• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    VITTI
    VITTI --- ---
    CANDLEMASS: me to jakoze bavi uz vcelku dlouho.. ale je fakt ze ta druha pulka alba me obcas spis sere :) ale jak kdy no..
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    VITTI: Jo :-) Sice nevím jak dlouho mě to bude bavit. Ale jako jsem překvapený.
    VITTI
    VITTI --- ---
    CANDLEMASS: parada co? :)
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    Poslouchám nový Masters Hammer a normálně se u toho směju :-)))
    PHOB
    PHOB --- ---
    SOUL_RIVER
    SOUL_RIVER --- ---
    Přátelé sháním hudebníky do hudebního projektu. Viz info v profilu. Díky!
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    litujeme :-)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Litujte Burning Skies..bude report a fotky.))
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Hoši, vklidu. Už tehdy jsem věděl, že to budu kupovat. Akorát jsem chtěl mít možnost nerušeného poslechu kdekoli i bez netu + scrobblování na Last.fm :)
    PHOB
    PHOB --- ---
    btw a co rikate na nove Dying passion ?
    uz ste je nekdo slysel ? na bandzone maji 4 songy semizda, davali tam prubezne cele album...
    a za 250,- cd+dvd to se docela da myslim :) (nechci delat reklamu :)
    PHOB
    PHOB --- ---
    KJUPCA: protoze prvni desku delal libor, ktery od nich odesel a zalozil ascendancy :)

DEFILA: tak ono pratele zeleneho havrana, aneb jak se nechat zprznit na fotkach... ty o ten "grafik" by se mel stydet za sebe a aj za ne... :/
    joo andrejce vlepit pusu to je fajn :) me hodne prekvapila proste na tom songu... skoda, ze sem na tom krtu nebyl :), ackoliv mam ke vsetinu srdecny vztah :)

JOHN_BEAK: o jeee :/
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:
    ano, jako treba, ze hudba ceskych skupn se nekrade :-)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    jj, je nejvyšší čas, abych to taky zainvestoval.
    Celý to album jsem nahrával, když ho měli k poslechu na BZ. Musel jsem přes nějakej program na babiččině počtači (u mě zvukovka generuje rambajz i kdžy má být ticho). Potom jsem ještě musel sehnat něco na konverzi. Nakonec jsem to do kvalitních mp3 dostával přes command line jediným sofistikovaným batch příkazem (který jsem vymýšlel skoro tak dlouho, jako jsem nahrával) přes LAME. Přiučil jsem se přitom hromadu zbytečných věcí :P
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    KJUPCA:
    a kdeze ti to tam mai dekovat :))

PHOB:
    jj, vizualne to nuda je... (ale krasnych metalistu je tuze malo :-)) ) - ten obal se mi proste nelibi...
    Andrea byla dobra (hlasove) aj nazivo, bylo to hodne podobne jak na CD, ale kdyz ji behem skladby vlepil pusu, tak vypadala velmi prekvapene :))
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    no jako mě přijde že od první desky se posunuli celkem jinam, takže bych se slinutí moc nebál.o) prej mam na nový desce poděkování, musim sehnat:o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    DEFILA: nezni to spatne, mile me prekvapila andrea k cemu ji tam ondras donutil :) povedeny song, a zvlast se mi libi ty pomalejsi vybrnkavacky v poslednich skladbach...
    kazdopadne ale vizualni stranka desky je hodne nudna... :/ coz je skoda...

akorat se bojim, aby se dalsi deska nesinula ve stenych kolejich jako tahle, kdy ji prevazne delal Mani. no uvidime
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:
    j, docela nadejni jsem zvedavy na vyvijejici se postupy, naslapnuto je pekne.
    Ja jim byl na krtu CD ted ve Vsetine, bylo az necekane veselo, super akce!
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    DEFILA: Astrakti jsou dobrý. Je to zase něco trochu jinýho. Nedávno jsem je viděl naživo v Praze a moc se mi to líbilo.
    Navíc to vypadá, že jim bude kamarád hrát na kytaru :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    moje dojmy a pojmy na desku Manifest od vsetinskych Abstract Essence.

tady
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    big four by se měla objevit ještě někde, ale na sonisphere asi jen na těchto dvou... megadeth vládnou.. velká radost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam