• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    JENDA69: ty voel, to snad pořádá někdo, kdo nebyl studentem vŠ, to budu mít zkouškový..teda...až za rok:-D
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER: jj :-)
    hned se mi ten dil vybavil
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    ukradeny hlasky jsou nejlepsi, no.)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    dobry ctivo - u zemi plnych sandalu gyrosu jsem smichem probudil spolubydliciho :-)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Tak konecne jsem napsal ty Nile, ale mame i hodnyho policajta.)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JEBAK:
    jo, Origin a Faceless super veci
    hate eternal jsou podle me hudebne uplne jinde a 1349 je dobry pocin, pro me spis poza, nez neco zajimavyho...
    kazdej mame neco, no
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    DEFILA: origin, hate eternal, faceless, 1349 ...
    A nerikam mlaticka, ale tupa mlaticka.
    RAV
    RAV --- ---
    ten Metalfest je v termine wgt... no super...
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    DEFILA: super, díky;)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JENDA69:
    jo vim, necekal jsem, ze to bude zastitovat pragoconcert... mazec... uz delsi dobu patram po organizatorech
    Ten Metalfest je organizovany stejnou nemeckou spolecnosti, ktera zastitovala Neckbreakers tour, Pagan fest a podobne vypecene akce - mimo jine tam budou vystupovat reunion Decapitated, da se predpokladat, ze ve vsech statech bude svetovy lineup stejny

tudiz - ku precteni tady http://www.at.metalfest.eu/bands.html
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    Stalo se již tradicí, že na Zimním "Masters" se dozvíte kapely, které ve Vizovicích vystoupí následující léto a vstupenky na tento svátek jsou pouze v tento den za nejnižší cenu.
    Ale pozor! Tento den se dozvíte i první potvrzené kapely na zbrusu nový mezinárodní metalový festival - Metalfest open air.
    Zaváděcí cena, platná pouze tento den, bude platit rovněž pro festival Metalfest. A jak to bude datumově příští rok vypadat?
    Následovně:
    21. - 23. května - Plzeň - amfiteátr Lochotín - Metalfest (3-denní mezinárodní metalový festival)
    15. - 18. července - Vizovice - likérka Rudolf Jelínek - Masters of Rock (4-denní mezinárodní rock-metalový festival)
    Letáčky k oběma akcím budou na Zimním Masters of Rock k dispozici. A pozor - speciální akce! Kdo si zakoupí vstupenky na oba festivaly, dostane zdarma DVD - Masters of Rock 2008!

http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?lng=cs

Nevít o tom někdo něco?
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Pozvanka na koncert

[ Masturbace - Sereme na krizi... / concert / 23.11.2009 / CR - Praha - Roxy ]

skurvil som nastavenie eventu a vsimol som si az dnes :-(
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JEBAK:
    hmmm, jen ze zvedavosti, co pro tebe mlaticka neni, kdyz Behemoth jsou?
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    MEPHISTO: Ja behemoth nemam rad celkove, ty studiovky jsou takove obycejne a nazivo je to opravdu jen stupidni mlaticka na vyhazeni hlavy.
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    ED_EDDIE: sakra si me predbehl.. dneska sem se na to chystal to tu vylepit!!!
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Vader by mohli začínat desku intrem z RD: "Jsme senzační bratři zpátečníci (...) Uvidíme se zase včera večer." .)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Vader jsou fajn, ale jsou taky čím dál tím víc stejný.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    VITTI: no, takle správně sem to měl napsat technicky čistý. Ale známe to lidi, škatulky sou čistě individuální věc. To co nejspíš většina společnosti poslouchající metal dnes pokládá za TD já mám jako bordel. Takže koho sem pohoršil, nechť si políbí prdel:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam