zrada, hereze atd. I ve stolním warhammeru se hraje taky prostě všichni proti všem. Jen specifické scénáře se dělají podle příběhu.

Dohrál jsem SS na normal za Sisters of Battle a docela sranda, přemýšlím za koho jet teď, Do Dark eldarů se mi moc nechce, v demu mě nebavili, asi zkusím klasiku SM :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RASCAL: SoB fungujú aj samostatne, spolupracujú síce s Inkvizíciou a Ministratoriom, ale majú aj vlastné aktivity.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ze by pulka kapituly Blood Ravens propadla Chaosu? to by jim snad uz v GW vazne zatrhli :) Navic jsou v Soulstormu sestricky samy za sebe, bez inkvizice

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Berte to jako ze SoB jsou po Chaos Touched marines = zacinaji byt corrupted ale este se to neprojevilo :)
    JEDI
    JEDI --- ---
    tak treba vyjde patch
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RASCAL: že je IG proti mariňákom sa za určitých okolností dá vysvetliť, ale Adeptus Sororitas proti IG a mariňákom, to je naozaj chujovina.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    CZTIBA: ja to teda nechapu, sestry by mely drzet s ostatnima imeprialnima frakcema, pokud by nemely sakra dobrej duvod zacit strilet treba do space marines a ten tam zatim vysvetlenej nebyl, se vubec divim ze jim GW tyhlety nesmysly dovolujou do hry dat :)

vcera jsem dal za SoB par her po siti a zacinam jim prichazet na chut, ty jejich roboti jsou luxusni
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    no, je to nezvyk no, me znicili nekrony, ale zase chaos je opet to co bejval... :-)

RASCAL: tak chapu, proc sestry nicej vsechno, ale taky mi prijde divny ze je IG proti marinakum :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak sestricky jsem dneska otestoval a zatim jsem vzdycky prohral i na hard, takze zustanu asi u Tau :-)
    GHOST
    GHOST --- ---
    RASCAL: jenže v DC to vysvětlili a dávalo to smysl, ale teď už to nedává smysl vůbec.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    nechapu proc v Soulstormu (opet) stavi Imperialni frakce proti sobe, uz v DC vypadalo divne kdyz se do sebe pousteli marinaci a garda, ted se k tomu pridaly jeste SOB :/
    BULHI
    BULHI --- ---
    aha :-)))
    GHOST
    GHOST --- ---
    BULHI: tak klikni pravým na reiforcement button, ne? :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no vsak taky whirlwind byla nejvic prepalena jednotka, diky ktery se za pechotni rasy jako IG nebo Tau nedalo proti marines vubec hrat..

jinak teda s klikanim nemam problem, jediny kde to nekdy nestiham jsou prave IG, ktery maj tech pandulaku v jednotce proste prilis a behem boje se musi doplnovat neustale..
    YOPIE
    YOPIE --- ---
    No, te'd sem zkoušel Soulsorm a je to mazec. Létající jednotky vám úplně nabourají obvyklý postup a fakt si je musíte hlídat. Ale co mě štve, je že zvýšili cenu většiny jednotek a zlepšení, např. máte jenom jeden Whirl wind :-( Jako Sisters jsou super ale Dark Elfs se nedají uhrát, pokud prfektně neumíte jejich Abilities..
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    TOSHIRO: docela vystizne, navic myslim, ze tam lze zadavat shromazdovaci bod po vyrobeni jednotky - ale uz u jednoho datace sem nestihal moc klikat proti kompu, mel vic zakladen a po mem utoku prisel vzdy jeho a to me hodilo zas do budovani a braneni a tak porad dokola - nejak na nej proste neplatily limity a prejizdel me poctama :(
    proto temer nehraju multi-player, protoze rychlost klikani mi nepride jako strategie, spis je to trosku demence, ale tahovy strategie uz vymrely :( zlatej fantasy/panzer general
    TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    JEDI: Primárně se to chce naučit dokonale znát alespoň rasu co hraješ - všechny klávesové zkratky, jednotky, kolik stojí, na co jsou dobrý, jak se dají vylepšit a vymyslet si herní postup alespoň pro cca první minutu - takzvaný build order. Když zaspíš tak soupeř získá kritickou převahu, kterou už pak prostě neuklikáš.

A samozřejmě je nutné se o vše starat sám a ručně, o tom to je :) Je to rychlá agresivní hra. Ale není to takovej klikfest jako starcraft :).
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    JEDI: mas dve ruce, jednu mys a jednu klavesnici, zkratky to docela zrychli, kdyz si na ne das budovy tak bys nemel mit problem bojovat a stavet zaroven. zadne pathpointy a checkpointy aspon co vim nastavit nejdou, ability musis oklikat, auto dancing tam taky urcite zapnout nejde :) to by byla pekna nuda kdyby ty jednotky delaly vsechno samy, neco jako hrani Counter-Srike s aimbotem :)
    JEDI
    JEDI --- ---
    mam otazku jak se ta hra hraje na multiplayer?

ja nestiham klikat.

stavet zakladnu, zabirat pointy, valcit na dvou frontach.
    doplnovat jednotky a jeste k tomu pouzivat jejich ability.

ja mam jen dve ruce a jednu mys.

daj se jednotkam nastavit nejaky path pointy, bo checkpointy. aby hlidali treba urcite uzemi a nebo treba tancovali kolem nepritele bez me asistence.
    nebo spoustely ability na nepritele, kterej zrovna bojuje.

Prece se nemusim furt starat o vsechno.
    ty jednotky by mely mit vlastni mozek.

dik za radu
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    je to masakr no... jeste to musime s bulhim vyzkouset s par compama na insene a pak se to da nejak predbezne popsat :) ale sestricky mi teda prijdou silne owerboosted :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam