• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    JOHN_BEAK: MoR 09 mě moc potěšil, byl půl tvrdý, půl Gaymetal (sranda). Nic méně jak sem teď koukal na seznam kapel dosud potvrzených. tak sem neviděl nic co bych "musel vidět" :((( Maximální pocit byl, to by se mi mohlo líbit. Posuďte sami:

MANOWAR (USA) viděl sem kus na MoR05, to by se mi mohlo líbit
    TARJA (Fin) nezájímá (youtube nuda)
    ACCEPT (Ger) nezajímá (Gaymetal (berte to jako srandu prosimvas))
    UNISONIC (Ger) neznám, youtube taky ne pod mým vedením
    SABATON (Swe) nemám rád
    LORDI (Fin) Homo rock
    DORO (Ger) klasika co neznám, ale může překvapit
    ANNIHILATOR (Can) mohlo by zaujmout
    QUEENSRŸCHE (USA)
    GAMMA RAY (Ger) gaymetal
    MASTERPLAN (Ger)
    AXEL RUDI PELL (Ger)
    EPICA (Nl) mohlo by se líbit
    BEHEMOTH (Pol) Zlometalisti (nezájem)
    PRIMAL FEAR (Ger)
    MIKE TERRANA (USA) zajímá
    DESTRUCTION (Ger)
    LACRIMOSA (Ger/Swi) Buznagoth
    DELAIN (Nl)
    HOLY HELL (USA)
    COMMUNIC (Nor) dobrý, bavilo a jistě bude bavit
    METALFORCE (Ger)
    CALLEJON (Ger)
    RHEMORHA (Rus)
    GRAND MAGUS (Swe)
    TUBLATANKA (SK) nezajímá
    HORKÝŽE SLÍŽE (SK) sranda dobrý
    ARAKAIN (CZ) dobrý
    DOGA (CZ) z dálky od piva dobrý
    SALAMANDRA (CZ) špatný, nezájem
    ŠKWOR (CZ) špatný, nezájem
    MILOŠ DODO DOLEŽAL and BAND (CZ)
    LEGENDY SE VRACÍ (CZ)
    CITRON (CZ)
    HARLEJ (CZ)
    EUTHANASIA (CZ)
    FINAL FICTION (CZ) dobrý

Doufám že nikoho neurazím, kvůli tomu to sem nepíšu. Kapely u kterých nic nemám sem nenašel nebo nehledal na youtube a tedy neznám. Moje na první pohled xenofóbní a homofóbní výroky u pár kapel neznamenají můj odpor k homosexuálům, ale k ječivému zpěvu, kdy má posluchač že si zpěvák spletl vlašský ořech a svoje kuličky a teď mu 95 kilový kamarád upadl na louskáček.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:
    letosni BA je opravdu najeb, beze vsi skromnosti bych aktualne poslal Wacken do rite, jelikoz nemuze konkurovat...

pro me jednoznacne Devin, Gojira (!!), Hypocrisy, Diablo Swing Orchestra a spousta dalsich... bude to nehoraznost
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    JOHN_BEAK: Přesně :) Na MoRu jde hlavně o atmosféru :) Já tam letos budu mít premiérově klasiku Manowar, na jejichž Fighting The World jsem vyrostl, potěší i Gamma Ray, Axel Rudi Pell, Destruction, Annihilator... Doufám, že tam objevím něco nového pěkného... z loňského ročníku jsem si přivezl Kataklysm a i kdyby tam hráli jen oni, stálo to za to :)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Letos se těším na Brutal. Kromě HCčkového odpadu tam totiž letos jede hafo věcí, na který se opravdu těším - Trail of Tears, Sigh, My Dying Bride, Catamenia, Graveworm, Ensiferum...
    MoR mi přijde možná ještě slabší, než vloni, ale kvůli atmosféře se tam prostě musí :)
    Na Metalfest bych rád, ale je to v blbym termínu (a většinu toho, co tam bude, jsem už viděl).
    RAV: 26.11.2010 viz např Last.fm
    RAV
    RAV --- ---
    EZECHIAS: kedy su Therioni v Prahe? nejako mi to uslo...
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    EZECHIAS: :) congrats! Z těch větších dávám letos jen MoR & Wacken. Menších je víc, ale tam zase nenechám tisíce :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    A je to doma... Mam listky na Blindy do Fledy, Sabatony a Theriony do Prahy, na metal fest v Plzni a na MOR (i kdyz nic moc)... Za tejden na GammaRay a FreedomCall. Tak nevim jak to letos poskladam...
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    TRASHER: Já už jsem to překousal několikrát. Sedlo mi to. Není to tak dobrý jakou Soundchaser nebo Unity, ale zase ne tak slabý jako Carved In Stone. Viděl bych to (i kompozičně) někde kolem Speak Of The Dead. Akorát o něco víc návykovější.

Pentalogie Empty Hollow tomu CDčku vévodí a je suprová. Kromě toho mi asi nejvíc sedla skladba Savior Of The Dead - Rage by měli dělat víc takhle nadupané hudby a trošku ubrat na těch "hitovkových" melodiích a refrénech... Zatím jsem moc nepřišel na chuť Hunter And Prey a The Beggar's Last Dime. Jinak lehký nadprůměr.
    TRASHER
    TRASHER --- ---
    Tak jaky jsou ty novy RAGE, uz se tim nekdo prokousal? Jestli to ma cenu kupovat...
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    DEFILA: Hurá. To mi připomíná, že ho musím sehnat. Ten můj kamarád, co měl hrát s Abstract Essence, nakonec hraje s Dying Passion. Akorát jsem se s nima minul, když byli v Praze s Europe kvůli jiné akci...
    LOJZA: Ano, přijedou sem týden před zkoušovým v době, kdy je Metalfest.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    kdyby nekoho zajimalo, tak moje reci o poslecnim CD
    DYING PASSION - ABSORB

doporucuji velice
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    no zatim jsem string to a web slyšel pouze skoro celý živě a našlo se tam pár pěknejch míst.o) těžko říct po jednom poslechu...
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    Jen dotaz.. nevíte jestli budou tento rok vystupovat DRAGONLAND v ČR?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    BTW, co říkáte na nové Rage: Strings To A Web?
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    LOJZA:
    jj, AE jsou dobri kluci
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    JOHN_BEAK: mají ty termíny docela slušně rozhozený (viz plakát na http://bandzone.cz/abstractessence ). Já na ně jdu 3. 4. do Strojovny v HK.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Abstract Essence jsou velmi dobří. Viděl jsem je jen jednou, neznal jsem je, ale byli supr. Ta muzika je kreativní...
    Do Práglu ale koukám moc nejezděj. Maj to naplánovaný na 22.5., což je v době Metalfestu neboli těsně před zkouškovým... Blbé.
    Příští pátek hrajou v Přerově, kam bych normálně mohl dojet, pokud bych nebyl vázanej den potom v Praze.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    ESELVIRA: jj, myslím ty. Ale vzápětí jsem sjel portfolio Abstract Essence, a ti mi taky sedli... :)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    jestli myslíš ty slováky, tak ti jsou docela slušní..
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    V rámci přípravy na Hear Our Voices Tour naposlouchávám Abstract, a musím teda říct, že je to třída :)
    Parádní instrumentálky. Nečekal jsem :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    mala reklama

moje dojmy z PAGANFESTU 2010 (Finntroll, Eluveitie, Dornenreich, Varg, Arkona)

zcela zamerne v nem jsou v textu banalnejsi pohadkove motivy, chtel jsem to tak napsat. prijemne cteni :)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    TRASHER: Poslouchal jsem opakovaně, když to bylo nový. Vader se na tom albu dost opakujou. Neodepisoval bych je, ale lepší by to samozřejmě být mohlo.
    TRASHER
    TRASHER --- ---
    a tak me napada /jestli teda nejdu s krizem po funuse/ jestli se nekomu libej novi Vader - Necropolis?
    se mi to teprv nedavno dostalo do rukou a nevim teda. posloucham to asi potreti a myslim, ze jestli opravdu v budoucnu necim neprekvapej, tak jsou uz dead. stokrat ohrany motivy, bez napadu, skladby jakoby koncily v pulce, a ta elektronika to taky nezachrani. jedinej track, kterej je opravdu plnohodnotnym songem je snad az When the sun drowns in dark, coz je vlastne i zaver desky. jako na to, jak to Peter vychvaloval, tak teda zadna slava. Predchozi Impressions in blood me dostalo jak novym super zvukem, tak i zapalem, ale tohle je prohra. jediny pluska davam za ten zminenej track a za dva dobry kovery od Venom a Metaliky. mrzi me jestli se uz kuci vycerpali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam