• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II

Warhammer 4000 dawn of war II official homepage: http://www.dawnofwar2.com
    Warhammer 4000 dawn of war official homepage: http://www.dawnofwargame.com/homepage.php
    Ovšem zásadní stránka (mody, mapy a pod...) je na: http://dawnofwar.filefront.com/info/modLinks
    converze: http://wh40k.ei8ht.net/hangar-8_sm.htm

Klidně bych tento klub propojil i s vyvěšováním epických obrazů ze světa warhammer, takže pokud nějaký na netu objevíte lupněte nám je sem ať poťešíme svoje válečné oči výjevem z nějaké nekonečné bitvy..:)

rozbalit záhlaví
    TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    GREENTHUMB: Ono vůbec celý Tau jsou divná rasa. Kdyby to byli jen a jen technologie tak to beru, ale ta kombinace s dinosaurama a různejma psama a skákácíma podivnostma se mi nelíbí.

ad strategie - zakopat se a pak plnou nadupanou army rozplácnout hloupé AI, které se celou dobu vysiluje, tím že podniká sebevražedné útoky na mnohem silnější obranu, to fakt není žádný umění... to zvládne každej capart. Na druhou stranu pokud vás to baví a nehledáte výzvy, tak asi vše v pořádku :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GREENTHUMB: dinosaura nebo vznasedlo mam pocit. Zalezi jakou cestou se das snad. Jestli tribal nebo technika
    GREENTHUMB
    GREENTHUMB --- ---
    to mi pripomina ze tau empire maj jako nakou super jednotku dinosaura... coz mi prijde trosku divny spojeni se zbytkem jednotek v soulstorm :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    CHORCHE: mame stejny styl. Obranu jak krava a mapu dobiju kombinaci par jednotek. Me se hradby moc libi a vytvarim si zakladny aby i vypadali ucelne jako mesto. Proto byl pro me porod treba v Empire Earthu kde ja mel male kralovstvi a za hradbama jezdily tanky kolegu. Nezapomenu jak jsem letkou dvojplosniku poslal k zemi asi 3 stihacky nebo rytirema mlatil do tanku. Age of mythology je take fajn, libi se mi combat normalnich jednotek s mytologickou potvrou. Treba 6 footmanu na minotaura a on si s nima pohazoval
    BULHI
    BULHI --- ---
    no jeste ze je ve wh na veze limit :-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    BIMBAS: vsak to me taky... ale komp se da vetsinou ubetonovat a tak. ja prave zas neumim moc ci vubec multak, nejak me to u real strategii moc nebralo a ted neumim tak rychle klikat a vetsinou me prejede nekdo blitrzkriegem. mam proste trosku defenzivnejsi styl, jakoze na konec nepotrebuju tuny jednotek, ale spis par nabusenejch....
    v tomhle me treba dost uspokojovalo Age of mythology, mozna az ten datac, kde sem temer ze zasady chodil jen s par hrdiny a jinak se barikadoval vezma +par normal jednotkama, to asi zas nainstalim a oprasim:o))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nebo ta heavy infanterie v podobe nejakej zombii jak vylezou ze zeme podrzej si vojaka a wristama mu rozbodaji bricho :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ale na easy je to fakt pohoda. Hraju za necrony a zakladni kostry maji asi 9000 hit pointu. Aspon jsem si vychutnaval fatality jednotek :) Ten necron jak telepaticky drti obet ve vzduchu je pekny
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    CHORCHE: jasne je to pro lamy ale me spis nez klasicke bojovani (to si muzu dt skirmish s kamosem) zajimali pribehove ty hlavni bitvy na hlavnich uzemich jednotlivych stran
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    no tak sem s tim :D sem to ted hledal a vzdy jen crack, navic ty torrenty, to je vzdy na tyden, tak ja si este chvilku pockam :) dik
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    information must be free
    &
    try before buy !!!

no ne ? :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    CHORCHE: majitel klubu je mmj volno myslenkar a nadsenec cyberpunku takze linky klidne semhle ;)
    YOPIE
    YOPIE --- ---
    DEMO: Traniner má být 15. na cheathappens, ale zkoušel jsem demoverzi a nefachala
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    btw neposkyt by nekdo posledni novinku treba na ftp ci tak? mam tu naposled dark crusade, kde sem si pri reinstalu smaz chytre save - jestli se to tu nesmi, tak srry a ignorujte to, najdu to nekde na torrentu, jen to dyl trva :o)

- stejne me teda dojebala jedna mapa proti chaosakum, kde sem byl zalezlej v pravym dolnim rozku a brnail se tam jak o zivot, obcas vyhazel termose po mape, ale nikde tam nemeli HQ (?!?), wtf, moh to bejt bug nebo co to jako melo bejt? enemiku se na me valilo porad mraky, kdyz sem sel po zdroji tak meli jen nejaky picovinky, pripadne jejich vehicly se respawnovaly nekde z luftu, byl sem z toho dost mimo a po 5hod mapy a asi par tisic mrtvejch slizounu sem to prestal hrat :(
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    BIMBAS: hehe, ma cenu to hrat na easy? kdyz uz znas zanr a tak... easy je jen pro zacatecniky ci lamky (no offense, konstatovani faktu)
    - i kdyz i takova serka BG, kde mi uz pri 10tem opakovani 1fightu tekly nervy z bot, me dost spasila moznosti snizit obtiznost jen na dany fight, coz vetsinou ale nejde :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    DEMO: tak si to dej na easy. To je prochazka ruzovym sadem. Ani to delo jak pise Rascal mi nic moc neudelalo
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    spusteny ofiko stranky DoW 2 http://dawnofwar2.com/us/
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ja hral vcera za sestricky misi proti pevnosti IG a taky docela mazec, zvlast to delo uprostred mapy kdy musi clovek sestrelovat "spottery" jinak mu jednim vystrelem vymazou celou armadu, coz se deje samozrejme hlavne ve chvili kdy se clovek zrovna na vterinu koukne jinam (treba do zakladny na kterou mu zrovna nekdo utoci)
    DEMO
    DEMO --- ---
    GREENTHUMB: nehratelny! :) proste uz na to nemam nervy :)
    GREENTHUMB
    GREENTHUMB --- ---
    DEMO: tyvole! nerikej ze je to nehratelny!
    DEMO
    DEMO --- ---
    schanim trainer na soulstorm :)) nemuzu se zaboha dostat pres jednu misi v kampani....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam