• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAKosti
    ROSADKO
    ROSADKO --- ---
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    schön!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jedna zasněná
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jj známe ... ale stojí to za to :)
    COROZ
    COROZ --- ---
    http://www.kostnice.cz/ - kliknout na odkaz "kostnice" a potom na odkaz "virtualne", pak uz se jen divejte
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Nejluxusnější lebku má sova. :-)

DARUMA
    DARUMA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    už jsem zase dlouho nic nepsatoval a ted jsem zase něco bjevil :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    thx for this nfo
    COROZ
    COROZ --- ---
    normalne ti tam vlivem prerusenych vaziv, tkani, obehovych cest a okostice zacnou vznikat ruzny enzymy, jako odpoved na poruchu, ktery v okoli a celem tele vyvolavaji chemickou odezvu. ta zpusobi ze se do krve zacne vyplavovat fosforecnan vapenaty a uklada se do rustovych bunek ktere odumiraji a zanechavaji svuj krunyr..(predpkladam :o)))) nejdriv mustky, potom mosty, pak se to leseni vyplni a dokud tam budou nejake veci v neporadku tak bude telo vyplavovat enzymy pusobici dorustani zlomeniny.
    na detaily se zeptej KAI, ta mi prozradila ze si prozila autoprotolyzu (syntezu bilkovin) tak mozna bude z prvni ruky vedet i o tomhle.. ;-)
    brzke uzdraveni..
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jj dává se na tři týdny ale stejně mě zajímá jak to probíhá pod tou sádrou...
    COROZ
    COROZ --- ---
    vim to, dvakrat prostrednicek na prave ruce a prave zapesti jsem mel zlomene
    COROZ
    COROZ --- ---
    SWINE: jo, ale pri nastiple pate mi chteli dat nohu do gypsu na mesic, kdybych se z toho nevykroutil po svym tak by to byla pekna votrava. :-/ Jinak bezne se ruce davaj na tri tejdny..
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no zase mi srůstá další zlomenina a tak si říkám jak to tam a hlavně časově probíhá...
    SWINE
    SWINE --- ---
    ja mel malicek v gypsu 3 tejdny ... ale stacily by podel me 2 ... v gypsu a 2 moc nenamahat ...
    COROZ
    COROZ --- ---
    3-5 tydnu podle rozsahu..
    nejdriv se spoji prvnimi mustky a potom doroste, misto zlomeniny je po zahojeni mnohem tvrdsi nez predtim..

ale link neznam..

proc ?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    nevite někdo jak je to s průběhem srůstu zlomené kosti v živém lidském těle?
    link s info a pod.
    doba srůstu pruběh...
    SWINE
    SWINE --- ---
    SWINE
    SWINE --- ---
    Jason Soles

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam