KONZUM23: Zcela uznávám to, že máte plné právo zde demokraticky vyjadřovat svůj názor. A z toho nikdy neustoupím, i kdyby mě třeba Vaši oponenti drželi tři nože pod krkem. ;-) Ale když tvrdíte, že půjdete jako provokatér na tuto demonstraci a budete tam jak na běžícím páse takříkajíc rozbíjet držku všem lidem s jiným názorem než Vy, to už nelze pochopit jako svobodu projevu, ale nabádání k trestnému činu či rovnou trestný čin. Budou tam i mí známí na invalidních vozíčcích - těm asi pro sychr zpřerážíte ruce, aby se už nemohli vůbec pohybovat a přijít na jakoukoliv demonstraci, co? ;-) Ani bych se nedivil, kdyby Vás pár lidí už možná teď nahlásilo policii... ;-) Můj známý invalidní důchodce má celkem 5200,- Kč invalidního důchodu měsíčně a musí z toho vyžít, či spíše přežít... Naproti tomu náklady na jednoho nelegálního imigranta jsou asi 62 900,- Kč měsíčně... Jinak tu sebevraždu klidně spáchám i já a spousta jiných normálních lidí, jako byl v podstatě úplně normální a hodný student Jan Palach, který pro tuto zemi přinesl vskutku tu oběť nejvyšší jen kvůli zcela nenormálním politickým podmínkám v naší zemi. Nikdy jsem o té věci neuvažoval a snad mě situace k tomu nikdy nedonutí... Nechci však rozhodně sebevraždu celé České republiky. Jsem si jistý, že zrádná vláda a posranci, kteří jdou proti názoru 95% občanů nebudou nikdy něco dělat ve prospěch občanů této země, ale rozhodně vždy naopak!!! To je Vám snad zcela jasné - pokud tedy nejste ducha zcela mdlého. ;-) Jen velmi malá část občanů ČR (2 %) zastává názor, že by ČR měla uprchlíky přijmout a nechat je usadit se zde:
http://cvvm.soc.cas.cz/media/com_form2content/documents/c1/a7490/f3/pm160121.pdf
Vláda jde přesto velmi tvrdě proti téměř jednoznačnému názoru občanů této země. Já jsem pro přímou demokracii švýcarského typu. Ať občané sami rozhodnou, že tady nebudou žádní nelegální imigranti, ihned se zavřou hranice, vystoupíme z Evropské unie či NATO, nebudou elektronické pokladny atd. atd.
Co Vy na to říkáte? ;-)
Jinak, proč nejdete na sluníčkářskou demonstraci - tam bude účast zřejmě jen pár desítek lidí, tak každý jediný člověk se tam bude hodit... Vy chcete jen násilí, že? ;-)
Běžte s celou svou rodinou na rok žít do no-go zóny do současné západní či severní Evropy. Ať víte, co vlastně chcete. ;-)
Uvidíme, zda po tom třeba trošinku nezměníte názor... ;-)
Já budu také na této DEMONSTRACI ZA ÚPLNOU DEMISI VLÁDY od 17 hodin u Úřadu vlády, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 - Malá strana:
https://www.facebook.com/events/485322888318921
Můžete mě tam klidně přijít i zabít, stejně už jsem podobné výhrůžky dostal dnes od dvou sluníčkářů, takže jsem zřejmě mrtvý muž. ;-)