• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II

Warhammer 4000 dawn of war II official homepage: http://www.dawnofwar2.com
    Warhammer 4000 dawn of war official homepage: http://www.dawnofwargame.com/homepage.php
    Ovšem zásadní stránka (mody, mapy a pod...) je na: http://dawnofwar.filefront.com/info/modLinks
    converze: http://wh40k.ei8ht.net/hangar-8_sm.htm

Klidně bych tento klub propojil i s vyvěšováním epických obrazů ze světa warhammer, takže pokud nějaký na netu objevíte lupněte nám je sem ať poťešíme svoje válečné oči výjevem z nějaké nekonečné bitvy..:)

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SPATZIER: To vis, shodny Serial # nemel rad uz sveho casu C&C :))
    SPATZIER
    SPATZIER --- ---
    spojit se de i normalne pres net pokud ma aspon jeden z vas verejnou ipnu... uz sem to tak nekolikrat hral. meli sme ale problem ze se nektery lidi navzajem po zalogovani kopali...

jinak sme to nedavno davali v 4 a 6 lidech na lan party a faaakt mazec :)), jak sou tam nekonecny zdroje tak se to muze docela protahnout, pokud se nezacnete mazat hned od zacatku...
    GECKON
    GECKON --- ---
    no třeba to mají jinde dělané jinak
    ja jsem na cZnorth.net (ale reklamu bych jim moc nedělal - nekdy s nima mám pekné nervy)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    to de? a jakej provider to je? já jsem na karnevalu (jakože kdyby někdo byl taky :) ....
    GECKON
    GECKON --- ---
    jj.. s kamosem, co je u stejneho providera, takze jsme se na sebe ve vnitrni siti pripojili

vyhral on, na to, ze mi zabral vsechny reliqie.. tezko se to zabira z5
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hráli jste už někdo s human oponentem??
    BULHI
    BULHI --- ---
    no do Brna pojedu nejdriv o Vanocich, ale komp s sebou tahat stejne nebudu... :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kua taky sedím za proxi.,..
    kdyby se ale snesli compy tak se to f poho propojí přes lokální síť?
    co brňáci udělat nějakej WHdowFEST ? :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    nemam na to tedka cas, ale pristi tejden bych zaparil, je to asi fakt hra tohodle roku
    GECKON
    GECKON --- ---
    jj, kdo ma pevnou IP a pari tohle, tak hlasit.. ! : ]
    SPATZIER
    SPATZIER --- ---
    geckon: vo waagh se nemusis moc starat... v podstate jediny co je dulezity je kolik mas population cap...

ork resource (waagh) by mel bejt rozdil mezi popcapem a tim kolik mas z neho vyuzito, s tim ze je naka prodleva v "prelejvani" bodu mezi popcapem a ork resource (dyz neco pomre a kdyz postavis dalsi waagh bannery) prodleva je tim mensi cim vetsi mas popcap... tak sem to aspom pochopil ja... detailni popis je tady

jinak dow rulez, zkousim se naucit orky, ale zatim dostavam na prdel... dyby ste nekdo chteli zahrat a meli ste pevnou ip, tak dejte vedet :)) ja sem bohuzel za proxynou...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    zkouším dávát skirmish na hard AI zatím dvakrát, neúspěch... zkusím 1 na 1 .
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GECKON: JJ já bych taky radši lidsko-orccký protivníky aby byla hra ještě zábavnější... ale taky na ní dost fičím (jhakože nehraju vůbec nic jinnýho, když už mám čas tak teď dávám jedině tohle :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    Kuwa.. jsem na te hre fakt ulitl : )
    GECKON
    GECKON --- ---
    Heh.. tak to je masakaa !
    Akorat ze bych vazne radsi lidske protivniky.. (i kdyby to meli byt orkove :)

nejak jsem neprisel na to, jak funguje to "Woogh" u tech orku
    BULHI
    BULHI --- ---
    LUNGPA: no to je uplne jina hra... nejdulezitejsi je tam strategicka cast, ktera je na tahy, a ty bitvy jsou spis pro zabavu... ale zas je to sakra dobra zabava :-)
    GECKON
    GECKON --- ---
    Hned to jdu sosat : )
    btw: jake to ma naroky na kompl ?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    BULHI: a jaký to je v porovnání s warhammerem?
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja dohral akorat kampan, skirmish me nebavi, takze jsem presel na rome: total war... ale po netu bych to dal...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no jestli v poslední době něco hraju na compu tak je to tahle gameska.
    vyrtuální zhomtnění našich snů o rozpohybovaným warhhameru prostě rulez...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam