• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAKosti

- Výtejte v klubu o kostech, nalezněte pokoj a smír v zrcadle spočinutí večného-

rozbalit záhlaví
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LUNGPA: Lopatka nikdy. Budto z parohovych desticek, jako je ten na obrazku, nebo ze stehennich kosti velkeho dobytku (hoveziny).
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    bídáku z jaké kosti se dělá hřeneb??? možná bych si ho zvládl udělat i sám, ale lopatka co ji mám doma, mi k tomu sice tvarově příjde dobrá, ale vnitřní strukturou na jednotlivé hroty hřebenu moc whodná nenjni... takže?
    VEMPIRE
    VEMPIRE --- ---
    Bidak - Já mám kontakt na jednu pštrosí farmu nedaleko Prahy, kde by byl odběr možný.
    Majitel je docela ochotný chlapík (mluvil jsem s ním po telefonu), takže když mu řekneš, kolik toho chceš a kdy si pro to dojedeš, tak si myslím, že by neměl být problém.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Neumite nekdo sehnat dlouhe pstrosi kosti?
    VEMPIRE
    VEMPIRE --- ---
    Bidak - Já bych potřeboval tak 15 - 20 cm, ale ty kostky bych určitě bral! ;-)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Jak dlouhou? Z hovezi kosti ne delsi nez 12 cm, z pstrosi klidne 30 cm, ale te mam malo a setrim si ji.
    VEMPIRE
    VEMPIRE --- ---
    Bidak - Dokázal bys vyrobit velkou jehlu do vlasů?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Noze zhruba od 600,- (vyborna ocel az 55 HRC, parohova rukovet), tu pistalu bych asi nezvlad aby piskala, kostky tak po 100,-, jehly tak 50,-. Hrebeny delam jen pro zname.
    VEMPIRE
    VEMPIRE --- ---
    Bidak - Ukaž ceník! :-))
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    OVERDRIVE: Chce nekdo neco takoveho? Vyrobim...
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    COROZ
    COROZ --- ---
    LOL, nejsem vcerejsi ;-) myslim to vazne, cim driv (do posty) tim lip pro vas..
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    COROZ: Jakubske namesti!!! :))))
    COROZ
    COROZ --- ---
    specha, probihaji tam uz archeologicke prace.. :-)
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    COROZ: Heeeey!!!! ;))))
    COROZ
    COROZ --- ---
    Jestli mate zajem o lidske kosti tak si prijdte nabrat kolik jen unesete, u nas za barakem byl park - byvaly hrbitov, ted se ten pozemek prodal a bude se tu stavet, pri pruzkumu zakladove pudy se naslo spousta hrobu a jam plnych lidskych kosti.. (ruzneho stari), takze jestli mate zajem o "cokoliv" tak mi napiste do posty a ja vam povim adresu (napovim - brno a okoli :o)
    COROZ
    COROZ --- ---
    btw. jsem vcera navstivil Indonezskou vystavu Hanzelky a Zikmunda, jestli se chcete nechat inspirovat zpusoby zdobeni a pouzivani kosti a kostenych doplnku tam si tam zajdete ! Je to v Palaci slechticen na Namesti svobody, pro studenty za pade, ale ta vystava je fakticky skvela.. !
    COROZ
    COROZ --- ---
    á, pán je labužník ;-)
    VEMPIRE
    VEMPIRE --- ---
    Coroz - Pěkná, jenom škoda, že je z profilu. :-)
    COROZ
    COROZ --- ---
    njasne, je tam lebzna.. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam