HALELUJA: to mas asi nejakou vlci mlhu, ne? Ja jsem jen reagoval, PROC. VITTI chtel/a vedet PROC. Tak jsem svuj nazor napsal. spousta lidi to tak vidi, spousta to vidi opacne. To je takovej problem prijmout nazor odlisnej od vaseho? Proc hned flamewar? Ja nenavidim zadnou muziku. Pokud kapela hraje a prodava, tak ma asi pro koho. a pokud se me neco nelibi / nechapu / sere me, tak asi jsou lidi, kteri to vidi jinak, kdyz ma kapela fans. A je jedno, jestli jde o Manowar, COF, Evu a Vaska nebo Shakiru. at si kazdej posloucha, co se mu libi. Jak vidis,
VITTI psal/a, ze oddechovy album Nymphetamine se libilo. A prave proto, ze bylo oddechovy, tak se me nelibilo, respektive ve mne nezanechalo zadny dojem. Pokud si neco poslechnu a neoslovi me to, tak to proste neposloucham... Ja jsem treba momentalne unesenej z novyho CD cesky death metalovy Pandemie (
http://bandzone.cz/pandemia). A co? Ze nekdo ohrnuje nos, ze je to takovy nebo makovy? Fajn, me se to libi. Dale tvuj nazor, ze cim znamejsi kapela, tim vic lidi je nema rado je taky uplne mimo. Spis je maj radi jiny lidi, protoze postupem casu zacali hrat jinak (vetsinou mainstreamovejc, ucesanejsi aranze, ubrat na distorzi, pridat na harmonizerech a vysledek je "vetsinove akceptovatelnejsi", ale taky "beztvarejsi"). Manowar me prisel cool pred 15 lety, dneska si je obcas poslechnu, ale dnes za jejich machisticko-bozskou pozou vidim spise setrvacnost a stroj na prachy, nez nejakou "true pravovernost", jak anoncuji. Kdysi si vymysleli kult sebesama, zjistili, ze to funguje a do dneska se na tom snazi vytriskat, co to jde. A co? Lidi to bavi, furt je ma kdo poslouchat, na koncerty chodi, Stopadesate kopie live 4CD + 8DVD se prodava, tak co je spatne? Proste nic, pouze ME TO NEOSLOVUJE. Tot vse. ostatne Motorhead vari tu samou polivku uz 30 let a vernym fanouskum furt chutna...
Sorry, ze tu dlouhou litanii, jsen jsem chtel par faktu osvetlit a upozornit, ze pokud nekdo neadoruje zrovna Vasi oblibenou skupinu, nemusite se hned stavet na hlavu a delat z neho debila. Staci se smirit s tim, ze kolik lidi, tolik hudebnich vkusu a nebat se diskutovat nad podstatou, proc, jak, co produkce, proc driv jo a ted uz ne atp. A ne postavit diskuzi na zkratce: nema rad Manowar / Anal Cunt / Zizalu Julii - je to debil. To je asi vse...