• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    to by bylo super....)

    jinak bych treba dal hru ... kdybyste se nudili kolem 22:00 kdyz tak posta
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    po netu staci posledni datadisk a crack na odemceni vsech ras. Takhle to mrskam se svarou. Nekde ho najdu
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ja bych dal hru co??
    BULHI
    BULHI --- ---
    btw neda se uz nekde koupit celej pack treba za.. ehm rekneme 250,- nebo tak neco? :-))
    BULHI
    BULHI --- ---
    a nemuzu si zahrat s vama? prosim prosim :-))
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ahaa..diky
    GHOST
    GHOST --- ---
    BADHORSE: Protože nemáte nainstalované předchozí hry.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ted jsem zacal hrat s kamosem po netu, zalozim hru a nemuzu si vybrat vubec rasu...napr chci hrat za marinaky a proste nejde?? nevite v cem je problem ze jde dycky jen jedna rasa za kazdou stranu?? (vzdycky stejna) hrajem datadisk soulstorm..dik za info
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    nevim jestli uz pouzivate ale pro hrace stolni 40ky je tu mod Firestorm over Krous http://www.moddb.com/mods/dawn-of-warhammer-40k-firestorm-over-kronus

    ktery pry co nejvice kopiruje codexi armad.
    zrovna stahuju tak pak muzu dat vedet jako hrac stolni 40ky jak to slape.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kak jsem si poridil origo edici komplet vsech ctyrech kusu DoW 1 a nastesti to neni nadabovane to bych jim to fakt musel nejak zkusit vratit, ale stejne, neda se nejak predelat ta cestina tam zpatky na anglictinu nejakym patchem nebo tak ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    S Ogřím Doupětem na Games Day 2009

    Vážení zákazníci, máme pro Vás připravenou speciální nabídku!

    V předvečer příprav největšího festivalu stolních her od firmy Games Workshop vyhlašujeme speciální akci. Pokud si v datech 25.8. - 14.9. zakoupíte v prodejně Ogří Doupě zboží, za alespoň 1500 Kč, dostanete výherní kupón, který vyplňte a vhoďte do připravené schránky, v případě nákupu na našem elektronickém obchodě do poznámky napište "chci se zúčastnit slosování" a své telefoní číslo. 14.9. v 19:00 vylosujeme jednoho výherce, který poletí na Games Day 2009 do Birminghamu se zástupcem Ogřího Doupěte.

    Games Day 2009 se koná 27.9.2009 od 10:00 - 16:00, cesta bude jednodenní, nebo dvoudenní s nocí v hotelu poblíž letiště.

    Prosíme vás o řádné vyplnění všech kolonek na výherním kuponu, včetně telefonního čísla. Výherci se ozveme telefonicky ihned po vylosování. Zvažte prosím při vyplňování, zda vám Games Day 2009 vyhovuje časově a máte tedy možnost se tohoto největšího festivalu na světě zúčastnit.
    Hodně štěstí přeje vaše Ogří Doupě!

    V případě dotazů neváhejte kontaktovat mě na marekjanda@fantasy.cz
    GHOST
    GHOST --- ---
    SID311: každopádně prima, někdy bych dal match :)
    SID311
    SID311 --- ---
    GHOST: Už to mám. Nikdy jsem to nevytvářel přes hru, ale i tak mi to nešlo. Teď jsem si ale při regitraci změnil v adrese https://live.xbox.com/en-US/Flows/AccountCreation z cs-CZ na en-US a to kupodivu fungovalo. Pak si šlo volit zemi.
    GHOST
    GHOST --- ---
    SID311: Už jsem si vzpomněl. Nesmíš ten profil vytvářet ve hře, ale musíš najet na stránky Windows LIVE a tam si vytvořit profil.
    GHOST
    GHOST --- ---
    GHOST: tak pořád nic, ale po novém videu z OpF2 jsem docela optimistický. Jestli to nebude dobrý, tak s hrami přestanu už nadobro. Ale dobrá oddechovka je Overlord 2.

    SID311: Dělal jsem to "dávno", ale mám chuť si to zahrát znova, tak to nainstaluju a podívám se na to.
    SID311
    SID311 --- ---
    Mám v Dawn of War 2 problém s připojením ke Games for Windows Live. Offline profil je v pohodě, ale do online mě to nechce pustit, zřejmě proto, že jsem v nepodporované zemi.

    Návod zde: http://www.gtaplanet.cz/gta4/gta4-novinky/navod-gfw090112.html radí použít zemi, která je podporovaná (např. UK), ale mně to při vytváření nového profilu automaticky nabízí ČR bez možnosti výběru jiné země.

    Nevíte někdo co s tím?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANBOY: Flashpoint, resp. VBS pouziva australska armada a americky marinaci, a to z celkem prozaickyho duvodu: ma to user friendly editor, takze si do toho muzou nechat nasypat, co potrebujou. O nejaky top realisticky zpracovani neslo, spis na to cvicili chain of command a komunikaci, i kdyz videl jsem i simulatorovy nadstavby pro trening spoluprace snipera a pozorovatele, nebo se do toho delal treba model bagdadu (sam jsem delal nekolik budov), podle kteryho si marinacky ridici humveecek cvicili orientaci podle landmarku ve meste, nez byli poslany do iraku...etc etc.
    GHOST
    GHOST --- ---
    HIJACKER: Ty jo, to jdu zkusit, protože takhle to vypadá fakt dobře a navíc hratelně, díky! :)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GANBOY: pac je to jen hra, koukas do monitoru a tvuj mozek si predstavuje ze tam ses , ale nejses, vsechny podnety jsou umele vyvolany, nemuzes se spolehnout na svuj zrak,sluch,intuici apod. V realu si spis vsimnes ze se 200m od tebe neco pohlo a v realu mas taky uplne jiny moznosti pohybu, stejne tak nevidis jen v urcitym uhlu jako ve hre ale vnimas i podvedome prostredi okolo sebe... Tohle bude realny az nekdy v dobe virtualni reality. Ale tak v pohode, nikdo ti to nebere, at te to bavi dal .) co jinyho by britove hrali? COD4? :D
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    HIJACKER: kdyz to nema moc co spolecnyho s realem tak by me zajimalo proc to britska?(us si udelali vlastni) amrada pouzivala jako prvni stupen vycviku vojaka covece:D a takovy loveni snipra v lese kdy von ma dostrel 60 a ty 40metru (airsoft)... moc krasne. proste aj sem zastancem tehle veci co vypadaj a chovaj se realne, protoze me bavi no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam