• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAKosti
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    bohuzel mam hluch a na nic nehraju ale napr. kost pouzivam jako slukovku(chilum)
    VEMPIRE
    VEMPIRE --- ---
    Používáte někdo kost/kosti jako hudební nástroj?
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    no parada book,taky jsem osofil
    COROZ
    COROZ --- ---
    ja sbiram nejradsi kosti fosilní, ty nesmrdí, jsou radne odpreparovane od mekke tkane a maji v sobe neco, co se dneska tezko hledá ....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    to se poddá :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    sem to vcera vyhodila ven.... napoprve jsem lekci nezvladla....
    COROZ
    COROZ --- ---
    tak to vařte venku...
    LALINA
    LALINA --- ---
    lungpa: houby smrt, tos blbe cetl: SMRAD to byl:-)))))) Nojo, sem meka, ale me se dela sptane z masovyho smradu.....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    lalina: jo jo skrze vaření se pozná jak to kdo myslí s kostima vážně :)))
    taky jsem pozoroval zajímavý věci když jsem vařil:) a pak odstraňoval šlachy s páteře,
    smrt mi dýchala na záda :)))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kuato: kuru? co to je?
    LALINA
    LALINA --- ---
    kuato: no klidne bych hlavu chtela, ale nehodlav varit zase polifku:-]]]]]]
    COROZ
    COROZ --- ---
    hm
    KUATO
    KUATO --- ---
    ja budu dneska omě zabíjet kuru, že je nějaká nemocná, chce někdo poslat hlavu?

vzpomínám, že když jsem byl malý, a děda rubal drůbeži palice, tak nás s těma hlavama naháněl po dvoře, břidak jeden :O))
    LALINA
    LALINA --- ---
    joaha, vy to jeste nevite, ja myslela, ze uz jsem to sem psala... totiz nez jsem odjela do Trince, tak jsem se podivala do hrnce, ze ty kosti sleju a tech par slach z nich odstranim a bude to, ale nektery kosti byly ulomeny/rozvareny a slachy nesly odstranit bez nejakyho velkyho hmozdeni a me bylo blbe z toho smradu, tak jsem z nich slila vodu a nechala je na balkone ve stinu , hehe a jsem rozhodnuta, az se vratimúmozna /nekdy/domu, kosti vyhodit... necham si tu celist a tu kost s dirkou, ty jsou oka.... zacinat se asi ma v malym:-]]]]

Proc bys nam mel pomahat? protoze jsi takovej dobrak od kosti, Corozi :-]]]]]]
    LALINA
    LALINA --- ---
    coroz: neni dobry, kdyz maso od kosti odpada, nemyslis? Jsem celkem rada, ze jsem ke kostem prilnuta:-]]]] Ale jinak--- mozna to tak opticky vypada, ale tohle moje prvni dobrodruzstvi s kostema bude nejsipis posledni...nesnasim smrad z kostniho vyvaru:-]]]
    COROZ
    COROZ --- ---
    lalina: tys ke kostem nejak prilnula..., ale to je dobře samozřejmně

btw nevim jako proč si myslíte že s vámi za mou vraždu moje kosti spolupracovat kdy vůbec budou chtít... :o)

kdyyste chtěli ty kraví rohy, dejte vedet trřeba sem, mam jich plny pytel, jenom bych pro ne musel zajet do SR
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem vcera varila toho srnce.... to vam byl smrad, to byla jedna hruza...jako hoveri vyvar...jeste ted je mi z toho nablitiiiiii. Vyndala jsem to i s vodou na balkon, at si sousedi uzijou a dneska nebo zejtras z toho budu muset nejak dostat takovy ty malinky zbytky slach nebo co to je....reknu vam, nedela mi to dobre!
    Jo a vcera me u cesty z jednoho keltskyho mista potkala takova krasna placata kost s kloubkem, ale neni to klou, jenom takova vystouplina a jsou v ni dve dirky asi na slachy.... ta je uplne boziiiii. a skrze ty dirky se bude dat krasne povesit na krk......
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    :)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    lungpa: ne??? (nechapave a prekvapene zdvizene oboci)
    No tak to si ho raci zabiju sama!!!!! a potom ti mozna necham nejake malickove kosticky na ty tvoje malicke artefakticky ;-]]]]]
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Lalina si myslíš že nejlepší kousky bych si nechal vzít? 8-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam