• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    ja jdu, ale nefotim..nicmene muzu nekoho zkusit sehnat

jo a kolik je 2x0? :D
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    Jdete nekdo zitra do Melodky na koncert ? v pripade, ze ano a mate vztah k foceni, tak bych velmi uvital vasi pomoc. Odmenou vam muze byt zverejneni vasich fotek na serveru ABYSSzine.com ma vdecnost a plat 2x vyssi nez je na jinych metalovych webzinech bezne :)

kdyztak mi dejte vedet, kdo se chysta a rad foti
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    sice s velikym zpozdenim, ale nejak to CD ke mne hledalo dlouho cestu, takze

DEPRESY - MORPH (Near Death Experiences)

DEPRESY - Morph
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    nejde nekdo do Vidne 17/2 na HYPOCRISY ? - auto nemam (kdyby nekdo mel, rad se svezu :) )
    narozdil od LoG a BBaM kam jedu temer s 100% jistotou, tak sem se mi sice chce, ale samotnemu uz o neco min...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    COLOMAN: zkus dát tohle do google vyhledávače: dreadnoughts mp3 rapidshare
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    troška veselosti:
    http://www.youtube.com/watch?v=WJ7bkGw7dM8&feature=PlayList&p=5743DEC83FCCEB09&playnext=1&playnext_from=PL&index=64
    ..nejsom moc zručný vo vyhladavani, mohol by volakdo helfnut najst volake Rapidy na ich 2albumy prosim? snazil sa hladat, nenachadzal ziadne seriozne a neverim ze neni nic
    http://www.thedreadnoughts.com/dreadnoughts_albums.html
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    tak jo prival radoby novinarskych plku, aneb INCANTATION, HATE, TORTHARRY, DIVINE EVE, NOCTEM, NERVE; a jejich Vengeful Scapegoat Tour

tentokrat bez prikras radoby vtipnych glos. Spise je dodrzena patologicka strohost literarniho projevu. Vesele a strohe cteni :)

cast galerie je na abyssu, jinak zbytek od fotografa najdete TADY
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    ale jo, ja to Behemoth neberu, mam je strasne rad :)
    je to jen takove zamysleni nad tim, jak by byli znami HATE, kdyby delali totez... nejakou dobu uz je pozoruju a oni marketingovou snahu nevyvijeji, takze na jim je to bud jedno nebo na to spis serou :)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    to je zase prasopis, sem jeste vozralej nebo co :D
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    DEFILA: hele Behemoth se tam kde jsou dostali sami, nikdo je nevytahl. mozna u nekoho okoukali know-how ohledne provareni se na myspace apod., ale dopracovali se vysoko diky svoji pracovitosti a poctivost, hudbu delaji dal poctive, sami si nosi nastrojovku..nikdo jim nemuze nic vycitat

rozebiralo se to u nas, dokonce jsme o tom meli samostatnej clanek, tusim ze jsem sem daval link..dystak tady
    navazovalo to na diskuzi pod reckou na Evangeliion, je to tady http://marastjakcyp.com/new/?c=3&id=821
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    DEFILA: V zásadě souhlas.

Nerve jsem slyšel jen z chodby, tam nemůžu dost dobře soudit.
    Noctem nebyli zase tak špatní na rozjezd.
    Tortharry mě příjemně překvapili - neznal jsem, nevěděl... Slušná záležitost.
    Divine Eve pro mě objev večera - tihle chlapíci měli něco do sebe, prostě do toho hrábli a bylo to tam.
    Hate - nevěděl jsem, co čekat, po lehce rozpačitém začátku brilantní druhá polovina a zakončení, takže palec nahoru :) Ale Divine Eve pro mě byli o chlup lepší.
    Incantation - charisma těchhle chlapíků jsem nepochopil. Možná to už bylo únavou, ale prostě jsem v jejich songách nic moc nenacházel. Pro mě osobně nejslabší vystoupení večera (odhlédnu-li od Nerve, které nehodnotím).

Ale celkově Strojovna velmi mile překvapila. Těším se na nějakou další akci ;
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    jj, pevne verim, ze kdyby meli stejne promo jako Behe, tak jsou stejne proflakli... ale bez te reklamy jsou vice undeground :)
    ad Incatation - ja sjem cekal strasne moc a zklamalo snad jeste vic... precizene odehrany, o tom zadna, ale neco mi v tom chybelo
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    na report z Incantation jsem zvedavej, od nas nikdo nebyl..tohle peklo zive si neumim predstavit..
    a Hate taky docela jedou, blby maj, ze pochazej ze stejnejch pomeru jako Behemoth
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    MEPHISTO:
    HATE byli tradicne kua narez, ale tady se moje objektivni hodnoceni docela meni v subjektivni, jelikoz je mam vazne rad. Tortharry predvedli jeden z lepsich setu a DIVINE EVE me prekvapili opravdu moc... Nejvic asi zklamali INCANTATION, jejich vystoupeni bylo zvlastni.

Prvni dve kapelky - skoda NERVE, cekal jsem, ze kdyz basak tryzni na base 6 strun, ze to budou vetsi pekla, spis sedy prumer. NOCTEM pro me neuveritelna vtipnost - prevleceni za upiry harasicich na vlne blacku, ktery je roznuty nejakym grindovym motivem. Vysledna akce je rychle odehrana nuda v dementnim kostymu s jeste pitomnejsima textama.

ale za chvili se objevi nejake kvazinovinarske plky, etntokrat je text pojmut s velikym odstupem, snazil jsem se o patologickou pravdu bez prikras, jestli to tomu textu pomohlo nebo ne, uvidis, ma to zcela umyslne strohy nadech :-)

LOJZA:
    jak se libilo?

ONANIZER:
    clanek super, diskuzi se zase budu bavit pri dlouhych vecerech :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    DEFILA: ty brrďo, ještě že sem o tom nevěděl, to bych v práci asi všechny ty pseudomuzikanty umlátil hrablem..:) Byla to pořádná kremace??:)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Super článek o drum cheatingu od Tomáše Corna (plus zajímavá diskuze)
    http://marastjakcyp.com/new/?c=3&id=917
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    DEFILA: :) Zrovna sedím nad pivem ve Strojovně a čekám na bandu :) Takže poplk asi necháme na jindy ;)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    LOJZA:
    fajn :) jsi od HK nebo nekde z okoli? muzem poplkat nad hudbou o pivu :)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    DEFILA: jj, přijedu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam