• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Report + minirozhovor s Cameronem 'Big Chocolate' Argonem (Abominable Putridity, Disfiguring The Goddess, Misericordiam, Malodorous, To Your Scattered Bodies Go, Perforate Carcass, Dissever The Tyrant, Burning The Masses)

SUFFOCATION, ANNOTATIONS OF AN AUTOPSY, NERVECELL, FLESHGOD APOCALYPSE, BURNING THE MASSES
    19.3.2010 @ PRAHA, BLACK PES

http://marastjakcyp.com/new/?c=3&id=964
    SIBYLA
    SIBYLA --- ---
    RAV: taky cumim, aj v zline, listopad http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/rock/368006-therion-swe-sitra-ahra-live-2010-loch-vostok-leprous.html juchu

MEPHISTO: ja annihilator videla v brne na flede, ale ac mam muziku rada, tak nazivo to zas tak dobre vareni nebylo :/ byli tehda s iced earth, ktere jsem vubec neznala, ale uzila jsem si je nakonec vic.. no nevim.
    ale Terrana je neuveritelne dobrej typek :D to se popadam za bricho, jen si na nej vzpomenu! A Masterplani jsou zas s Landem, zejo? Toho mam mooooc rada.
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    19.4. Crowbar, Pro-Pain, Sepultura @ Semilasso

a 24.4. v Semilasse tohle:

http://www.last.fm/music/Kurt+Rosenwinkel

http://rapidshare.com/files/347608419/rk.rar

a 2.5. Aborted, Rotten Sound a The Red Chord (@Faval)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Brno nejbliz tohle

a pak tohle

DEFILA
    DEFILA --- ---
    LOJZA:
    patrne se potkame ;)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    DEFILA: Ano, jdu tam ;)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ted v Brne, jdete nekdo?

ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Dillinger Escape Plan - Option Paralysis [2010]

http://marastjakcyp.com/new/?c=2&id=1401

Mp3|VBR (scene-rip)

http://www.multiupload.com/8CUD7ME1N1
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    JOHN_BEAK: Slusnej melodeath je stejne agresivni. (At the Gates fuck yes.)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tak z letošního MoR bych předem vypíchl toto:
    TARJA (Fin) - zpívá skvěle, ale na sólovce má jen půl dobré písníčky
    SABATON (Swe) - výtečné naživo; viděl jsem dvakrát a počtvrté uvidím v listopadu v Praze
    EPICA (Nl) - vždycky fajn, ale se Simone to jde od desíti k pěti... rovněž už jsem dvakrát viděl
    BEHEMOTH (Pol) - na tohle jsem zvědav
    DELAIN (Nl) - snad už jim konečně doklapne, že první album mají dobré a druhé špatné a přizpůsobí tomu playlist
    SALAMANDRA (CZ) - trocha smíchu nikdy nevadí
    A to je všecho! To jsem se opravdu snažil. Jak vidno, od loňska se to ještě zhoršilo. Vloni to bylo aspoň vyvážený a upřímně řečeno, zachraňoval to tam folk, kterej ačkoli byl neznámej a nesrozumitelnej, byl pomalu to nejlepší, co tam bylo. Chápu, že MoR je rockový a ne metalový festival, ale uvítal bych tam aspoň nějakej solidní melodeath... ale oni ne. Snad to zachrání atmosféra a kámoši.
    Já se těším na Brutal :)
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    mě z toho zatim zaujali pouze Queensryche (!!), Primal Fear a Deastruction... ještě bych se tak na 4-5 spolku mrknul, ale zatim mě to nějak neláká... asi se na to vybodnu uplně pokud bude jinej program. pokud budu mít díru, pojedu..
    TRASHER
    TRASHER --- ---
    MEPHISTO> no jasny, ja to taky tak beru >D Je ale mozny, ze ta Doro treba nebude stat za nic, uprimne nevim jakou muziku dela ted, ale kdysi to bylo dobry, taky to byla na dlouhou dobu snad jedina metalova zpevacka nez se vyrojili tyhlety Nightwishi a podobny spolky... Jo zes to sledoval na youtube to mi uniklo, tezko rict jakej je tam vyber skladeb... Destr jsem videl pred nejakym casem a bylo to fajn, Annihilator je podobnej styl, proste thrasheri...
    Metaliku asi neuvidim, ale o tejden pozdeji jsou na Noci plny hvezd Kreator, tak snad to...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    TRASHER: hodnotil sem jen co sem slyšel na youtube, jak řikám, neznám je, ale pocity sou že je to "teplý". BEatles taky nesnáším, ale uznávám že udělali pro hudby (co se metalu týká a kytarovek obecně) kurňa velký kus práce. Doro sem nikdy neslyšel no, je veliká šance že se mi to bude líbit, ale taky že mě to bude hrozně nudit, těžko říct no. Thrash mám rád, takže Dest. urřitě super..dík za hodnocení
    TRASHER
    TRASHER --- ---
    dobrej rozbor.... ale spoustu veci hazis do jednoho pytle, rekl bych....
    ACCEPT-nebrat jako gaymetal, byli jedni z prvnich...
    DORO - neznas Doro Pesch?? chyba...
    ANNIHILATOR - zaujme urcite...
    DESTRUCTION (Ger) - thrash jako remen
    DOGA (CZ) - videl jsem jednou a uz nikdy vic
    MILOS DODO DOLEZAL and BAND (CZ) - nevidel jsem, ale verim Dodovi, ze dela furt dobrou muziku
    CITRON (CZ) - urcite budou stat za to
    HARLEJ (CZ) - neco hroznyho
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    JOHN_BEAK: MoR 09 mě moc potěšil, byl půl tvrdý, půl Gaymetal (sranda). Nic méně jak sem teď koukal na seznam kapel dosud potvrzených. tak sem neviděl nic co bych "musel vidět" :((( Maximální pocit byl, to by se mi mohlo líbit. Posuďte sami:

MANOWAR (USA) viděl sem kus na MoR05, to by se mi mohlo líbit
    TARJA (Fin) nezájímá (youtube nuda)
    ACCEPT (Ger) nezajímá (Gaymetal (berte to jako srandu prosimvas))
    UNISONIC (Ger) neznám, youtube taky ne pod mým vedením
    SABATON (Swe) nemám rád
    LORDI (Fin) Homo rock
    DORO (Ger) klasika co neznám, ale může překvapit
    ANNIHILATOR (Can) mohlo by zaujmout
    QUEENSRŸCHE (USA)
    GAMMA RAY (Ger) gaymetal
    MASTERPLAN (Ger)
    AXEL RUDI PELL (Ger)
    EPICA (Nl) mohlo by se líbit
    BEHEMOTH (Pol) Zlometalisti (nezájem)
    PRIMAL FEAR (Ger)
    MIKE TERRANA (USA) zajímá
    DESTRUCTION (Ger)
    LACRIMOSA (Ger/Swi) Buznagoth
    DELAIN (Nl)
    HOLY HELL (USA)
    COMMUNIC (Nor) dobrý, bavilo a jistě bude bavit
    METALFORCE (Ger)
    CALLEJON (Ger)
    RHEMORHA (Rus)
    GRAND MAGUS (Swe)
    TUBLATANKA (SK) nezajímá
    HORKÝŽE SLÍŽE (SK) sranda dobrý
    ARAKAIN (CZ) dobrý
    DOGA (CZ) z dálky od piva dobrý
    SALAMANDRA (CZ) špatný, nezájem
    ŠKWOR (CZ) špatný, nezájem
    MILOŠ DODO DOLEŽAL and BAND (CZ)
    LEGENDY SE VRACÍ (CZ)
    CITRON (CZ)
    HARLEJ (CZ)
    EUTHANASIA (CZ)
    FINAL FICTION (CZ) dobrý

Doufám že nikoho neurazím, kvůli tomu to sem nepíšu. Kapely u kterých nic nemám sem nenašel nebo nehledal na youtube a tedy neznám. Moje na první pohled xenofóbní a homofóbní výroky u pár kapel neznamenají můj odpor k homosexuálům, ale k ječivému zpěvu, kdy má posluchač že si zpěvák spletl vlašský ořech a svoje kuličky a teď mu 95 kilový kamarád upadl na louskáček.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    LOJZA: 'vkus' ladici s nickem, tak to ma byt :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:
    letosni BA je opravdu najeb, beze vsi skromnosti bych aktualne poslal Wacken do rite, jelikoz nemuze konkurovat...

pro me jednoznacne Devin, Gojira (!!), Hypocrisy, Diablo Swing Orchestra a spousta dalsich... bude to nehoraznost
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    JOHN_BEAK: Přesně :) Na MoRu jde hlavně o atmosféru :) Já tam letos budu mít premiérově klasiku Manowar, na jejichž Fighting The World jsem vyrostl, potěší i Gamma Ray, Axel Rudi Pell, Destruction, Annihilator... Doufám, že tam objevím něco nového pěkného... z loňského ročníku jsem si přivezl Kataklysm a i kdyby tam hráli jen oni, stálo to za to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam