• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    indestructible army

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak já zatím testuju jestli to má smysl kupovat :))) a jsem čím dál tím přesvědčenější že nejspíš jo.-
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    LUNGPA: No jasně, ty jeden warezáku!! Volám BSA nebo BSE....:)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. kdyby tu někdo prodával originální verzi téhle gamesy, za nějakou rozumnou cenu, tak bych do toho snad i šel.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    když mi ždánej z těch modů nejede (resp zpistí se jenom intro a pak když to chce skočit do menu tak to skočí do windows a proces warhammer se ukončí, tak to bude asi nejspíš tím že nemám originálku což?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ty jo slušnej link, používáte někdo nějaký mody??? já si zatím jenom přidal další banery a znaky na jednotky, ale skusím teď rozjet nějakej ten imperial guard mod
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no jasně, vlastní tvorba like the best :))
    VIPERA
    VIPERA --- ---
    Je tohle dostatecne epicky obrazek?? I kdyz neni z netu... :>
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ať si dávaj kolik chtějí, já už nic jinýho nehraju :))
    BULHI
    BULHI --- ---
    kokoti :-)
    ADAMDA
    ADAMDA --- ---
    neska rano jsem cumel na gamepage a vite kolik dali warhammeru??? 75% idioti kretensky....
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele na gamezone bude mozna warhammer 40k, pokud dostanou nejakej novej server, prej o tom jednaj..
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ALE kdyby někdo od sud a okolí do toho chtěl jít, tak napisájte, domluvil bych se...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    No tak jasně s živákem je to 100%best, jenom jsem ještě neměl tu možnost :( ale udělal bych někdy po zkouškách klidně i nějakej warhammer40000playCON jakože donýst někam compy nebo tak.... probl možná že jsem z brna.
    VIPERA
    VIPERA --- ---
    LUNGPA: Human je proste clovek - nema predepsano co ma delat, a to ani v mnozinach promennych. Proste je na nem, jestli te utluce hromadou nejobycejnejsich jednotek hned na zacatku anebo se opevni a pocka az nasbira dost prostredku na totalni valku s pouzitm tech prima vecicek s vyssim tech levelem. :> Mne to poprve (a zatim naposled) s clovekem zvysilo tep zpusobem, ktery AI ani zdaleka namohlo napodobit. A to nejen kvuli tomu, jak to dopadlo. AI se da klidne jen tak vypnout napr. :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LUNGPA: Imho zalezi jakej human, toho taky muzes mit easy nebo hard :O)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    přesně tak - stačí, aby komp měl trochu větší počáteční zdroje a prostě tě ukliká protože nei omezenej interfacem:)
    ALEITAAN
    ALEITAAN --- ---
    komp rychlejs klika... :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    VIPERA: nedá srovnat jakože jak? human je silnější slabší? než hard
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam